Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

>>> Ben yakalandım, aman dikkat!!! (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: >>> Ben yakalandım, aman dikkat!!!

ben de şimdi öğrendim hastalığını geçmiş olsun gırip deyip geçmeyelim her hastalıklar grip gibi başlıyo allah korusun pek önemsemiyoruz ama iyi yapmıyoruz ilaçlarla ıhlamur kekik suyu içip geçiştiriyoruz asıl kaynağını araştırmıyoruz aslında yatak istirahati yapmak gerekiyor gripe yakalanan herkeze geçmiş olsun s.aB)B)B)B)B)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: >>> Ben yakalandım, aman dikkat!!!

hafize yazdı:
ben de şimdi öğrendim hastalığını geçmiş olsun gırip deyip geçmeyelim her hastalıklar grip gibi başlıyo allah korusun pek önemsemiyoruz ama iyi yapmıyoruz ilaçlarla ıhlamur kekik suyu içip geçiştiriyoruz asıl kaynağını araştırmıyoruz aslında yatak istirahati yapmak gerekiyor gripe yakalanan herkeze geçmiş olsun s.aB)B)B)B)B)

Çok haklısınız grip yüzünden hayatını kaybedenler bile var ... Allah korusun ...
Teşekkür ederim Allah razı olsun ...Yatmak şöyle dursun oturmuyorum bile ...
Amin ... Allah tüm hastalara derman, şifa versin ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt