Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben Sustum Sen Söyle Sensizligimi (1 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Bağrımda ağır ve soğuk bir suskunluk... Taşıdığım sensin ey yâr. Söze sığdıramadığım. Ve hiç susturamadığım. Ne oldu kalbime? Katılaştı, katılaştı. Taştan da katılaştı. Ağlarsa, taşlar ağlar. Ben ağlayamadım; sen ağla... Taş değil misin ey yâr?...

Coook güzel bir paylasim gerçekten..
Saol bizimle paylastigin için

sen sagol kardeşim . :)

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımınız için Rabbim razı olsun kardeşim..

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
'' Bir transatlantikle yolculuk yapanlar için güvenlik seviyesi ne kadar yüksek olursa olsun bir kaza ihtimaline binaen gemiye flikalar koyuyorlar...can yelekleri ve işaret fişekleri koyuyorlar...acil kurtarma planları hazırlıyorlar...

Rica ederim , şu dünya yolculuğunda öbür hayatımızı garanti altına almamız
için bir hazırlık yapmıyorsak buna ne denebilir ?

Muhtemel bir kaza için bu kadar hazırlık yapan bir insan , gelmesi yarın kadar kesin ebedi ahiret hayatı adına hazırlık yapmıyorsa,
o divane değil midir..?''

M.F.Gülen....kırık testi

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
'' Bir transatlantikle yolculuk yapanlar için güvenlik seviyesi ne kadar yüksek olursa olsun bir kaza ihtimaline binaen gemiye flikalar koyuyorlar...can yelekleri ve işaret fişekleri koyuyorlar...acil kurtarma planları hazırlıyorlar...

Rica ederim , şu dünya yolculuğunda öbür hayatımızı garanti altına almamız
için bir hazırlık yapmıyorsak buna ne denebilir ?

Muhtemel bir kaza için bu kadar hazırlık yapan bir insan , gelmesi yarın kadar kesin ebedi ahiret hayatı adına hazırlık yapmıyorsa,
o divane değil midir..?''

M.F.Gülen....kırık testi

degerli abim . ALLAH cc razı olsun ... hayırlı ve bereketli günler dilerim .. rabbimize emanet olnuz ..

kırık testinen bir damla ..

Allah (celle celâluhu),

“Evfû bi ahdî ûfi bi ahdiküm –

Siz, Bana verdiğiniz sözünüzde durun; Ben de ahdimi yerine getireyim."

(Bakara, 2/40) buyurmaktadır.

"Adımını sen at;

Ben onu karşılıksız bırakmam;

sen hidayet üzere ol, Ben seni o yolda kimsesizliğe terk etmem." demektedir.

Fıtratımıza öyle acayip bir ihtiyaç ve muhabbet istidadı konmuş ki, dünya ve içindekiler onu doyuramıyor;
o ihtiyaç ve o muhabbet,
bâkî Cennetten ve saadet-i ebediyeden başka hiçbir şeye râzı olmuyor; Allah'tan başka hiçbir şeyle huzuru bulamıyor.

M.Fethullah GÜLEN
Ümit Burcu/ Kırık Testi-4

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
''Fıtratımıza öyle acayip bir ihtiyaç ve muhabbet istidadı konmuş ki, dünya ve içindekiler onu doyuramıyor;
o ihtiyaç ve o muhabbet,
bâkî Cennetten ve saadet-i ebediyeden başka hiçbir şeye râzı olmuyor; ALLAH'tan başka hiçbir şeyle huzuru bulamıyor.''

Allah c.c razı olsun Aminenur kardeşim...

İnci , mercan gibi değerli maddeleri derin karanlıklar içinde büyütüp süsleyen yüceler yücesi hikmet sahibi Rabbimiz bizleri bu karanlık dünyada karanlık
davranışlardan muhafaza ederek ;bizlere bak dediği pencereden bakabilmeyi
keremiyle lütfetsin , bize acısın , bizlere kurtuluş gayreti versin.

Ahdine layık olabilenlerden olmak temennisiyle en '' vekil '' e emanet olunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt