tevbeYA-HAK
Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SAĞOLASIN...RABBİM HERKESE MUTLULUK NASİP ETSİN...:Haleyküm selam hocam kendinize iyi bakın Hakkınızda Hayırlısı olsun ... Allah mesut Etsin İnşallah Allaha emanet olun Selam ve dua ile...
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SAĞOLASIN...RABBİM HERKESE MUTLULUK NASİP ETSİN...:Haleyküm selam hocam kendinize iyi bakın Hakkınızda Hayırlısı olsun ... Allah mesut Etsin İnşallah Allaha emanet olun Selam ve dua ile...
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...ANLAYAMADIM NE GİBİ BİR KIRGINLIK.....esselamü aleyküm aramızda bir kırgınlıkmı var??
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...ANLAYAMADIM NE GİBİ BİR KIRGINLIK.....
SEVGİLİ KARDEŞİM SENDE RABBİME EMANET OL...GERİ GELDİĞİMDE HEPİNİZİ GÖRMEK İSTİYORUM İNŞALLAH...DUA EDİN ...:Hüzüldüüüüm Hemde çok üzüldüm Gitmenize Allah Yolunuzu Açik Etsin Her Daim Yardimciniz Olsun Inşallah .... Allah A Emanet Olun
YOK KARDEŞİM ŞİMDİ BU MESAJI OKUYUNCA HATIRLADIM DÜN YAZMIŞTINIZ BEN DÜN ARAYA BAŞKA Bİ KONU GİRDİ ONUNLA İLGİLENİYİM DERKEN UNUTTUM CEVAP YAZMAYI ALLAH RAZI OLSUN...BU ARADA BEN BANA SERT ÇIKTIĞINIZI BİLE HATIRLAMIYORUM EFTEN PÜFTEN ŞEYLERE KIRILMAM BEN İNŞAALLAH....SİTEYE BİR SÜRE GİREMEYECEK OLMAMIN NEDENİ KİMSEYLE İLGİLİ BİR KIRGINLIK DEĞİL...KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM...İLK SAYFALARA YAZMIŞTIM OKURSANIZ GİDİŞ SEBEBİM DAHA RAHAT ANLAŞILACAKTİR...GERİ GELECEĞİM İNŞALLAH..HEPİNİZ YİNE BURADA OLUN EMİ BEN GELDİĞİMDE...:evetbilmiyorum yani ben sıze yorum yazdım helallık ıstedım ama sız bana hıc bır cvp yazmadız.. bilmeden kırdıysam özur dılerım... bir forumda bıraz sert cıktım size sonradan üzüldüm ... hakkınızı helal edin..
İSRAM BENİM...SİTEDE EN ÇOK ÖZLEYECEĞİM KİŞİLER İÇİNDESİN...RABBİM SENİ HAK YOLDAN AYRIMASIN İNŞALLAH...ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN...İNŞALLAH HAK YOLUNDA OLAN BİRİYLE MUTLU BİR YUVA KURARSIN...SENDE BENİ UNUTMA DUA ET...:HS.a
Canim Benim Gidiyosun Demek Düğün Hazirliğin Varmiş Okudum çok Sevindim Gitmenede üzüldüm Tabii.allah Mutlu Mesut Etsin Bi Yastikta Kocayin Inşallah.bende Eskisi Gibi Giremiyorum Artik Siteye Hem Site Bir Tuaf Hem Iş Yoğunluğum Var.hakkim Geçtiyse Sonuna Kadar Helal Olsun.dularimda Olucaksin Hep.benide Unutma Dualarinda Bende Evlenmeyi çok Istiyorum Hayirlisiysa Benim Için.kendine Ii Bak Allaha Emanet Ol
İSRAM BENİM...SİTEDE EN ÇOK ÖZLEYECEĞİM KİŞİLER İÇİNDESİN...RABBİM SENİ HAK YOLDAN AYRIMASIN İNŞALLAH...ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN...İNŞALLAH HAK YOLUNDA OLAN BİRİYLE MUTLU BİR YUVA KURARSIN...SENDE BENİ UNUTMA DUA ET...:H
SEVGİLİ KARDEŞİM SENDE RABBİME EMANET OL...GERİ GELDİĞİMDE HEPİNİZİ GÖRMEK İSTİYORUM İNŞALLAH...DUA EDİN ...:H
selamün aleyküm ne hakkın varsa helal olsun kardeşim.
Asıl sen sen hakkını hele et emektar arkadaşım
selam ve dua ile