Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BEN 4 YASINDAYIM LÜBNAN ICIN DUA ISTIYORUM:( (2 Kullanıcı)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
BEN 4 YASDINDAYIM ISMIM ÖMER 2 YIL SONRA YAZMAYI ÖGRENCEM O ZAMAN BENDE BU SITEYE KATILCAM.
BEN SIZDEN LÜBNANDAKI ABILERE ABLALARA KARDESLERE YARDIM ICIN
DUA ISTIYORUM BENDE DUA EDIYORUMFATMA ABLANINBASLATTIGI YASIN KAMPANYASINA KATILIN ALLAH RIZASI ICIN(ALLAH RIZA GELSIN DIYOR:D)
ANNEM BANA GÜLÜYOR ALLAH RIZA GELSIN DEDIGIM ICIN NEDENBILMIYORUM GALIBA YANLIS BISEY SÖYLEDIM BEN COK DUA BILMIYORUM SAMI YUSUFU SEVIYORUM ONUN ILAHILERINDEN SÖYLÜYORUM
MUHAMMED SALLALLAHU ALEYHI VESSELLEM DIYORUM ALLAH RAZI GELSINANNEM HEPINIZI COK SEVIYOR BANA ANLATIYOR ANNEMDEN DOLAYI BENDE SIZI ÖZLEDIM ANNEM YINE GÜLÜYO YANLIS OLMUS SEVIYORUM DIYECEKMISIM
B)B)B)B)HASBI RABBI CELALLAH MAGFI KALBI GAYRULLAHB)B)B)B););)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BEN 4 YASINDAYIM LÜBNAN ICIN DUA ISTIYORUM:(

ÇOK GÜZEL YA SAGOLUN

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

BUYAZI BENİM İÇİN ÇOK ÖNELİYDİ ALLAH RAZI OLSUN BEDE ÖMERİN RESMİNİ GÖRMEK İSTERİM ABLAM

ummetinfakiri

Kayıtlı Kullanıcı

MAŞALLAH.. YAHU SEN NE ŞEKER Bİ KARDEŞMİŞSİN..B) senin bu tatlı sözlerinin üstüne de hiçbişey söylenmez. Ama ben 4 yaşında nasılmışım diye düşünmedende edemiyorum. Senin gibi duyarlı olmadığım şimdiki halimden belli. Yanaklarından öpüyorum.. Analı, babalı hayırlı bereketli bir ömür nasibetsin RABBİM sana.., Üstad Allaha emanet olunuz..

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

BU GÜL ÖMER İÇİN KALBİNİN TEMİZLİGİNİ SİMGESİR

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı

Burda küçük bir kardeşimizin sözlerini görmek beni çok mutlu etti.
Maşallah sözlerinden ne kadar tatlı olduğun anlaşılıyor.
Böyle duyarlı bir evlat yetişdirdiği için de annenizi tebrik ediyorum.
Allah'a emanet olunuz.B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN! ÖMER E BU YAZILANLARI OKUYUNCA DELIYE DÖNCEK DÜN ANNE BEN KÜCÜGÜM BANA KARSILIK YAZMAZLAR DEDI.$U AN ANA OKULUNDA YOLDA GIDERKEN

SAG ELIMI KALDIRDIM
SOL ELIMI DALDIRDIM
DILIM KALBE INDIRDIM
DÖNDÜM MEVLANA GIBI

ILAHISINI SÖYLEYEREK GITTI HIC KIMSEYI TAKMIYO KAFASINA. CANI NERDE ISTESE BASIYO ZIKRI ILAHIYI:DIYI DILEKLERINIZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN RABBIM SIZEDE AKILLI USLU SAGLIKLI EVLAT NASIP ETSIN INSALLAH
I$TE ÖMER IN RESMI

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

rainz yazdı:
harika yaa ömerii kocaman öpünnn:D hayınlı bir evlat olur insallah aferin ona sizin gibi annesi olduğu için cok sanslı bence B) insallah ömercim yürükten dua ediyoruz allah yardımcıları olsunnn sende cabuk büyü olur mu seni gibi çoçuklara bu dünyanın ihtiyacı varrr rabbim uzun ömürler versinn küçük kardesimmm
(bende erkek cocuklarını çok severim ayrı 1 seydir bende rabbim bananda nasip etsin :) gurbetten ömerin bi fotosu varsa ekler msiniz tesk ederimm
selametle
B)B)

KARDESIM ALLAH INSALLAH SANADA EVLAT NASIP ETSIN
RABBIM GÖNLÜNE GÖRE VERSIN HAYIRLI OLUR INSALLAH

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

DUN_SURGUNU_YA yazdı:
Burda küçük bir kardeşimizin sözlerini görmek beni çok mutlu etti.
Maşallah sözlerinden ne kadar tatlı olduğun anlaşılıyor.
Böyle duyarlı bir evlat yetişdirdiği için de annenizi tebrik ediyorum.
Allah'a emanet olunuz.B)

S A KARDESIM BUNU COKTAN BERI ISTIYORDU BU KONUDA S.G.SEVDALISI
KARDESIM BENI YÜREKLENDIRDI ÖMER DE COK ISTEDI BENDE DESTEK GÖRÜNCE YAZDIM ILGINIZ ICIN SAGOLUN.
DUYARLILIK KONUSUNA GELINCE O TAMAMEN ICTEN GELEN BISEY BENIM ZORLAMAMLA OLMAZDI.INSALLAH ONU KÖTÜLÜKLERDEN UZAK BU SEKILDE IMANLI OLARAK YETISTIREBILIRIZ

beadgirl

Kayıtlı Kullanıcı

gerçekten maşallah ablacım çok tatlı ve duyarlı bir oğlunuz var inş. hayırlı bir evlat olur ömercim sni de kocaman öpüyorum allah cümlemizin dualarını kabul etsin cnm k.i.b. çabuk büyüde bize katıl olurmu :p

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

maşallah gurbetten abla allah analı babalı büyütsün inş. kalbindeki ilahi aşk hiç eksilmesin allah sendende razı olsun onu böyle yetişdiğin için. benimde yeğenim ezberlemiş ilahileri bana her geldiğinde bir ilahi okuyor çok hoşuma gidiyor geçen gün bana kızdı resimli t-shırt giymişim diye allah beni sevmezmiş insan resimli kıyafet giyersem (halaları öğretmiş, ben teyzesiyim) bende tama birdaha giymem dedim o zaman sever seni hem affeder bidaha yapmazsan dedi a.e.o.

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ummetinfakiri yazdı:
MAŞALLAH.. YAHU SEN NE ŞEKER Bİ KARDEŞMİŞSİN..B) senin bu tatlı sözlerinin üstüne de hiçbişey söylenmez. Ama ben 4 yaşında nasılmışım diye düşünmedende edemiyorum. Senin gibi duyarlı olmadığım şimdiki halimden belli. Yanaklarından öpüyorum.. Analı, babalı hayırlı bereketli bir ömür nasibetsin RABBİM sana.., Üstad Allaha emanet olunuz..

KARDES KENDINE HAKSIZLIK EDIYORSUN SENIN NASIL BIR INSAN OLDUGUN
ISMINDEN BELLI UMMETINFAKIRI BUNDAN DAHA DUYARLI BI ISIM VARMI?

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

fidan yazdı:
maşallah gurbetten abla allah analı babalı büyütsün inş. kalbindeki ilahi aşk hiç eksilmesin allah sendende razı olsun onu böyle yetişdiğin için. benimde yeğenim ezberlemiş ilahileri bana her geldiğinde bir ilahi okuyor çok hoşuma gidiyor geçen gün bana kızdı resimli t-shırt giymişim diye allah beni sevmezmiş insan resimli kıyafet giyersem (halaları öğretmiş, ben teyzesiyim) bende tama birdaha giymem dedim o zaman sever seni hem affeder bidaha yapmazsan dedi a.e.o.

MASALLAH BEN BÖYLE ÖRNEKLERI DUYUNCA GÖRÜNCE COK MUTLU OLUYORUM ONA BU DUYGUYU A$ILAYAN RABBIME YETISTIREN ANA BABAYA
$ÜKÜRLER OLSUN.ALLAH BAGISLASIN RABBIM ACISINI GÖSTERMESIN
EVLAT ACISINA COK ZOR SABREDILIYOR BIZ ÖMER LE TESELLI BULDUK ABISINI KAYBEDINCE

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ABLAYA BEN ÖMERİ GÖRMEK İSTİYORUM İNŞALLAH BİR GÜN NASİP OLUR

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı

Maşaallah Rabbim herkese böyle hayırlı evlat nasip etsin.Çok tatlı yaaa...

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

FATOS_TELSIM yazdı:
ABLAYA BEN ÖMERİ GÖRMEK İSTİYORUM İNŞALLAH BİR GÜN NASİP OLUR
AH CANIM BENIM INSALLAH NASIP OLUR BIRAZ DAHA BÜYÜK OLSAYDI BABASIYLA ISTANBULA GÖNDERIRDIM ESIM IS ICIN HAFTAYA GELIYOR SIZDE GELIN DIYOR AMA BIR KAC GÜN ICIN DEYMEZ COCUK ZEBIL OLUR
KISMETSE OLUR.SIYAH GUL SEVDALISI DIYORDU SITEMODERATÖRLERINE CAGRI OLSUN TANI$MA VE GEZI DÜZENLESINLER DIYE INSALLAH ÖYLE BISEY OLUR TANI$IRIZ

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

EVET YA ÖYLE BİR GEZİ OLSA BEN ÖMER İÇİN GELİRİM ÇOK MERAK EDİYORUM ONU MAŞALLAH ÖMERE. SİZİDE TEBRİK EDİYORUM B)B)B) SİZE

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

INSALLAH OLURDA TANI$IRIZ BEN SIZLERI GÖRMEYI COK ISTERIM
SONRA AYRILMASI ZOR OLUR AMA BUNA RAZIYIM INSALLAH BANADA SIZLERLE TANI$MAK NASIP OLUR

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN İNŞALLAH

HEVES

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM ABLACIĞIM NE MUTLU SANAKİ BÖYLE GÜZEL BİR EVLADA SAHİPSİN.. HELEDE MÜSLÜMAN OLMAYAN BİR ÜLKEDE BİR ÇOCUGU BU ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK ÇOK BÜYÜK BİR MARİFETİR BENCE..RABBİM İNŞALLAH ÖMER KARDEŞİMİZE UZUN ÖMÜRLER NASİP EDER. ANNE VEDE BABASINA HAYIRLI BİR EVLAT OLUR. VEDE ALLAH YOLUNDA İLERLER...B)B)B)ALLAHA EMANET OLUN ABLACIĞIM RABBİM YAR VEDE YARDIMCINIZ OLSUN...B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt