Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben De Gidiyorum...hepiniz Dua Ile Kalin.. (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlarım....
konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum.bu aralar herkes siteyi terkediyor .bende bir süre aranızda bulunamayacağım....bu akşam siteye son girişim sanırım....geri döndüğümde inşallah hepinizi burada bulurum....bana dua edin...yepyeni bir hayata başlayacağım her anlamda....
ulaşıp ulaşamadığım,şuan beni duyan duymayan herkese selamlar...
gönlümün gülü ,kasım abim,isranurum,ekrem,cevdet abim,hafize annem,ashabı kiram,damlam,tuğba,efzairem,im_müslim,melihac. ve adını şuan hatırlayamadıklarım....hepiniz hakkınızı helal edin olur mu?dua edin bana...sizden ayrılmak zormuş...:gulegule:gulegule

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı

konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum.bu aralar herkes siteyi terkediyor .bende bir süre aranızda bulunamayacağım....bu akşam siteye son girişim sanırım....geri döndüğümde inşallah hepinizi burada bulurum....bana dua edin...yepyeni bir hayata başlayacağım her anlamda....

gönlümün gülü ,kasım abim,isranurum,ekrem,cevdet abim,hafize annem,ashabı kiram,damlam,tuğba,efzairem,im_müslim,melihac. ve adını şuan hatırlayamadıklarım....hepiniz hakkınızı helal edin olur mu?dua edin bana...sizden ayrılmak zormuş...:gulegule:gulegule
ve aleyküm selam güzel kardeşim çok üzülüyorum
bu gitmelere ama inşaallah seninki hayırlı bi sebeptendir Rabbimiz kuracagın yuvada gönlüne göre versin
daimi huzur ve mutlulugu bul inşaallah
yuvandan hidayet sevgi saygı eksik olmasın inşaallah hep dualarımda olacaksın
Rabbimize emnaet ol
seni çok çok seviyoruzz:H:H
özletme kendini emii

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
----------------------

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm Rabbim yolunuzu açık etsın ...inşaAllah herşey istediğiniz gibi gerçekleşir ... hakkınızı helal edın ... selam ve dua ile kalın.. dualarda unutmayın inşaAllah ... inşaAllah en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle....

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı

canım kardeşim benim.niye gidiyosun ki.sen çok şey öğrenmiştim.ama utlakaki ir sebebi vardır burdan ayrılamın.inşaalah yeniden görüşürüz aALLAHın izniyle ben burdaıym en yakın zamnda buluışmak dileği ile ALLAHA emanet ol inşaalah.kendine iyi bak:A:A

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHım hayatınızda atacağınız bütün adımları hakkınızda hayırlı kılsın inşaallah...Hakkımız varsa helal olsun hocam...ALLAHın izni ile dualarımız sizinle...herşey gönlünüzce olsun...hoşçakalın...ALLAHa emanet olun...tekrar döneceğiniz günü bekleriz biz buradayız RABBİMin izni ile...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım hayatınızda atacağınız bütün adımları hakkınızda hayırlı kılsın inşaallah...Hakkımız varsa helal olsun hocam...ALLAHın izni ile dualarımız sizinle...herşey gönlünüzce olsun...hoşçakalın...ALLAHa emanet olun...tekrar döneceğiniz günü bekleriz biz buradayız RABBİMin izni ile...
selamün aleyküm hocam...teşekkür edeim güzel dualarınız için...ben size karşı bir konuda mahcubum hocam hakkınızı helal edin...ben sizi bayan sandım ve hep bayanmışsınız gibi hitap ettim...biraz önce tesadüfen öğrendim gerçeği...kulaklarıma kadar kızardım özür dilerim selametle....:gulegule

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam kardeşim umarım yeni hayatta Rabbim sizlere yol açıklığı versin herşey gönlünüzce olsun Rabbim hakkınızda ne hayırlı ise onu versin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun kardeşim

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hocam...teşekkür edeim güzel dualarınız için...ben size karşı bir konuda mahcubum hocam hakkınızı helal edin...ben sizi bayan sandım ve hep bayanmışsınız gibi hitap ettim...biraz önce tesadüfen öğrendim gerçeği...kulaklarıma kadar kızardım özür dilerim selametle....:gulegule

Aleykümselam hocam...estağfirullah...ama ben de hiç farketmedim bunu ya:) ve farkında değildim.... ne yazacağımı bilemedim hakikaten:) ama hakkım varsa helalı hoş olsun...selametle kalın...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM FAZLA BİŞİ ANLAMADIM AMA EĞER GERCEKTEN BİR MAZERETİN VARSA SİZ BİLİRSİNİZ BİZLER BURADAYIZ VE HEP BURADA KALACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE AMA SİZDE BİRİLERİNE KIZDINIZDA GİDİYORSANIZ SİZDEN RİCAM BUNU YAPMAYIN VE SİZ BİZİ SİZSİZ BURAKMAYIN HEPİMİZİN BİRLİK OLMASI GEREK CÜNKÜ ORTADA COK FİTNE SON SÖZÜM BURADA KAL KARDEŞİM VE BİZLERİ YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM FAZLA BİŞİ ANLAMADIM AMA EĞER GERCEKTEN BİR MAZERETİN VARSA SİZ BİLİRSİNİZ BİZLER BURADAYIZ VE HEP BURADA KALACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE AMA SİZDE BİRİLERİNE KIZDINIZDA GİDİYORSANIZ SİZDEN RİCAM BUNU YAPMAYIN VE SİZ BİZİ SİZSİZ BURAKMAYIN HEPİMİZİN BİRLİK OLMASI GEREK CÜNKÜ ORTADA COK FİTNE SON SÖZÜM BURADA KAL KARDEŞİM VE BİZLERİ YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ....YOK BEN KİMSEYE KIZMADIM...DÜĞÜNÜM OLACAK 2 AY SONRA....BİRAZ ONA VAKİT AYIRMAM GEREK...NETTENDE EPEY UZAK KALACAM...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ....YOK BEN KİMSEYE KIZMADIM...DÜĞÜNÜM OLACAK 2 AY SONRA....BİRAZ ONA VAKİT AYIRMAM GEREK...NETTENDE EPEY UZAK KALACAM...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BUNA COOOOOOK SEVİNDİM ALLAH HAYIRLI ETSİN RABBİM GECİM VE DİRLİK NASİP ETSİN AMA YİNEDE ARA SIRA UĞRA BURALARA VE BİZLER BURADAYIZ SENİ HEP BEKLİYECEĞİZ HAKKINI HELAL ET BENDEN YANA HELAL OLSUN RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL :gulegule

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH MUTLU MESUT ETSİN KARDEŞİM BENİMDE ALLAH İZİN VERİRSE şubat sonu gibi istemeye gelicekler.benim içinde senin içinde hayırlısı neyse rabbim onu versin

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BUNA COOOOOOK SEVİNDİM ALLAH HAYIRLI ETSİN RABBİM GECİM VE DİRLİK NASİP ETSİN AMA YİNEDE ARA SIRA UĞRA BURALARA VE BİZLER BURADAYIZ SENİ HEP BEKLİYECEĞİZ HAKKINI HELAL ET BENDEN YANA HELAL OLSUN RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL :gulegule

CEVDET ABİM BEN ZATEN GEÇİCİ Bİ SÜRE GİDİYORUM...SADECE DÜĞÜN HAZIRLIKLARINDAN DOLAYI VAKİT BULAMAYACAĞIM VE GİDECEĞİM YERDE NET OLMAYACAK...BİR SÜRE SONRA GERİ GELECEM...SİZİ BIRAKIR MIYIM BEN YA?:evet
HAKKIM HELAL OLSUN SEN DE HELAL ET....

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

Aleykümselam ALLAH c.c. yolunuzu açık etsın ...İNŞALLAH herşey istediğiniz gibi gerçekleşir mutluluğunuz daim olsun İNŞALLAH...eğer bir hakkım varsa helal olsun siz hakkınızı helal edin enkısa sürede dönersiniz İNŞALLAH hayırlısı ile...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH MUTLU MESUT ETSİN KARDEŞİM BENİMDE ALLAH İZİN VERİRSE şubat sonu gibi istemeye gelicekler.benim içinde senin içinde hayırlısı neyse rabbim onu versin
HAYIRLI UĞURLU OLSUN KARDEŞİM...RABBİM DİRLİK DÜZEN VERSİN..İNŞALLAH HAYIRLI BİR YUCAN OLUR...RABBİMİN YOLUNDA İLERLEMEN DİLEĞİYLE(EŞİNLE BERABER TABİKİ):H

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam hocam :) kendinize iyi bakın Hakkınızda Hayırlısı olsun ... Allah mesut Etsin İnşallah Allaha emanet olun Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt