Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ben geldimbir sorum var.bakalım kim bilicek? (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablalarım abilerim.e fazla giremiyorum.çünkü derslerim kurslarım var.zaman yetmiyor.
size bir sorum var ama bilenler hemen yazmasın lütfen.
hocam sormuştu.

size biri deseki ya başörtüne basıcaksın yada mekkenin örtüsüne .başka şansın yok.peki siz hangisine basarsınız.ve neden?ama bilen yazmasın tamammı?

birde salavat çekmeden benim konumdan çıkmayın lütfen.

ALLAHÜMME SALLİ ALA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED:a15::a15:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Başka şansın yok demek istedim.yanlış yazmışım ama düzeltemiyorum.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Benim sorumu kimse görmüyor çok konu olduğu için.ben tılayayım konum yukarı çıksın.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Ama parka gidicem babamla biraz sonra .babam gelicek.sorumu bilen yokmu.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
SORUM ÇOKMU ZOR.ABLALAR ABİLER:a33::a33::a12:

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
selam incinurcum ben sen yokken hep konularını okuyodum çok şirinsin canım benim mekkenin örtüsünden kastın kabenin örtüsümü

allahümme salli ala muhammedin ve enzilhül mukadel mukarrabe indeke yevmel kıyameti

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküme selam ablacım.evet kabenin örtüsü yani.a yanlış yazmışım.özür dilerim.

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
incinurum öğretmenin ne öğretti bilemiyorum ama ben olsam başörtüsüne basarım çünkü kabenin örtüsü allah katında ve bizim için çokkk değerli

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
NEYSE AÇIKLAYAYIM ABLACIM.HA DİN ÖĞRETMENİM DEĞİL.BENİM BAŞKA HOCAM VAR.DERS VERİYOR BANA.ONDAN ÖĞRENDİM.

KABENİN ÖRTÜSÜNE BASARIM(ALLAH KORUSUNDA)
ÇÜNKÜ BAŞÖRTÜYLE İLGİLİ NUR SÜRESİ 31.AYET VAR.
AMA KABENİN ÖRTÜSÜYLE İLGİLİ AYET YOK ABLACIM.
BEN O AYETİ EZBERLEDİM.BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKANLAR OLUSA BİRAZ DAHA BÜYÜYÜNCE BU AYETLE CEVAP VERCEM.HOCAM DEDİ.HERŞEYE AYETLE CEVAP VER DİYE.
AMA TEŞEKKÜR EDERİM ABLACIM.ALLAHA EMANET OL .SONRA GELİRSEM GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.
:a07::a07::a07:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
hepizi çok seviyorum.allaha emanet olun.ben yine gelirim.parka gidicem hava alayım biraz.:a14::a14::a14:

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
neyse açıklayayım ablacım.ha din öğretmenim değil.benim başka hocam var.ders veriyor bana.ondan öğrendim.

Kabenin örtüsüne basarım(allah korusunda)
çünkü başörtüyle ilgili nur süresi 31.ayet var.
Ama kabenin örtüsüyle ilgili ayet yok ablacım.
Ben o ayeti ezberledim.başörtüsüne karşı çıkanlar olusa biraz daha büyüyünce bu ayetle cevap vercem.hocam dedi.herşeye ayetle cevap ver diye.
Ama teşekkür ederim ablacım.allaha emanet ol .sonra gelirsem görüşürüz inşallah.

hımmm canım benim ben böyle düşünmemiştim senden bişeyler öğrenmiş oldum sende allaha emanet ol bi tanem kendine çok iyi bak

mir_erhan

Moderator
NEYSE AÇIKLAYAYIM ABLACIM.HA DİN ÖĞRETMENİM DEĞİL.BENİM BAŞKA HOCAM VAR.DERS VERİYOR BANA.ONDAN ÖĞRENDİM.

KABENİN ÖRTÜSÜNE BASARIM(ALLAH KORUSUNDA)
ÇÜNKÜ BAŞÖRTÜYLE İLGİLİ NUR SÜRESİ 31.AYET VAR.
AMA KABENİN ÖRTÜSÜYLE İLGİLİ AYET YOK ABLACIM.
BEN O AYETİ EZBERLEDİM.BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKANLAR OLUSA BİRAZ DAHA BÜYÜYÜNCE BU AYETLE CEVAP VERCEM.HOCAM DEDİ.HERŞEYE AYETLE CEVAP VER DİYE.
AMA TEŞEKKÜR EDERİM ABLACIM.ALLAHA EMANET OL .SONRA GELİRSEM GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.

Helal olsun sana...
bak o güzel bilgini bizmle paylaşıp bizide bilgilendirdin..
Rabbim daim etsin artırsın inşallah...

Allahümme Salli Ala Seyyiddina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

incinur

Kayıtlı Kullanıcı

Helal olsun sana...
bak o güzel bilgini bizmle paylaşıp bizide bilgilendirdin..
Rabbim daim etsin artırsın inşallah...

Allahümme Salli Ala Seyyiddina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

evet çok şey öğrendim ama zamanım yok.derslerim çok var.inşallah bitince daha çok şey yazıcam.zaten eskiden de konu açıyordum ama hiç güzel yazmıyormuşum.şimdi daha çok şurlandım.hocam öle dedi bana.allah korusun cümlemizi:a15:

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
evet çok şey öğrendim ama zamanım yok.derslerim çok var.inşallah bitince daha çok şey yazıcam.zaten eskiden de konu açıyordum ama hiç güzel yazmıyormuşum.şimdi daha çok şurlandım.hocam öle dedi bana.allah korusun cümlemizi:a15:

evet incinurum maşallah bak bizlerede birşeyler öğretiyosun seni görünce mutlu oluyorum özellikle babam arkadaşımı kesicek konuna bayıldım

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
hepizi çok seviyorum.allaha emanet olun.ben yine gelirim.parka gidicem hava alayım biraz.:a14::a14::a14:

canım benim. ben gördüm sorunu ama o an dışarı çıkmam gerekliydi, cevap yazmadım. yazsamda ne yazrdım bilemiyorum..
ne güzel ya bu yaşta böyle imamlı olmak ne güzel..
inşallah bizim çocukarımızda böyle olur. ama ben kızımı böyle yetiştirecegim. rabbimin izniyle..
canım saolasın. annene çok selamlar..
selam ve dua ile..
allaha emanet ol canım..

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
evet incinurum maşallah bak bizlerede birşeyler öğretiyosun seni görünce mutlu oluyorum özellikle babam arkadaşımı kesicek konuna bayıldım

BENDE MULT OLUYORUM ABLACIM.EVET O KONUDA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA O ZAMAN KÜÇÜKTÜM TABİ.BİLMİYORDUM.ÇOKTA KOMİK YAZMIŞIM.ALLAH BENİM İYİLİĞİMİ VERSİN.:a16::a16:AMA ŞİMDİ ÇOK GÜZEL YAZIYORUM ÇÜNKÜ KLAVYEYİ ÇOK İYİ KULLANIYORUM BAKMADAN.:a16::a15:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim. ben gördüm sorunu ama o an dışarı çıkmam gerekliydi, cevap yazmadım. yazsamda ne yazrdım bilemiyorum..
ne güzel ya bu yaşta böyle imamlı olmak ne güzel..
inşallah bizim çocukarımızda böyle olur. ama ben kızımı böyle yetiştirecegim. rabbimin izniyle..
canım saolasın. annene çok selamlar..
selam ve dua ile..
allaha emanet ol canım..

OLSUN ABLACIM CANIN SAĞOLSUN.İNŞALLAH GÜZEL BİR MÜCAHİDE KIZIN OLUR ABLACIM.TAMAM ALEYKÜME SELAM SÖYLERİM.BAŞÜSTÜNE
SENDE ALLAHA EMANET OL ABLACIM.:a12:

mir_erhan

Moderator

:)
Allah seni nazarlardan ve kötü nefislerden korusun...
Allah anne ve babandan razı olsun.. k,i ne güzel yetiştirmişler seni..
seni örnek alcağız hepimiz inşallah...
Rabbim seni ve aileni korusun..
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt