Peçeli-Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Kaan abi beni üzen asıl şey namazın niyazın olduğu yerde sadakatın olmaması Allah'a emanet olun inşaallah.
s.a.
allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim.bütün samimiyetinle dualarına devam et muhakkak allah duanı kabul edecektir buna inanmak çok önemli
selam ve dua ile...hayırlı geceler
€bru;766122' Alıntı:çok denedim babamın ayaklarına sarıldım ama yok işte olmuyor Alah razı olsun Allah sabır versin inşaallah bana kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim.
€bru;766117' Alıntı:Ve Aleyküm Selam ablacığım,
Nasıl insanlar olduğunu görseniz ne demek istediğimi anlarsınız gerçekten aile büyükleri öğrense birbirlerini öldürürler.Allah razı olsun Allah yardımcım olsun inşaallah sabretmekten başka hiçbir çarem yok
€bru;766086' Alıntı:Ama ben annemle babamın ayrılmasını istemiyorum birlikte mutlu bir aile olalım istiyorum.Allah razı olsun.
ablam işte doğu insanının en büyük sorunu bu kimse duymasın yoksa aileler birbirini öldürür bizdede hep böyle annen susmayı öğrensin annen susmadıkça hep böyle olacak baban konuşurken annen sürekli ALLAHA CC sığınsın ebru çok üzgünüm ablam ALLAH CC yardımcın olsun
€bru;766062' Alıntı:es-selamün aleyküm benim annem sinir hastası bir kadın babamla 19 yıldır evliler ve her zaman kavga ediyorlar ben artık çok yoruldum 6,14 yaşlarında kardeşlerim var inanınki gözyaşı hiç eksilmiyor gözlerimizden ben ne yapacağım peki şimdi bana bir fikir verin lütfen inanınki kavga ettikleri şeyler ceviz kabuğunu doldurmayacak tarzda annem sürekli bayılıyor kavga o kadar büyüyorki şiddet bile var.babam az daha annemi boğuyordu o an hiç aklımdan silinmiyor helede böyle mübarek bir günde.:a33: