Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hosgeLdin..Valla bende yeniyim ama gercekten o sıcaklık var hicbisey cevapsız kalmıor herkez birbirine bisey öğretmek,yardımcı olmak,sevindirmek içn konusuor. =) Allah'a Emanet OL
selamunaleyküm bende umreden yenı geldım butun muslumanlara dualar ettık ALLAH CC inş mekke medıne gıtmek ısteyıp oralara gıdemeyen kardeşlerımızın oralara gıtmesını nasıp etsın inş maddı durumu olmayıp oralara gıdemeyen kardeşlerımızede bır an once maddı ımkanları saglasın inş cok cıddı soylıyorum ımkanı olan varsa hıc vakıt kaybetmeden bır an once neolursunuz bı yuzunuz BEYTTULLAHA surun inş ALLAH CC hakkımızda hayırlısını versın inş ALLAHA EMANET OLUN
Selamu Aleykum arkadaşlar bende yeni üye oldum ben inandığım şey hakkında daha çok şey öğrenmek için aranıza katılmak istedim...Rabbime layığıyla ibadet etmek istiyorum bilgilenmemde yardımcı olursanız çok mutlu olucam...Allah a emanet olun selametle kalın hepiniz şimdiden Allah razı olsun...
selamu aleykum arkadaşlar bende yeni üye oldum ben inandığım şey hakkında daha çok şey öğrenmek için aranıza katılmak istedim...rabbime layığıyla ibadet etmek istiyorum bilgilenmemde yardımcı olursanız çok mutlu olucam...allah a emanet olun selametle kalın hepiniz şimdiden allah razı olsun...
aleyküm selam arkadaşlar...
Hoşgeldiniz aramıza...
üyeliginiz hayırlı ve daim olsun...
Tabiki elimizden geldigince yardımcı oluruz kardeşim..
Selam ve dua ile..
Rabbime emanet olun..