Selamin Aleykum sevgili Arkadaslar/kardesler
Nihayet UMRE mi tamamladim!!!
Yatsidan hemen sonraydi ... Gozlerim kapali yurudum arkadasimin arkasinda ... etrafimdaki sesleri duymuyordum ... ki arkadasim bana "Ac gozlerini" dedigi ana kadar .... ama acamadim gozlerimi ... KABE ye gelmistim ve ona bakabilirdim .... Sirtimi dondum ve actim ... O kadar heyecanliydim ki, kalbim gum gum vuruyordu ... Arkadasim bana gulumsedi ve "Yuzunu don ve istedigin gibi dua et" dedi ..
Yine gozlerimi kapadim ve yuzumu KABE ye donup actim .....
Allahim ... o kadar aydinliktiki her yer ...
Mescid-i haram in tam ortasinda, siyah perdelye ortulmus o dunyanin en eski yapiti, o dunyanin tam merkezi, o yuce allahin evi karsimdaydi ... Ve dizlerim titriyordu ...
Sevincten mi mutluluktan mi heyecandan mi acizlikten mi ... ne derseniz deyin ... dua ederken goz yaslarima hakim olamadim ... merdivenleri tek tek asagi dogru yururken sanki dunyada deyil de bam baska bir yerdeydim ... icimde ne bir keder ne bir tasa ne bir bosluk nede bir ihtiyac vardi ... sadece teslimiyet, mutluluk ve huzur ...
Buranin ruhani havasini ne bir Kabe resminde nede kabe ile ilgili bir filmde hissedebilirsiniz ... Simdi ne zaman namaz kilsam o kabeyi ilk gordugum an hep gozlerimin onune geliyor ...
Cok mutluyum ki allah bana KABE sinde tavaf yapma ve namaz kilmayi (cuma namazi en on safta) nasip etti. Allahima sonsuz sukrediyorum ve kendime sadece kiziyorum .. NEDEN DAHA ONCE UMRE YAPMADIM diye ...
Sevgili Peygamberimizi (SAV) Medinede ziyaret ettim ve onun huzurunda da Allah bana Yatsi namazi kilmayi nasip etti.
Anlatabilcegim cok sey var ama sizleri yazimla skmak istemiyorum ki turkcemde pek iyi sayilmaz.
Son olarak sunu soylemek istiyorum .. Dua ederken sizleri unutmadim
Saygilarimla
Metin