Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben De Gidiyorum...hepiniz Dua Ile Kalin.. (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
üzüldüüüüm Hemde çok üzüldüm Gitmenize Allah Yolunuzu Açik Etsin Her Daim Yardimciniz Olsun Inşallah .... Allah A Emanet Olun

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...ANLAYAMADIM NE GİBİ BİR KIRGINLIK.....

bilmiyorum yani ben sıze yorum yazdım helallık ıstedım ama sız bana hıc bır cvp yazmadız.. bilmeden kırdıysam özur dılerım... bir forumda bıraz sert cıktım size sonradan üzüldüm ... hakkınızı helal edin..

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
S.a

Canim Benim Gidiyosun Demek Düğün Hazirliğin Varmiş Okudum çok Sevindim Gitmenede üzüldüm Tabii.allah Mutlu Mesut Etsin Bi Yastikta Kocayin Inşallah.bende Eskisi Gibi Giremiyorum Artik Siteye Hem Site Bir Tuaf Hem Iş Yoğunluğum Var.hakkim Geçtiyse Sonuna Kadar Helal Olsun.dularimda Olucaksin Hep.benide Unutma Dualarinda Bende Evlenmeyi çok Istiyorum Hayirlisiysa Benim Için.kendine Ii Bak Allaha Emanet Ol

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum yani ben sıze yorum yazdım helallık ıstedım ama sız bana hıc bır cvp yazmadız.. bilmeden kırdıysam özur dılerım... bir forumda bıraz sert cıktım size sonradan üzüldüm ... hakkınızı helal edin..
YOK KARDEŞİM ŞİMDİ BU MESAJI OKUYUNCA HATIRLADIM DÜN YAZMIŞTINIZ BEN DÜN ARAYA BAŞKA Bİ KONU GİRDİ ONUNLA İLGİLENİYİM DERKEN UNUTTUM CEVAP YAZMAYI ALLAH RAZI OLSUN...BU ARADA BEN BANA SERT ÇIKTIĞINIZI BİLE HATIRLAMIYORUM EFTEN PÜFTEN ŞEYLERE KIRILMAM BEN İNŞAALLAH....SİTEYE BİR SÜRE GİREMEYECEK OLMAMIN NEDENİ KİMSEYLE İLGİLİ BİR KIRGINLIK DEĞİL...KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM...İLK SAYFALARA YAZMIŞTIM OKURSANIZ GİDİŞ SEBEBİM DAHA RAHAT ANLAŞILACAKTİR...GERİ GELECEĞİM İNŞALLAH..HEPİNİZ YİNE BURADA OLUN EMİ BEN GELDİĞİMDE...:evet
ALLAHA EMANET OLASIN KARDEŞİM...AKLINA TAKMA BEN BÖYLE GÜZEL BİR ORTAMDA UFACIK ŞEYLERİ ABARTIP BIRAKIP GİTMEM....PİRE İÇİN YORGAN YAKMAM YANİ...SELAMETLE...SİZLERİ SEVİYORUM....:H

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
S.a

Canim Benim Gidiyosun Demek Düğün Hazirliğin Varmiş Okudum çok Sevindim Gitmenede üzüldüm Tabii.allah Mutlu Mesut Etsin Bi Yastikta Kocayin Inşallah.bende Eskisi Gibi Giremiyorum Artik Siteye Hem Site Bir Tuaf Hem Iş Yoğunluğum Var.hakkim Geçtiyse Sonuna Kadar Helal Olsun.dularimda Olucaksin Hep.benide Unutma Dualarinda Bende Evlenmeyi çok Istiyorum Hayirlisiysa Benim Için.kendine Ii Bak Allaha Emanet Ol
İSRAM BENİM...SİTEDE EN ÇOK ÖZLEYECEĞİM KİŞİLER İÇİNDESİN...RABBİM SENİ HAK YOLDAN AYRIMASIN İNŞALLAH...ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN...İNŞALLAH HAK YOLUNDA OLAN BİRİYLE MUTLU BİR YUVA KURARSIN...SENDE BENİ UNUTMA DUA ET...:H

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
yok yanlış anladınız benı benım yüzümden gıdıyorsunuz demedım güzel haberlerınızı okudum... yuva kurucakmışsınız ve bundan dolayı gıremıcegınızı bılıyorum ama hanı kırgınsanız eğer o şekılde ayrılmak istemedıgımı dıle getırdım... kırgın olmadğınıza sevındım... inş herşey istediğiniz gibi olur... Rabbım her daim mutlu etsın sızı inş...Rabbım mesut etsın bı yastıkta kocatsın inşaAllah dualarınızda bızıde unutmayın...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
İSRAM BENİM...SİTEDE EN ÇOK ÖZLEYECEĞİM KİŞİLER İÇİNDESİN...RABBİM SENİ HAK YOLDAN AYRIMASIN İNŞALLAH...ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN...İNŞALLAH HAK YOLUNDA OLAN BİRİYLE MUTLU BİR YUVA KURARSIN...SENDE BENİ UNUTMA DUA ET...:H

AMİNNN İNŞALLAH HEPİMİZİ.UNUTMAM.YAHU AĞLAMA İŞARETİ YAPICAM AMA BİLMİYORUMKİ
ÖZLETME KENDİNİ ÇOK BEN HEP BURDA OLURUM.HAYIRLI AKŞAMLAR

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SEVGİLİ KARDEŞİM SENDE RABBİME EMANET OL...GERİ GELDİĞİMDE HEPİNİZİ GÖRMEK İSTİYORUM İNŞALLAH...DUA EDİN ...:H

İNŞALLAH ... DUALARIM SİZİNLE .... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH KÖTÜ BİR NEDEN DEN GİTMİYORSUNUZDUR SİZİ ÖZLÜYECEM ... HOCAM:gulegule

A

Arzu_76

selamün aleyküm ne hakkın varsa helal olsun kardeşim.

Asıl sen sen hakkını hele et emektar arkadaşım

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt