Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"""Ben öğrendim""" (1 Kullanıcı)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Ben öğrendim ...

f_papillon154m_2f35d16.gif

f_htmlkoddivim_3393025.gif

• Yaşamımda ilk önce sevmeyi öğrendim. Çünkü sevdikçe kendimi duyumsadığımı öğrendim.
• Bağışlamanın ne olduğunu anladım ve bağışlamanın aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm.
• Birisini anımsamanın aslında küçük bir telefon görüşmesi kadar basit olduğu öğrendim.
• Aslında bana değer veren insanların çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım.
• Birisini kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni ben yaptığını anladım.
• “Sen benim için önemlisin” sözünün verilebilecek en büyük armağan olduğunu buldum.
• Kıyıda yürür ve düşünürken birinde beni düşündüğü duygusu beni sevindiriyor.
• Mutlu olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak denli basit olduğunu anladım.
• Kaçırdığım olanakların aslında bana yeni olanaklar getirdiğini gördüm.
• Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün gelip yaşamımdan kayan yıldızların gömüldüğü geçmişi unutması gerektiğini anladım.
• Gözlerin sözcüklerden daha önemli olduğunu ve yalan söylemediklerini biliyorum.
• Yaşamımda yanımda görmek istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum.
• Telefonun 160 karakterinin üzüntünün, mutluluğun, düş kırıklığının sığdığını gördüm.
• Yaşamım yaşamaya değer olduğunu ve istersem mutlu olacağımı öğrendim...

f_htmlkoddivim_3393025.gif

alinti

eylül74

Kayıtlı Kullanıcı
bahar54 e teşekkürler çok güzel olmuş

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
Sayın Bahar_58 kardeşim, çok güzel bir konuyu paylaşmışsınız ellerinize sağlık.
Sevmeyi bir öğrensek bütün sorunlarda çözülecek ama maalesef henüz yolun başındayız.
Sevmekten değer vermekten bahsedillince bir azeri şarkısı geldi aklıma;
Küçelere su serpmişem yar gelende toz olmasın, yarim ele gelip ele getsin ki aralarda söz olmasın...

İnsan sevdiğini, karşısındakini öyle düşünmeli ki, onun gelip geçtiği yollara su serperek tozlardan onu uzak tutmalı. Yarinin, dostunun gelişinin gidişinin etrafta dedikoduya mahal vermemesini isterkende olaki o dedikodulardan belki yari, dostu duyarda incinir, üzülür diye dikkat ediyor tavsiyelerde bulunuyor.
Bu şekildeki bir yaklaşıma hangi insan ters davranabilir ki dimi kardeşler.

Evet bizler sövene dilsiz dövene elsiz olursak, bütün aşılmazlar çıkmazlar bize yol olur, su olur, akar gider gönüllere gül olur. Herkese gönlümüzü bağrımızı açmalıyız onları şefkatle kucaklamalıyız.
Selametle efendim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm baharcım.yüreğine sağlık.insanı insan yapan duygu değilmidir sevmek.rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.rabbime emanetsin

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Bahar Kardeşim.Rab'bim C.c Razi Olsun.sevmeyi De Sevilmeyi De Tüm Kullarinina Nasip Etsin Inşaallah.selametle...B)

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Bahar Kardeşim.Rab'bim C.c Razi Olsun.paylaşımın çok güzeldi inş.YÜCE RABBİM sevmeyi De Sevilmeyi De Tüm Kullarinina Nasip Eder Inşaallah.selametle...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Sayın Bahar_58 kardeşim, çok güzel bir konuyu paylaşmışsınız ellerinize sağlık.
Sevmeyi bir öğrensek bütün sorunlarda çözülecek ama maalesef henüz yolun başındayız.
Sevmekten değer vermekten bahsedillince bir azeri şarkısı geldi aklıma;
Küçelere su serpmişem yar gelende toz olmasın, yarim ele gelip ele getsin ki aralarda söz olmasın...

İnsan sevdiğini, karşısındakini öyle düşünmeli ki, onun gelip geçtiği yollara su serperek tozlardan onu uzak tutmalı. Yarinin, dostunun gelişinin gidişinin etrafta dedikoduya mahal vermemesini isterkende olaki o dedikodulardan belki yari, dostu duyarda incinir, üzülür diye dikkat ediyor tavsiyelerde bulunuyor.
Bu şekildeki bir yaklaşıma hangi insan ters davranabilir ki dimi kardeşler.

Evet bizler sövene dilsiz dövene elsiz olursak, bütün aşılmazlar çıkmazlar bize yol olur, su olur, akar gider gönüllere gül olur. Herkese gönlümüzü bağrımızı açmalıyız onları şefkatle kucaklamalıyız.
Selametle efendim

Selamun Aleyküm

Tesekkür Ederim___güzel yorumunuz icin ayrica :T

ALLAH´a.e.o

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Yaşamım yaşamaya değer olduğunu ve istersem mutlu olacağımı öğrendim...

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
BİRDE ÖĞRENEMEDİKLERİMİZİ (BİLMEDİKLERİMİZİ) BİLSEYDİK ...

paylaşımın için sağol yüreğine sağlık. selametle...

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
AKŞAMINIZ HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH.
ANLAMLI PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN. SELAM VE DUA İLE KALIN...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm baharcım.yüreğine sağlık.insanı insan yapan duygu değilmidir sevmek.rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.rabbime emanetsin

Ve Aleyküm Selam:H

Evet Abla Haklisin :evet insani insan yapan duygu sevmektir
AMIN
Yorumunuz icin Tesekkür ederim ablacim

ALLAH´a.e.o

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.

f_papillon154m_2f35d16.gif

KELEBEK VEPAYLAŞIMIN İÇİN ALLAHRAZI OLSUN
ÇOK GÜZEL İNŞAALLAH HEPİMİZ ÖĞRENENLERDEN OLURUZ,
A.E.O. SELAMETLE.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Bahar Kardeşim.Rab'bim C.c Razi Olsun.paylaşımın çok güzeldi inş.YÜCE RABBİM sevmeyi De Sevilmeyi De Tüm Kullarinina Nasip Eder Inşaallah.selametle...

VE ALEYKÜM SELAM

AMIN CÜMLEMIZDEN INSALLAH__TESEKKÜR EDERIM__BEGENDIGINIZE SEVINDIM
INSALLAH

ALLAH´a e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt