Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben Cebrail'i aramızdan çıkardım... (1 Kullanıcı)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...

ALLAH razı olsun eline emeğine sağlık RAHMAN sevabını yazsın inşaALLAH
MEVLA bizleri kendine hakiki kul HABİBİ EKREM ve NEBİ MUHTEREM EFENDİMİZ (S.A.V.) e de hakiki Ümmet olmayı nasip eylesin inşaALLAH

selam ve baki dua ile ALLLAH a emanet ol

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...

ALLAH razı olsun eline emeğine sağlık RAHMAN sevabını yazsın inşaALLAH
MEVLA bizleri kendine hakiki kul HABİBİ EKREM ve NEBİ MUHTEREM EFENDİMİZ (S.A.V.) e de hakiki Ümmet olmayı nasip eylesin inşaALLAH

selam ve baki dua ile ALLLAH a emanet ol

Aleykümselam ORHAN abi ALLAH razı olsun gözlerinize sağlık. amin amin amin.ALLAHım dualarımızı huzurunda kabul eylesin, katında makbul dualardan eylesin...ALLAHa emanet olunuz...selametle...

berat05

Yönetici
selamünaleyküm kardeşlerim...sizinde bildiğiniz gibi öyle bir Peygamber'e ümmet olarak yaratıldık ki ne kadar şükretsek azdır...RABBİM O'nun sefaatini cümlemize nasip eyle(AMİN AMİN)

Mirac’da ALLAH ile olan anı anlatırken Peygamberimiz (SAS) şöyle der:
“Allahu Teala bana:
—Konuş Ya Muhammed! Buyurdu. Ben hayretten dona kaldım. Sonra, Allah benim kalbime ilham etti. Ben de:
—Ettehiyyatü lillahi vessalavatü vettayyibat (Bütün tazimat ve dualar, bütün ibadetler Allah’ım sana mahsustur.) dedim. Bunun üzerine Allah:
—Esselamü aleyke eyyühennebiyyü ve rahmetullahi ve barekatühü (Ey Peygamber! Selam, Allah’ın rahmeti ve bereketleri senin üzerine olsun.) Buyurdu.
Ben de mukabele olarak:
—Esselamü aleyna ve ala ibadillahis salihiyne ( Bize de selam olsun. Allah’ın Salih kullarına da selam olsun) Dedim.
Allahu Teala:
—Ya Muhammed! Ben Cebrail’i aramızdan çıkardım. Sen ümmetini aramızdan çıkarmadın. Buyurdu.
Allah Resulüne soruldu:
—Ya Rasulüllah! Ümmetinden henüz gelmemiş olan kimseyi nasıl tanırsın?
Allah Resulü salla’llahu aleyhi ve selem:
—Bilmiyor musun ki siyah atlar arasında yüzleri ve ayakları beyaz olan bir atın sahibi kendi atını bilmez, tanımaz mı?
İşte bunun gibi benim ümmetim de abdest sebebiyle el ve ayakları bembeyaz, parlak bir şekilde nur saçarak mahşer yerine gelir.
Nur Peygamber’in nurlu ümmet, mahşerde pırıl pırıl diğer insanların gıpta ile seyredecekleri müstesna insanlardır.
Rabb Teala buyurdu:
“Bu Peygambere inanan, saygı gösterip aziz tutan, O’na yardım eden, O’nunla gönderilen Nura uyanlar yok mu? İşte onlar kurtuluşa ve saadete erenlerdir.”

(A’raf Suresi: 157)

Kaynak: SEVGİLİLER SEVGİLİSİ (RAGIP GÜZEL)

Ve Aleyküm Selam Kardeşim..

Önce dualarınız için AMİN AMİN AMİN diyorum...

Yüce Rabbim (c.c.) inşallah ahirette Peygamber efendimizin şefaat ettiklerinden,beyazlıklarıyla nur saçıp parlayan ümmetinden olmayı nasip etsin...

Değerli kardeşim yazılarınızı güncel tutunuz-tutalım- güzel anlamlı duygulu ahireti anlatan yazılar

Allah(c.c.)'a emanet olunuz

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam Kardeşim..

Önce dualarınız için AMİN AMİN AMİN diyorum...

Yüce Rabbim (c.c.) inşallah ahirette Peygamber efendimizin şefaat ettiklerinden,beyazlıklarıyla nur saçıp parlayan ümmetinden olmayı nasip etsin...

Değerli kardeşim yazılarınızı güncel tutunuz-tutalım- güzel anlamlı duygulu ahireti anlatan yazılar

Allah(c.c.)'a emanet olunuz

ALLAH razı olsun kardeşim...evet güncel tutmakda fayda var haklısınız
ama çok önceden paylaştığım bir paylaşımdı sanırım ondan fazla güncellemedim...

daha sonradan yazdığınız 2 kez yazılmış yazınızı anlamadım yalnız kusuruma bakmayın...

ALLAHa emanet olunuz...selamünaleyküm...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
öğretmenım gununuz guzel geçsın
yazınızı okudum gercekten cok guzel emeğızınıze sağlık
allah dualarımızı kabul etsın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
öğretmenım gununuz guzel geçsın
yazınızı okudum gercekten cok guzel emeğızınıze sağlık
allah dualarımızı kabul etsın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Ve aleyna aleykümselam değerli öğretmenim
Gözlerinize sağlık...ALLAH razı olsun...amin amin

ALLAHa emanet olunuz..selam ve dua ile...

bedriye23

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim emeğine sağlık. inşallah hepimiz bizi allah(c.c.) huzurunda bile aklından çıkarmayan gül yüzlü resule layık ümmet oluruz. amin

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim emeğine sağlık. inşallah hepimiz bizi allah(c.c.) huzurunda bile aklından çıkarmayan gül yüzlü resule layık ümmet oluruz. amin

Ve aleyna aleykümselam kardeşim..
Amin Amin inşaallah gözlerinize sağlık....
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile..

berat05

Yönetici
ALLAH razı olsun kardeşim...evet güncel tutmakda fayda var haklısınız
ama çok önceden paylaştığım bir paylaşımdı sanırım ondan fazla güncellemedim...

daha sonradan yazdığınız 2 kez yazılmış yazınızı anlamadım yalnız kusuruma bakmayın...

ALLAHa emanet olunuz...selamünaleyküm...

VE ALEYKÜM SELAM

2 KEZ YAZILMIŞ DERKEN YANLIŞLIKLA 2 KEZ DAHA AYNI MSJI YAZMIŞIM.YER KAPLAMASINI İSTEMEDİM.TAMAMIYLE SİLEMEDĞİM İÇİN BÖYLE YAZDIM.
KUSURUMA BAKMAYIN

SELAMETLE

efşan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardeşim çok Güzel Bi Konu Rabbim Cümlemizi Ahirette Peygamber Efendimizin (sav) Hemen Taniyacaği Insanlardan Eylesin (amin)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardeşim çok Güzel Bi Konu Rabbim Cümlemizi Ahirette Peygamber Efendimizin (sav) Hemen Taniyacaği Insanlardan Eylesin (amin)

amin amin Kardeşim ALLAH sziden de razı olsun gözlerinize sağlık
ALLAHa emanet olunuz...

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
O ki hz. İSA [ YARAB BENİ MUHAMMETa.s.m ÜMMETİNDEN EYLE ] diyerek peygamberlik duasını bu şekilde kullanmışken biz hala ne şerefli ümmet olduğumuzun farkında değiliz. RABBİM UYANMAYI NASİP ETSİN. Amin Yüzümüz var mı huzura çıkmaya bilemiyorum,ALLAHIM SANA SIĞINDIM.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt