Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"""Ben öğrendim""" (1 Kullanıcı)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
• Yaşamımda ilk önce sevmeyi öğrendim. Çünkü sevdikçe kendimi duyumsadığımı öğrendim.
• Bağışlamanın ne olduğunu anladım ve bağışlamanın aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm.
• Birisini anımsamanın aslında küçük bir telefon görüşmesi kadar basit olduğu öğrendim.
• Aslında bana değer veren insanların çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım.
• Birisini kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni ben yaptığını anladım.
• “Sen benim için önemlisin” sözünün verilebilecek en büyük armağan olduğunu buldum.
• Kıyıda yürür ve düşünürken birinde beni düşündüğü duygusu beni sevindiriyor.
• Mutlu olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak denli basit olduğunu anladım.
• Kaçırdığım olanakların aslında bana yeni olanaklar getirdiğini gördüm.
• Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün gelip yaşamımdan kayan yıldızların gömüldüğü geçmişi unutması gerektiğini anladım.
• Gözlerin sözcüklerden daha önemli olduğunu ve yalan söylemediklerini biliyorum.
• Yaşamımda yanımda görmek istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum.
• Telefonun 160 karakterinin üzüntünün, mutluluğun, düş kırıklığının sığdığını gördüm.
• Yaşamım yaşamaya değer olduğunu ve istersem mutlu olacağımı öğrendim...

ALLAH RAZI OLSUN BAHAR KARDEŞİM.....

ÇOK GÜZEL ANLAMLI BİR PAYLAŞIM..

A.E.OL.DUA İLE...

cece

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba.ben öğrendim diyoruz ama. öğrenmek bitmiyor.biz insanoğlu her an yeni şeyler öğrenebiliyoruz.bu yazınız da harikaydı.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.

f_papillon154m_2f35d16.gif

KELEBEK VEPAYLAŞIMIN İÇİN ALLAHRAZI OLSUN
ÇOK GÜZEL İNŞAALLAH HEPİMİZ ÖĞRENENLERDEN OLURUZ,
A.E.O. SELAMETLE.

:)
AMIN CÜMLEMIZDEN
INSALLAH__B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
• Yaşamımda ilk önce sevmeyi öğrendim. Çünkü sevdikçe kendimi duyumsadığımı öğrendim.
• Bağışlamanın ne olduğunu anladım ve bağışlamanın aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm.
• Birisini anımsamanın aslında küçük bir telefon görüşmesi kadar basit olduğu öğrendim.
• Aslında bana değer veren insanların çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım.
• Birisini kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni ben yaptığını anladım.
• “Sen benim için önemlisin” sözünün verilebilecek en büyük armağan olduğunu buldum.
• Kıyıda yürür ve düşünürken birinde beni düşündüğü duygusu beni sevindiriyor.
• Mutlu olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak denli basit olduğunu anladım.
• Kaçırdığım olanakların aslında bana yeni olanaklar getirdiğini gördüm.
• Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün gelip yaşamımdan kayan yıldızların gömüldüğü geçmişi unutması gerektiğini anladım.
• Gözlerin sözcüklerden daha önemli olduğunu ve yalan söylemediklerini biliyorum.
• Yaşamımda yanımda görmek istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum.
• Telefonun 160 karakterinin üzüntünün, mutluluğun, düş kırıklığının sığdığını gördüm.

ALLAH RAZI OLSUN BAHAR KARDEŞİM.....

ÇOK GÜZEL ANLAMLI BİR PAYLAŞIM..

A.E.OL.DUA İLE...

Tesekkür Ederim__Amin Cümlemizden__B)

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm bahar kardeşim..güzel bir paylaşım olmuş..selametle...

nasah53

Kayıtlı Kullanıcı
Keşke Sözlerden Filayata Dökebilsek Bunlari Ne Yazikki çok Nadir.. Ama önce Inanmamiz Lazim Değilmi Onun Için (ben öğrendim) Bahar Paylaşim Için Teşekkürler..

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Bahar kardeşim..Emeğine sağlık..Allah c.c razı olsun..Çok güzel ve hatırdan çıkarılmaması gereken bir paylaşım..Öğrendiklerimizi uygulamak duasıyla..B)

VE ALEYKÜM SELAM Kardesim

Tesekkür Ederim
Amin INSALLAH

:H

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Keşke Sözlerden Filayata Dökebilsek Bunlari Ne Yazikki çok Nadir.. Ama önce Inanmamiz Lazim Değilmi Onun Için (ben öğrendim) Bahar Paylaşim Için Teşekkürler..

:evet
Ben Tesekkür Ederim Zamaninizi ayirip okudugunuz icin
ALLAH´a.e.o

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım olmuş Rabbim razı olsun sevgili kardeşim...

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
Allah CC Razi Olsun. Allaha Emanet Olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt