Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben geldiiiiim (1 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
Ben yeniyim sizi tanimiyorum ama en icten dileklerimle hosgeldiniz diyorum. Tabii ilerki zamanlarda tanimak isterim sizi ve diger kardeslerimi. Allah razi olsun. BUrdaki yazilariniz ve konusmalariniz cok hosuma gitti. Ilk defa bu kadar aktif bir siteye rastladim. Ne kadar guzel. Rabbim dualarinizi kabul etsin Insaallah!

Tanışırız inşaAllah, sizde hoşgeldiniz ailemize :)

Dualarınıza amin diyorum, Rabbim sizden de razı olsun..

Selametle kalın inşaAllah..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm tekrar hoşgeldiniz bende siz gittikten sonra gelmişim sanırım aşırı derecede abdurrahma nönül hayranıyım allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Salatullah :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Geldim Sana :.

Aleykum selam..

Siz de hoşgeldiniz öyle ise.. Abdurrahman Önül'ü bende severim, Nihat Hatipoğlu'nun programına sık sık gelir.. Fakat, Mustafa Özcan Güneşdoğduyu daha çok severim..

Sizde Allah'a emanet olun..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
sen davet ettin,bizde icabet ettik.bende siz gittikten sonra gelenlerdenim.
hayatta böyle degilm.? birileri gider,birileri gelir.tek fark siteye dönüş oluyorda,dünyaya dönüş yok.:evet
tekrar hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.selametle.

Aleykum selam.

Hoşbulduk kardeşim. Sizde hoşgeldiniz öyle ise :)

Allah'a emanet olun..

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm...
Hoş Geldin Kardeşim...
Allaha Emanet Ol...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Hep dualarımda olacaksın kardeşim, Rabbim kalbine ferahlık verir, işlerin yoluna girer dilerimki..

Kusur ne demek biz kardeşiz, beraber gülüp beraber ağlayacağız öyle değil mi? Zor bile olsa yüzünden tebessümü eksik etme..
Rabbime emanetsin B)

kardeşim ALLAH c.c. razı olsun teşekkür ederim böyle düşündüğün için
İNŞALLAH sıkıntım son bulur ..dualarında beni unutma ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canım kardeşim B).. hoşgeldin, sefalar getirdin..çok uzun bir ayrılık oldu bu :gulegule nasılsın görmeyeli güzel kardeşim, inşaAllah önemli bir sorun yoktur, her şey yolundadır. bundan böyle birlikte olmak duasıyla inşaAllah..Mevlaya c.c. emanet ol. selam ve baki dua ile..B)

DER!N

Kayıtlı Kullanıcı
esselam

esselam

Selamun aleykum kardeşler,bende geldim,güzel bir forum inşAllah benim içinde sizin içinde hayırlı olur.Forumda emeği geçen herkesden Rabbim razı olsun.öğrenciyim ben boş zamanlarımda yanınızdayım.

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Hosgeldiniz eski ev sahibisiniz demek.bakin bizlerde yeni geldik.Cok faydali paylasimlarda beraberiz insallah.Rabbime emanetsin.
selametle

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam hoşgeldiniz tekrardan..yok yok unutmadık hatta bi ara isminizi zikretmiştik,kulakların çınlamadımı:Kişler çok yoğun olduğu için siteye pek giremiyordum girince gördüm ki eskilerden gelenler olmuş ve yoklama yapıyorlarmış..:Kben burdayım 35328 numaralı üye Receb-ı kamer burda..haydi bi yoklama listesi oluşturalım kimler var kimler yok..:KRabbime emanet olunuz,selamun aleyküm

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM GÜL BACIM HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN...
İNŞALLAH BU SON GELİŞİN OLUR BİDAHA GİTMEZ VE BİZLERİ GÜZEL FORMLARINDAN VE YORUMLARINDAN YOKSUN BIRAKMAZSIN...İNSAN HİÇ KARDEŞİNİ UNUTURMUKİ BİZ SENİ UNUTALIM...RECEBİN DEDİĞİ GİBİ BU ARALAR ÇOK YOĞUNLUK VAR SİTEYİ PEK ZİYARET EDEMİYORUZ...FORMU BİLE ŞİMDİ RECEP SÖYLEDİ ÖYLE GÖRDÜM BİRAZ GEÇ OLDU O YÜZDEN KUSURA BAKMA...NEYSE BİRSÜRÜ İŞ BEKLİYO:) TEKRAR ARAMIZDA OLMANDA ÇOK MUTLU OLDUK...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...
HA BİDE YOKLAMA YAPIYOMUŞSUNUZ...
BEN DENİZ 8860 NOLU ÜYE BURDAYIMMMM....:G​

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Ablacim Yeni Gördüm Geldiğinizi Işlerin Yoğunluğundan Bir Süredir Sik Giremiyorum Siteye. Nasil Sevindim Geldiğinize çok özlemiştik Sizi.hoşgeldiniz Sefaler Getirdiniz Ablacim. Inşallah Adaleti Mahza Ablada Döner Onuda çok özledik. Kaan Abiyle Konuşmuştuk Nerelerdeler Acaba Diye. Inşallah Birdaha Bu Güzel Siteden Kimse Gitmez. Birkez Daha Hoşgeldin Güzel Ablacim. Rabbime Emanet Ol Inşallah. Selam Ve Dua Ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt