Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BEN Bu Aşkın MİLİTANIYIM (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
hayırlı sabahlar guzel yureklı kardeşım
guzel duaların ıcın amın amın amın
allaha emanet ol guzel kardeşım
gunun guzel gecmesı dıleğiyle....

Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa hocam:)..
Size de hayırlı, nurlu ve bereketli sabahlar ve Cumalar olsun inşallah..Gül çok güzeldi, çok teşekkür ederim, gönlü güzel hocam..Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin her daim, yar ve yardımcınız olsun inşallah..Dualarımdasınız, Rabbimiz c.c bu mübarek gün hürmetine dualarımıza icabet buyurur inşallah..Amin..Selam ve baki dua ile En Emin'e emanetsiniz.B)

hayirlicuef2.jpg

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum emeğinize saglık harika dememe gerek yok zaten tüm paylasimlariniz birbirinden mukemmel a.e.olunuz dua edin inşallah

Ve aleyküm selam kardeşim. Allah c.c razı olsun. Sizlerin de konuları çok güzel, Rabbimiz c.c daim kılsın inşallah..Cumanız mübarek olsun. Rabbimize emanet olun. Selam ve dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
''Sizi kavgamın kenar mahallesine davet ediyorum bayan ve kavganızın kanatlarına kanatlarımı eklemek istiyorum. Uçmak özgürlük sevdalılarının işidir, özgürlük sevdalılarının işidir yüksek duvarların ardındaki bahçelerden meyve çalmak ve padişah çocuklarını ayartıp, onları kavganın demir bir yumruğuna çevirmek bizim işimizdir.''
--------------------------------------------------------------------------------
Rahamn ve Rahim olan Allahın adıyla. Selamun Aleyküm.

Sizi kavgamın kenar mahallesine davet ediyorum, yüreğimdeki yangınla beraber yanmaya ve kavganızın kanatlarına, kanatlarımı eklemek istiyorum, çıkılacak en yüksek yere ancak böyle çıkabiliriz diye. Uçmak özgürlük sevdalılarının işidir, özgürlük sevdalılarının işidir yüksek duvarların ardındaki bahçelerden meyve çalmak ve padişah çocuklarını ayartıp, onları kavganın demir bir yumruğuna çevirmek bizim işimizdir, çünkü padişah çocukları kör gözlerle gezmekte dünyayı ve at gözlükleriyle gönül gözleri kapalı seyretmekte insanlığı kurtaracağını sanarak ama aslında kurtlandırmakta yaşamı.
Allah gönlünüze göre versin.

Ve aleyküm selam abi..Amin duanıza..Allah c.c razı olsun.
Selam ve dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm canım kardeşim paylaşımınız güzeldi, teşekkür ederim.

Rabbim vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını fazlasıyla versin inşaallah.Bunu en güzel şekilde hak ediyorsunuz.;)
Rabbim güzelliklerden sizi ayırmasın.

Baki muhabette selam ve dua ile ....

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü canım kardeşim. Ben teşekkür ederim:)..Beğendiğinize sevindim..Sizin de güzel gönlünüze, yazan ellerinize sağlık olsun inşallah..Allah c.c razı olsun canım kardeşim, güzel düşünceleriniz için..Kalplerimiz mukabil inşallah..Ben de sizin için aynı güzel düşünceler ve dualar içerisindeyim..Siz de en güzelini, en hayırlısını hak ediyorsunuz, Rahman c.c yolunuzda daim eylesin, hizmetlerinizin ecrini katında ve bu dünyada bol kılsın, razı ve memnun olsun sizden inşallah.. Herşeyin o güzel gönlünüzce olması dualarımla inşallah..Selam ve baki muhabbetle Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetimsiniz inşallah can kardeşim.B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Cihad çiçeğiyim
Dinle dostum;
Ben; tetik düşmeden. vuruldum.
Suyu görmeden boğuldum.
Sevgiliye giden yolu.
Darağacında buldum
Önce, inançlarımı astılar / sorgulamadan.
Sonra, kalemimi kırdılar / yargılamadan.
Şimdi, kendimden bile ücra hücrelerin
Soğuğunda / yanıyorum
Bir zikir tutturdum kendimce, "" diyorum
Her namaz sonrası, yönelip Rabbime;
"Şehadet" diliyorum
Bir gece ansızın geldiler;
Omuzları kalabalık, kelli - felli herifler
"Katran" gözlerinde kin,
Çarpık dudaklarında müstehzi bir tebessüm.
"imam ister misin?" dediler
"Neme gerek, bana imam değil, biraz zaman gerek."
Sustular, şaşırdılar ve gittiler
Bir daha dönmek için sessizce.
Çağın Ebu Cehillerine inat
"Nur üstüne nur" olsun diye, abdestlendim güzelce
Aynasız duvarlara bakıp, tarandım kendimce
İki rekat namaz sonrası,
Son kez öptü alnımdan beni seccadem
Ve, başladı yol hazırlığı...
Kelepçeleyip ellerimi ardından
Bir kefen giydirdiler / beyazımsı
"Yürü" dediler / yürüdüm koşarcasına
"Dur" dediler / durdum heyecandan boğulurcasına...
Artık sevgiliye giden yolun / sonundayım.
ilmik geçti boynuma / farkındayım
Tevhid'den sonra son sözüm, son kelamım;
"Ümmeti devletsiz koma 'ım"
Diyorum ya dostum;
Ben; tetik düşmeden vuruldum
Suyu görmeden boğuldum
Sevgiliye giden yolu
Şirk sehpalarında buldum.

Kim miyim ben? Tanımadın mı?.
Ben; Saadet asrında ekilen tohumdan,
On dört asır sonra filizlenen
Cihad çiçeğiyim....

ALINTI... (Çeçen Bir Kızın Şiiri)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Bu bir tutku değil..
Bir kuru kavga hiç değil..
Bu bir sevda yüreklerde alev alev yanan, sinelerde buram buram tüten..
Topla tüfekle yok edilemeyen, söndürülemeyen sevda..!
Gül devrinin gül insanının sevdası.Bedeni ateşle dağlanan Habbab'ın,
Gözleri oyulan Zinnure'nin,
ilk islam şehidesi Sümeyye'nin sevdası..

Uhud'da önce kolları kesilen sonra bedeninden aldığı darbe ile yere yığılırken,
''BU BAŞ BU BU OMUZLARDA OLDUĞU MÜDDETÇE, PEYGAMBERİME GELİP ÇARPAN ŞEYLERİ GÖĞÜSLEMEZSEM VEFASIZLIK ETMİŞ OLURUM ''
diyerek başını saklamaya çalışan MUSAB'ın sevdası..
'Şu anda senin çocukların yetim, hanımın dul kalacak; uğruna canını verdiğin peygamberin ise medine hurmalıklarında oturuyor, senin yerine onun asılmasını istemez misin?' diyen müşriklere karşı çılgınca dönerek:
''DEĞİL O'NUN ASILMASINA RIZA GÖSTERMEK, HURMALIKLARIN ALTINDA AYAĞINA BİR DİKEN BATMASINDANSA, BİN CANIM OLSA BİNİNİ DE FEDA EDERİM!''diyen Hubeyb'in sevdası..

Bir kara sevdadır tükenmeyen, eskimeyen zamana, kalpleri karanlık gecelerden daha kara olanlara meydan okuyan bir sevda..
Ruhunu karanlık dehlizlere hapsetmiş olanlar, gül bahçelerinde sevda gülleri derenleri nasıl anlasın???
Hayatın iksiri olan, rayihasıyla sevdalıyı büyüleyiveren, hiç solmak bilmeyen sevda gülleri..
Onu desteleyenlerin yüzünde de, kalbinde de güller açar; onu koklayan ölümsüzlük sırrına mazhar olur.
Önündeki zorbalara ölümle,işkenceyle tehdit edenlere gülerek şu mısraları mırıldanır:

''ÖLÜM BİZE NE UZAK
NE YAKIN BİZE ÖLÜM
BİZ ÖLÜMSÜZLÜĞÜ TATTIK
BİZE NE YAPSIN ÖLÜM..''

Sevda ölmez, ancak onu taşıyanların adları değişir.
Dün BİLAL' di,
HALİL' di,
YASİR' di o sevdalının adı.
Sonra FATİH oldu,

Ne ki hazanlar baharlara gebedir.Kırılan dallardan daha gür fidanlar yetişecek, dökülen yaprakların yerine rengarenk çiçekler açacaktır.
Yeter ki şu yürekler sevda ile çarpsın, yeter ki şu sineler sevda ile yanmaya devam etsin!!!....

Amin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt