Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben çok yanlizim biliyomusun ablalar abiler............... (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ALİYE ABLAMA

aliye ablacım msn yasaklandı o yüzden konuşamıyorum sınavlarım çok ondan.bişey sorucam.şimdi ben namaz kılıyorum ya ama öğlen ve ikindiyi kılamıyorum.okula gitmeden ikisinide kılsam olur mu?bana mutlaka cevap ver ablacım.merek ediyorum.

aliye ablacım melek ablam okula gitmeden sorumu gör inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aliye ablacım melek ablam okula gitmeden sorumu gör inşallah.

Selamün Aleyküm can nurum.. Güzel mesajlarını okudum:) Çok teşekkür ederim minik can.. Sorunu cevaplayayım inşallah.. Öğle namazının vakti girdikten sonra evden çıkıyorsan, öğle ve ikindinin farzlarını birleştirerek kılabilirsin..Yani bu namazların farzlarını peşpeşe kıldıktan sonra okuluna gidebilirsin.. Eğer okuluna öğle namazı vakti girmeden gidiyorsan, birleştirme gibi bir imkanın olmuyor malesef.. Malumun, okulda namaz kılınamadığı için..Öğle namazı vakti girmeden evden çıkıyorsan, yani kılıp da gitmene imkan yoksa, okul dönüşünde öğle ve ikindinin farzlarını kaza edebilirsin kocaman yüreklim..
Rabbimiz c.c seni her daim muvaffak eylesin, yar ve yardımcın olsun, namazlarını ve o gül kokulu dualarını makbul eylesin inşallah..Cuma'nı da tebrik edeyim bu vesileyle;)
En Güzel'e emanetimsin inşallah minik can..Dua ve muhabbetle..B)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam ablacım.üstümü giyindim bakayım aliye ablam yazdı mı diye hemen bakayım acil çıkıcam.ablacım vakit giriyor o zaman kılabilirim.ben kaza ya bırakmak istemiyorum .hep vaktinde kılmak istiyorum.çok sevindim ama fazları kılcamda sünnetler nolcak ablacım.sünnetleri kılmıcakmıyım .cevabını akşam okurum.hayırlı cumalar.şimdi sınava gircem ilk ders dua et bana ablam.öptüm.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm biricik ablacım güzel kızı nasılsın bakim ablam nasıl görüşemiyoz onunla hiç..
hayırlı cumalar sana
Rabbimize emanet ol

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleyküme selam ablacım.üstümü giyindim bakayım aliye ablam yazdı mı diye hemen bakayım acil çıkıcam.ablacım vakit giriyor o zaman kılabilirim.ben kaza ya bırakmak istemiyorum .hep vaktinde kılmak istiyorum.çok sevindim ama fazları kılcamda sünnetler nolcak ablacım.sünnetleri kılmıcakmıyım .cevabını akşam okurum.hayırlı cumalar.şimdi sınava gircem ilk ders dua et bana ablam.öptüm.

Selamün Aleyküm can nurum..
Siz Bursa'dasınız.. Bursa, İzmir'e göre daha doğuda olduğu için, öğle vaktine siz bizden tahmini bir 5 dakikalık farkla daha önce giriyorsunuz.. Öğle okunduktan sonra okula gidiyorsun sanırım, can miniğim.. Yolcu olmadığın için, namazları şu şekilde birleştirebilirsin: Öğle namazının ilk sünneti-Öğle namazının farzı- İkindi namazının farzı.. Bu sıralamaya göre kılabilirsin inşallah can nurum.. Bir de, iki farzı birleştirirken ara vermeyeceksin.. Vaktin elverişliliğine göre öğle namazının ilk sünnetini de kılabilirsin..
Canım kardeşim, dua ediyorum sana her zaman.. Sınavın için de dua edeceğim inşallah.. Arkadaşlarımla da sohbetimiz var bugün, orda da edeceğiz senin için inşallah:) Güzel haberlerini bekleyeceğim can minik..
Rahman c.c, zihnini açık eylesin inşallah.. Dualarımla..B)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm biricik ablacım güzel kızı nasılsın bakim ablam nasıl görüşemiyoz onunla hiç..
hayırlı cumalar sana
Rabbimize emanet ol

aleyküme selam ablacım çok şükür iyiyim.annem de iyi.misafirler çok geliyor ya geçmiş olsuna o yüzden fazla gişremiyor.geç giriyor ablacım siteye.öptüm:a07:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Siz Bursa'dasınız.. Bursa, İzmir'e göre daha doğuda olduğu için, öğle vaktine siz bizden tahmini bir 5 dakikalık farkla daha önce giriyorsunuz.. Öğle okunduktan sonra okula gidiyorsun sanırım, can miniğim.. Yolcu olmadığın için, namazları şu şekilde birleştirebilirsin: Öğle namazının ilk sünneti-Öğle namazının farzı- İkindi namazının farzı.. Bu sıralamaya göre kılabilirsin inşallah can nurum.. Bir de, iki farzı birleştirirken ara vermeyeceksin.. Vaktin elverişliliğine göre öğle namazının ilk sünnetini de kılabilirsin..
Canım kardeşim, dua ediyorum sana her zaman.. Sınavın için de dua edeceğim inşallah.. Arkadaşlarımla da sohbetimiz var bugün, orda da edeceğiz senin için inşallah:) Güzel haberlerini bekleyeceğim can minik..
Rahman c.c, zihnini açık eylesin inşallah.. Dualarımla..B)

aleyküme selam ablacım anladım .Allah razı olsun .ama ben eve gelince akşamıda kılarım dedim ama yoldayken yatsıda okunuyor.okul uzak olduğu için.hoca çok çabuk okuyor ezanları.beklese keşke daha iyi olur.neyse abla ben akşamıda kaza ediyorum hep kaza kaza.olmaz ki.inşallah ALLAH kabul eder abla okullarda kılmamıza izin verseler nolcak sanki.hem sevap kazanırlar .ooo böyle olursa ben liseyi okumam.öptüm abla allaha emanet o.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleyküme selam ablacım anladım .Allah razı olsun .ama ben eve gelince akşamıda kılarım dedim ama yoldayken yatsıda okunuyor.okul uzak olduğu için.hoca çok çabuk okuyor ezanları.beklese keşke daha iyi olur.neyse abla ben akşamıda kaza ediyorum hep kaza kaza.olmaz ki.inşallah ALLAH kabul eder abla okullarda kılmamıza izin verseler nolcak sanki.hem sevap kazanırlar .ooo böyle olursa ben liseyi okumam.öptüm abla allaha emanet o.

Okulunun bu kadar uzak olduğunu bilmiyordum.. Can minik, o zaman sabahçı olmalısın inşallah.. Sabah namazını evden kılıp çıkarsın ve öğle vakti dönersin..Diğer vakitlerini de kaçırmamış olursun böylece.. Akşam namazını dahi kaçırıyorsan, öğlencilik bu manada büyük bir dezavantaj oluyor demektir... Hakkında hayırlısı olsun inşallah kocaman yüreklim.. Dualarım her daim seninle.. Morallerini bozma sakın olur mu? Sınavın inşallah iyi geçmiştir bu arada:).. Madem anneciğin msn'i yasakladı, burdan sorayım dedim ben de:).. Sana çok dua ettik minik can.. Beni haberdar edersin neticelerden inşallah.. En Güzel'e emanetimsin..
Kalbin gibi nurlu akşamlar..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyjüm canım.inşallah imam hatıp e gidersin orada hep allah diyen arkadaşların olur.bende imam ahtıp mezunuyum ve çok mutluyum dinimi öğrendim ve bir sürü iyi arkadaşlarım oldu.inşallah papaz falan da ders vermez canını sıkma sen tamam canım

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım nasılsın kırçiçeyim mesajını okudum sana bir tafsiyede bulunmak istiyorum ama başımdan geçen bir olayı anlatarak
canım benim yıllar önce bir komşum vardı bizim altta oturuyordu o bize komşu geldiyinde benimde eltileriminde hiç dini bilgimiz yoktu ilk zamanlar komşumuzun çarşafıyla alay ederdik arkasından konuşurduk selam bile vermekten kaçınırdık çünki o çarşaflı biriydi
ama komşum kendisini çok kısa zamanda bizlere öylesine sevdirdiki bu sefer gidip ricada bulunuyordum fahriye abla bana dinimi öğret peygamberimizi sav anlat diye bir kaç yıl sonra eşinin tayini çıktı ve buradan taşındılar fakat buraya çok güzel tohumlar serpmişti ve onun ektiyi tohumlar okadar güzel çiçekler açtıki şimdi herşey çok daha güzel oldu sende ikinci fahriye abla olabilirsin hiç bıkmadan hiç usanmadan arkadaşlarına güzel şeyler anlat ve yıllar sonra anlatığın şeyler çok güzel çiçekler açacak

seni kocaman öpüyorum ALLAHA CC emanet ol selametle kal annene selamlar canım

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam ablacım.sende gerçek bir dindar ablasın.evet burdada okadar çok kardeş var.abla ben zaten arkadaşlarımla vakir geçiriyorum.ama fikir lerimiz uyuşmuyor.neyse inş ALLAH karşıma çıkartık.iyiki siz varsınız.hayırlı cumalar ablam
ablamı :a01: abla değilki ım muslim abi abla değil :a01: veya aydın abi
ALLAHA emanetsin

ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kırmızı Güller
4793

bayan_kuaforu

Kayıtlı Kullanıcı
oncelıkle selamun aleykum ıncı nur ben cok dınsız bır ınsandım burda acık konusım BALİ cekerdim ESRAR icerdim !!!! AMA INSANLARA HIC KOTULUK YAPMAZDIM CUNKU NEDEN BALİ CEKTIN ESRAR ICTIN DERSEN YALNIZLIKTAN COK FAZLA KAFANA TAKMA YANLIZLIGI SONRA BENIM GIBI OLURSUN BEN BIRAKTIM COK PISMANIM SU AN YANIMDA KIMSE YOK AMA O BALI ILE ESRAR OLUNCADA YINE YANLIZ KALDIGIMI ANLADIM VE SU AN YÜCE ALLAHIM'LA BIRLIKTEGIM VE COK MUTLUYUM ALLAHA BAZEN HAŞA ASAGI INDIRIP OPMEK İSTİYORUM BILIYOMUSUN BENI O KOTU ALISKANLIKLARDAN KURTARDI DIYE O YUZDEN KAFANI FAZLA YANLIZLIGA TAKMA SONRA CILDIRIRSIN RUMUZ:1992 BAGDAT CADDESI

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
oncelıkle selamun aleykum ıncı nur ben cok dınsız bır ınsandım burda acık konusım BALİ cekerdim ESRAR icerdim !!!! AMA INSANLARA HIC KOTULUK YAPMAZDIM CUNKU NEDEN BALİ CEKTIN ESRAR ICTIN DERSEN YALNIZLIKTAN COK FAZLA KAFANA TAKMA YANLIZLIGI SONRA BENIM GIBI OLURSUN BEN BIRAKTIM COK PISMANIM SU AN YANIMDA KIMSE YOK AMA O BALI ILE ESRAR OLUNCADA YINE YANLIZ KALDIGIMI ANLADIM VE SU AN YÜCE ALLAHIM'LA BIRLIKTEGIM VE COK MUTLUYUM ALLAHA BAZEN HAŞA ASAGI INDIRIP OPMEK İSTİYORUM BILIYOMUSUN BENI O KOTU ALISKANLIKLARDAN KURTARDI DIYE O YUZDEN KAFANI FAZLA YANLIZLIGA TAKMA SONRA CILDIRIRSIN RUMUZ:1992 BAGDAT CADDESI

selamün aleyküm kardeşim anlatıkların kanımı dondurdu sana bir hocamızın yardımı gerekiyor bildiyin bir camiye git oradaki hocadan yardım iste hergün düzenli bir şekilde git ve kendine bir ALLAH CC dostu bularak sohbet et bak kısa zamanda hayata bakışın nasılda deyişecek buraya yaz bizler sana anlatalım bak kardeşim az önce sümme haşa estafirullah ALLAHI CC aşağıya indirip öpmek istedim demişsin bu şekilde konuşarak çok büyük günaha giriyorsun canım kardeşim en önce ALLAHA CC hamdedeceksin şükür sana RABBİM CC beni bu pis çukurdan çıkardın birdaha bulaştırma hak yoluna çevir diyeceksin RABBİM CC yardımcın olsun inşallah

vanora

Kayıtlı Kullanıcı
S.A inci nur kardeşim yanlızım diyorsun kimsem yok diyorsun ALLAHdan bahsediyorsun ALLAHım sana yeter bütün kapıları açan odur sen doğru ol sen ne istersen ALLAHIM VERİR SELEMETLE kal

imamhatipli

Kayıtlı Kullanıcı
allah yar ve yardımcımız olsun

allah yar ve yardımcımız olsun

selamun aleyküm

imamhatipli

Kayıtlı Kullanıcı
burada gerçekten çok güzel bir arkadaşlık ortamı kurulmuş bence bu bile cok guzel dıye dusunuyorum

hacı58

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleykum kardeşim senın gibi bi kardeş var allaha hamd olsun
sen neden üzülüyonki allah cc. yuz çevirdiği kullardan hiç birimizi etmesın
bu dunyada allah sana istedığinin çoğunu verecek inşaallah..
sende bu fanı dunyanın arkadaşından çok baki dünya arkadaşı bulursun dualarınla.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum tatlı incinur,
Rabbim gönlünü hep dininde kılsın, başarılı eylesin, nazarlardan korusun seni inşaallah.
sen böyle güzel düşündükçe Rahman bırakmaz seni ümitsiz umutsuz.
duadasın kardeşim benim;)
Rabbimize emanetsinB)

rasgavs

Kayıtlı Kullanıcı
s.a herkese

İncinurcum kesinlikle yalnız değilsin:a14: inşallah istediğin gibi arkadaşların olur. Sen sakın üzülme ben inanıyorum ki senin gibi bi kızın karşısına çok güzel insanlar çıkacaktır. Allah yolunu açık etsin dualarmız seninle. Allaha emanet ol:a14:

*şeymanur*

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ablalar ben bu siteye yeni üye oldum sizle tanısmayı cok istiyorum kim bu siteyi kurduysa allah razı olsun bu arada ben şeymanur 12 yasındayım ablalar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt