Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben Ne Yapacağım. (1 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Kaan abi beni üzen asıl şey namazın niyazın olduğu yerde sadakatın olmaması Allah'a emanet olun inşaallah.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;766122' Alıntı:
çok denedim babamın ayaklarına sarıldım ama yok işte olmuyor Alah razı olsun Allah sabır versin inşaallah bana kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim.

Rabbim senin çabalarının karşılığını inşaAllah en kısa zamanda verir Rabbim ailecek size iyilik ve güzellik nasip eder inşaAllah

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim
ınan kı cok uzuldum
ne yazık kı ana babaların yanlışları hep cocukları üzüyor
çok dua et kardeşım
bılıyorum edıyorsun ama hayırlısı ıcın dua et
allah yardımcın olsun
allah hayırlı gunler nasıp etsın
allaha emanet ol
selam ve duaıle

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;766117' Alıntı:
Ve Aleyküm Selam ablacığım,

Nasıl insanlar olduğunu görseniz ne demek istediğimi anlarsınız gerçekten aile büyükleri öğrense birbirlerini öldürürler.Allah razı olsun Allah yardımcım olsun inşaallah sabretmekten başka hiçbir çarem yok

ablam işte doğu insanının en büyük sorunu bu kimse duymasın yoksa aileler birbirini öldürür bizdede hep böyle annen susmayı öğrensin annen susmadıkça hep böyle olacak baban konuşurken annen sürekli ALLAHA CC sığınsın ebru çok üzgünüm ablam ALLAH CC yardımcın olsun

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
canım bi dua kampanyası başlat hepimiz okuyalım bu mübarek günde inşallah RABBİM CC birimizden birinin duasını kabul eder

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;766086' Alıntı:
Ama ben annemle babamın ayrılmasını istemiyorum birlikte mutlu bir aile olalım istiyorum.Allah razı olsun.

Sabredin kardeşim Ailenizin büyük çocuğu olarak sizin yükünüz daha ağır
olacaktır ama daha çok sevap kazanırsınız
Çocuklu ailelerin ayrılması çocuklar için çok kötü olur ,Anne baba arasına
girilmez ,çoğu tekrar barışıp mutlu hayat sürmüştür.İnşaALLAH düzelirler
ALLAH CC yardımımcınız olsun...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. canım kardeşim bildiğim kadarıyla sekine duası sukünet ve sakinlik etkisi olan bir dua.sitede var.hergün onlara niyetleyip oku.birde ıslah olmaları için 450''hasbinallahül ve ni'mel vekil la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim'' oku.hem sen, hem onlar rahatlar.

3 ihlas,1 fatiha OKUNARAK SEVABI HZ.PEYGAMBERİMİZİN RUHUNA HİBE EDİLİR VE
SABAH VE AKŞAM:
HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLAHÜ,ALEYHİ TEVEKKELTÜ,VE HÜVE RABÜL ARŞIL AZİYM

7 DEFA OKUNURSA MESUT 1 AİLE HAYATI GEÇİRİLİR

Allah daimi mutluluk ve huzur versin inşaallah.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

ablam işte doğu insanının en büyük sorunu bu kimse duymasın yoksa aileler birbirini öldürür bizdede hep böyle annen susmayı öğrensin annen susmadıkça hep böyle olacak baban konuşurken annen sürekli ALLAHA CC sığınsın ebru çok üzgünüm ablam ALLAH CC yardımcın olsun

Evet kardeşim...
Hepimiz çok üzüldük...
Allah CC. yar ve yardımcınız olsun...
Dinci kardeşimizin de dediği gibi; Annenin susması ve Allah CC a sığınması en uygun olanı...
O susunca inanın...MELEKLER cevap verecek babanıza...

Allah CC. hakkınızda en güzeli ve en hayırlısını versin inşallah...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
hayirli sabahlar ebru kardeşim..
Allah c.c yar ve yardimcin olsun..
Bizim ailede de oluyor hep bu tür kavgalar, bencede anne ne söyle babana karşilik vermesin, kavga büyümez böylece, çünkü bende o durumda annemi susturuyorum...
Bakiyoruz bazen kavgaya müdahale edemeyecegim kardeşimide alip kendi odamiza çekiliyoruz..
Daha sonra kendi başlarina kalinca susuyorlar....
Seni çok iyi anliyorum ama dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor...
Selam ve dua ile....

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
gerçekten çok üzücü bir olay...
RABBİM yar ve yardımcınız olsun...
RABBİM kimsenin evinde huzursuzluk olmasın...
kardeşim bol bol dua et...
kesinlikle faydasını görüceksin...
selam ve daimi dua ile...

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;766062' Alıntı:
es-selamün aleyküm benim annem sinir hastası bir kadın babamla 19 yıldır evliler ve her zaman kavga ediyorlar ben artık çok yoruldum 6,14 yaşlarında kardeşlerim var inanınki gözyaşı hiç eksilmiyor gözlerimizden ben ne yapacağım peki şimdi bana bir fikir verin lütfen inanınki kavga ettikleri şeyler ceviz kabuğunu doldurmayacak tarzda annem sürekli bayılıyor kavga o kadar büyüyorki şiddet bile var.babam az daha annemi boğuyordu o an hiç aklımdan silinmiyor helede böyle mübarek bir günde.:a33:

ebrucum çok üzüldüm kardeşim allah yardimcin olsun yaşadiklarin bana yabanci değil bende problemli bir ailede büyüdüm seni çok iyi anliyorum benimde babam alkolikti allah rahmet eylesin 51 yaşinda vefat etti hiç rahat yüzü görmedik ama 5 kardeşiz hepimiz birbirimize çok bağliyiz annemdende allah razi olsun bizi bir arada tuttu sende kardeşlerine sahip çik onlari kolla şu bir gerçek bir insan yedisinde ne ise yetmişindede o sen sabirli ol allaha emane ol

bugrahancan61

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teksen.org
İnanın benimde başımda Teyzem var teyzem Paranoyak hasta ve cinselliğe kafasını takmış kendisi beden eğitimi öğretmenliğini bitirdi ama 7 senedir kpss yi kazanamadı bu sene biraz umutlu barajı falan geçti inşAllah atanırda bizde kurtuluruz biz 18 senedir bunu çekiyoruz lisedede aynıydı şimdidde her zaman kavga var evde 45 yaşında melek gibi bir teyzem var kafasını ona takmış o bana düşman diye o benim kötülüğümü istiyor diye halbuki büyük teyzemin ben bu güne kadar 1 çocuğa tokat attığını bilmiyorum namazında niyazında hanım kimseye karışmaz melek gibi bir insan işte kardeşim tek sen değilsin böyle gariban ben de derdimi seninle paylaşıyorum ki biraz teselli olasın diye Allah'a emanet ol Eminim ki 2 miz de ve bizim gibi olanlar da hep sınavda elbet bir gün bu sınavı biz sabrımızı göstererek kazanacağız ! Ben Buna inanıyorum !

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.YÜCE RABBİM sabır versin,mübarek ramazan ayındayız RABBİM dualarımızı kabul etsin inş tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz selam ve dua ile...

EmreClub

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Annem Babamda Öyleydi Zamanla Düzeldi Ama Hiç Üzülmüyodum Çünkü Her Kavga Ettiklerinde Kısa Süre Sonra Barışıyolardı Babam Sürekli Arabada Yatıyodu Sonradan Babam Bidaha Olursa Bidaha Bu Eve Gelmem Dedi Sonra Kavga Etmemeye Başladılar İnşallah Sizin Ailede Düzelir

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt