Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BEN 4 YASINDAYIM LÜBNAN ICIN DUA ISTIYORUM:( (1 Kullanıcı)

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BEN 4 YASINDAYIM LÜBNAN ICIN DUA ISTIYORUM:(

ay ne kadar seker cocuk allah bagislasin insallah benim oglumda (o daha 2 yasina basiyor) sizin ki kadar akilli Allahini sever cocuk olur.Allah her kese iyi evlet nasip etsin insallah........
B)B)B)B)B)su cicekler senin icin Omercim opuyorum seni o tombik yanaklarindan.
;)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

Shehla yazdı:
ay ne kadar seker cocuk allah bagislasin insallah benim oglumda (o daha 2 yasina basiyor) sizin ki kadar akilli Allahini sever cocuk olur.Allah her kese iyi evlet nasip etsin insallah........
B)B)B)B)B)su cicekler senin icin Omercim opuyorum seni o tombik yanaklarindan.
;)
AMIN SHEHLA KARDES SENIN GIBI EBEVEYN E SAHIP OLUNCA HIC KORKMA
RABBIM O ATE$I SEN ISTEMESENDE YAKAR OGLUNUN ICINDE.
ALLAH ÖMÜR VERSIN ALLAH ONU SIZE BAGI$LASIN.
$U AN OKULDA GELINCE GÖZLERINE INANAMIYACAK FORMDA ILGI GÖRECEGINI DÜ$ÜNMÜYORDU
BUDA SANA VE OGLUNA OLSUN:D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

BUDA BENDEN ÖMERE

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

EKLENMİYOR RESİMLER:(:(:(

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

BEN SIMDI ÖMER I OKULDAN ALMAYA GIDIYORUM
GELINCE CILGINA DÖNECEK ARTIK UYKUSUNDA BILE SÖYLER:D:D:D

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH BAĞIŞLASIN RABBİM HEPİMİZE BÖYLE EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH ONU YETİŞTİREN ANA BABA DAN DA ALLAH RAZI OLSUN
:)B)

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Ya Ömer hayırlı günler diliyorum yazına mustafa abin geç katıldı kusurabakma malum ben istanbuldayım Burda Cuma namazı vaktiydi gelincede söylemesi ayıp abicim yemen yedim bir feyzdir ilahiler derken Hülya ablamın(annen) bana zenin yazını yazdıgını soyledi abicim dualar tüm müslüman alemine annene soyle sana Çeçenyayı Türkmenistanı Azerbaycanı Karadağı anlatsın Yakın zamanda Bosna belkide anlatmıştır ki %90 diye düşünüyorum Ömer yavrum sen islamın bayragını dalgalandıracaksın inş. ve sana bir güzel haber annen ve baban sana soylemiştir isminin kimin oldugunu sen Cesurlar cesuru merhametlilerin en merhametlilerinden adaletin en üst seviyesinden Hattab oğlu ömerin adını taşıyorsun ne büyük şeref biliyor musun ? Seni yaradana hamdolsun geçende doktor amcanla aranızda geçen kıssayı anlattı Afferim sana bu hassasiyeti veran rabbime hamd bunu sana ogretene tşkler olsun Ya Ömer senden bişey dilicem ömer istanbula annen seni getirirsen lütfen benim yanımada gelin seni istanbulda pek çok kişinin bilmedigi sahabelerin kabrine götürmek isterim onlar Efendimizin (Muhammed mustafa sa.v.) in arkadaşları neyse allah emanet ol Ya ÖMER... Sana Seni yaradana Seni yoktan var ederken sana vesile olan anne ve babana ve tüm sevdiklerini selam olsun...
Esselatu vesselamu aleyke YA RASULALLAH...
Esselatu vesselamu aleyke YA HABİBALLAH...
Esselatu vesselamu aleyke YA NEBİALLAH...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

niye canım benim yanıma gelsin ben onu gezdiririm.

xahmet_ist

Kayıtlı Kullanıcı

hz muhammed s.a.v demişki her kim insanları severse allahta onu sevecektir sadakallahul azim:)

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

hz muhammed s.a.v demişki her kim insanları severse allahta onu sevecektir sadakallahul azim allah razı olsun kardeşim bir şeyini düzeltmek istiyorum hakkını helal et kardeşim. Sadakallahul azim anlamı Yüce ALLAh dogru söyledi demek burda Sadaka Rasulallah demek gerekir allah razı olsun kardeşim selamun aleykum...

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ÖMER SU ANDA CUMA NAMAZINDA 1 YILDIR BABASI ONUDA GÖTÜRÜYOR HENÜZ YAZILANLARI GÖRMEDI.OKUL CIKI$INDA BIRAZ BAHSETTIM COK HEYECANLANDI.MUSTAFA KARDES ÖNCELIKLE CUMA N MÜBAREK OLSUN.
RABBIM NAMAZINIZI KABUL EYLESIN(CÜMLE MÜSLÜMANLARIN).ÖMER IN ISMI RASTGELE BIR ISIM DEGIL BUNUN BÜTÜN MÜSLÜMANLAR FARKINDA DEGILMIBIZIM AILEDE BU ISMIN AYRI YERI VAR.DEDEMIN BABASININ ISMI BABAMIN ISMI (DEDE TORUN:D)BENIM KAYINVALIDEM KAYINPEDERININ VE BABASININ ISMINI KOYMU$ HASAN VE HÜSEYIN ESIM VE ABISI YANI.BENDE BU FIKRI COK BEGENDIM KISMETSE BIZDE ÖYLE YAPALIM DEDIM ESIME.ILK OGLUMUZ ENES $ÜKRÜ IDI($ÜKRÜ KAYINPEDERIN ISMI)ALMANCADA ZOR YAZILDIGI ICIN BI ISIM DAHA GEREKIYORDU.PEYGAMBERE(SAV) EN COK HIZMET ETMI$ ENES (RA) UYGUN GÖRDÜK BENCE COKTA GÜZEL OLDU AMA RABBIM BIZE O ISMI MEZAR TA$INA KAZIMAYI NASIP ETTI KISMET.BIZIM AILEDE 4. ÖMER DERLER HZ ÖMER 2 TANE DEDE VE BIZIM ÖMER ELLERINIZDEN ÖPERB)B)B)
GEZME FIKRI COK GÜZEL INSALLAH KISMET DIYELIM

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. inşallah ablacım bekleriz. benimde babanın adı Hasan Hüseyin büyük abimin oglunun ismi ( Tek yigenim şuanda inş.) Oda Hasan hüseyin. Konu açılmışken Rabbim banada nasip ederse bende Yasir (ilk Şehid Müslüman) koymak istiyorum rabbimden dileyim Oğlum olursa onun yolunda şehid olmasını isterim inş. ablacım allah razı olsun senden ve ailenden saol sizinde cumanız mubarek olsun Ömer kardeşiminde yanakların öp benim için s.a.

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

insallah rabbim nasip kismet eder. yasir ismi evladina yakisir.
iyi bir isim secmissin.ama önce bi gelin bulalim hayirli saygili.
senin icin dua ediyorum kismetin hayirli olur insallah.

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

inşallah ablacım ben aramayı bıraktım artık bekliyorum düşündüm tefekkür ettim ki rabbimin istegi üzerine şekillenir bu işler o nezaman yazarsa evlilik ozaman olucak onun için ne dert yapıcam ne tasa hamdolsun bana şükürü sabrı gösteren rabbime.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ABLA ÖMERİN GÖZLERİDE IŞIL IŞIL MAŞALLAH .SİZ GELİN BEN ONU ÜZEYİR PEYGAMBERİN TÜRBESİNE GÖTÜRÜRÜM İNŞALLAH AMA ÖNCE BENİM YANIMA GELİN TAMAM

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ah canim benim insallah kismet olur.B)
bütün tatil hislerimi hortlattin Allah iyiligini versin:eek:

dun_bugun_senin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: allah seni yetiştirenden razı olsun

RE: allah seni yetiştirenden razı olsun

kardesim dularım sana seni yetistirenlere ve acı ceken kardeslerşmizn üzerine olsun Rabbim sana acıyı üzüntüyü tattırmasın.seni çokk öpüyorum Allah ın selamı ve rahmetı üzerinize olsun. Allah a emanet olun.Rabbime hayırlı bir kul olaman dileğiyle....

dun_bugun_senin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ..

RE: ..

o güzel gözlerinden ısıltın hiç eksik olmasın keske senı tanısaydım yurduma layık bır evlat olursun ınsalah ya ömer o kadar tatlısn ki rabbım herkese senın gıbı evlat versın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt