Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben geldiiiiim (1 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum dostlarım..

Yine ben geldim ama bu sefer temelli geldim inşaAllah. Uzun zamandır yoktum bazı nedenlerden dolayı, sizleri çok özledim.. Nihayet geri döndüm. İnşaAllah beni unutmamışsınızdır, gerçi bazı forumlarda adımın anıldığını gördüm ve çok mutlu oldum :):):) Fakat kimler kaldı, kimler gitti bilmiyorum.. Birsürü yeni arkadaşımızda katılmış aramıza, onlarda hoşgelmişler..

Geçmiş kurban bayramınız da mübarek olsun.

Buyrun gelin, göreyim hepinizi, kim var kim yok :)

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı

Yine ben geldim ama bu sefer temelli geldim inşaAllah. Uzun zamandır yoktum bazı nedenlerden dolayı, sizleri çok özledim.. Nihayet geri döndüm. İnşaAllah beni unutmamışsınızdır, gerçi bazı forumlarda adımın anıldığını gördüm ve çok mutlu oldum :):):) Fakat kimler kaldı, kimler gitti bilmiyorum.. Birsürü yeni arkadaşımızda katılmış aramıza, onlarda hoşgelmişler..

Buyrun gelin, göreyim hepiniziiiiiiii :)

Ve alayküm selam verahmetullahi vebereketuh
Mümin,mümin kardeşini unutmaz bizlerde unutmadık sizi,hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Hayırlı akşamlar

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim seni unutmadık unutmayızda insan kardeşini unuturmu tekrar geldiğine cok sevindim bir daha bizleri sensiz burakma rabbime emanet ol selam ve dua ile kal

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.hoşgeldin kardeşim.....

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm..

Hoşgeldiniz Kardeşim..

Rabbime Emanet Olun Dua Ile..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim seni unutmadık unutmayızda insan kardeşini unuturmu tekrar geldiğine cok sevindim bir daha bizleri sensiz burakma rabbime emanet ol selam ve dua ile kal

Çok sağol abicim, Allah c.c. razı olsun..
Henüz bir daha gitmeye niyetim yok inşaAllah :)
Sende Allah'a emanetsin.. SelametleB)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
aleykümselam kardeşim hoşgeldin nasılsın ...
çok kötüyüm:A inanın adınızı dörünce sevindim ve selamınızı almak istedim...
dualarınıza ihtiyacım var dualarınızda benide unutmayın ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

TEKRAR HOŞGELDİNİZ

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim hoşgeldin nasılsın ...
çok kötüyüm:A inanın adınızı dörünce sevindim ve selamınızı almak istedim...
dualarınıza ihtiyacım var dualarınızda benide unutmayın ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

TEKRAR HOŞGELDİNİZ

Canım kardeşim. Hayırdır ya ne yin var? Derdini söylemeyen derman bulamaz, sana dua edicem inşaAllah.. Hoşbulduk diyemeyeceğim, üzgünsün sanırım :(:(

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Canım kardeşim. Hayırdır ya ne yin var? Derdini söylemeyen derman bulamaz, sana dua edicem inşaAllah.. Hoşbulduk diyemeyeceğim, üzgünsün sanırım :(:(

kardeşim canım sağol dualarında beni unutma inanın şuan açıklayamıyorum :A zaten ağlamasamda pek anlatmayı beceremiyorum...İNŞALLAH yarın son bulacak diyorum içimden öyledemek geliyor...canım senide üzdüm kusura bakma ....selam ve dua ile ...selametle...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

Yine ben geldim ama bu sefer temelli geldim inşaAllah. Uzun zamandır yoktum bazı nedenlerden dolayı, sizleri çok özledim.. Nihayet geri döndüm. İnşaAllah beni unutmamışsınızdır, gerçi bazı forumlarda adımın anıldığını gördüm ve çok mutlu oldum :):)Fakat kimler kaldı, kimler gitti bilmiyorum.. Birsürü yeni arkadaşımızda katılmış aramıza, onlarda hoşgelmişler..

Buyrun gelin, göreyim hepinizi, kim var kim yok :)[/QUOT
aleyküm selaaaam güzel kardeşiiim hoşgeldin
ne iyi ettin de temelli geldin ,evet sen gideli site baya bi değişti yepyeni üyeler var eskilerden kimse kalmadı nerdeyse.belki sen gibi dönerler geri.neyse tekrar hoşgeldin o güzel paylaşımlarını bekliyoruz inşallah bidaha kaçma sakın:Dselam ve dua ile rabbime emanetsin canım

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim canım sağol dualarında beni unutma inanın şuan açıklayamıyorum :A zaten ağlamasamda pek anlatmayı beceremiyorum...İNŞALLAH yarın son bulacak diyorum içimden öyledemek geliyor...canım senide üzdüm kusura bakma ....selam ve dua ile ...selametle...

Hep dualarımda olacaksın kardeşim, Rabbim kalbine ferahlık verir, işlerin yoluna girer dilerimki..

Kusur ne demek biz kardeşiz, beraber gülüp beraber ağlayacağız öyle değil mi? Zor bile olsa yüzünden tebessümü eksik etme..
Rabbime emanetsin B)

Devrancan

Kayıtlı Kullanıcı
Hosgeldiniz!

Hosgeldiniz!

Ben yeniyim sizi tanimiyorum ama en icten dileklerimle hosgeldiniz diyorum. Tabii ilerki zamanlarda tanimak isterim sizi ve diger kardeslerimi. Allah razi olsun. BUrdaki yazilariniz ve konusmalariniz cok hosuma gitti. Ilk defa bu kadar aktif bir siteye rastladim. Ne kadar guzel. Rabbim dualarinizi kabul etsin Insaallah!

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
sen davet ettin,bizde icabet ettik.bende siz gittikten sonra gelenlerdenim.
hayatta böyle degilm.? birileri gider,birileri gelir.tek fark siteye dönüş oluyorda,dünyaya dönüş yok.:evet
tekrar hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.selametle.

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm
Allaha Emanet Olun...
Hoşgeldiniz...
Bende Celalettin Ada Hastasıyım...

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Yine ben geldim ama bu sefer temelli geldim inşaAllah. Uzun zamandır yoktum bazı nedenlerden dolayı, sizleri çok özledim.. Nihayet geri döndüm. İnşaAllah beni unutmamışsınızdır, gerçi bazı forumlarda adımın anıldığını gördüm ve çok mutlu oldum
Fakat kimler kaldı, kimler gitti bilmiyorum.. Birsürü yeni arkadaşımızda katılmış aramıza, onlarda hoşgelmişler..

Buyrun gelin, göreyim hepinizi, kim var kim yok :)[/QUOT
aleyküm selaaaam güzel kardeşiiim hoşgeldin
ne iyi ettin de temelli geldin ,evet sen gideli site baya bi değişti yepyeni üyeler var eskilerden kimse kalmadı nerdeyse.belki sen gibi dönerler geri.neyse tekrar hoşgeldin o güzel paylaşımlarını bekliyoruz inşallah bidaha kaçma sakın:Dselam ve dua ile rabbime emanetsin canım

Canım ablaaaaaaaaam, hoş bulduk da nerede bu sitenin ahalisi ya.. Kimse kalmamış neredeyse eskilerden:( İnşaAllah geri dönerler.. Yeni kardeşlerimiz de gelmiş ailemiz genişlemiş maşallah. Şimdilik kaçmaya niyetim yok ablam.. Buralardaım inşaAllah..
Selametle kal..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt