Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bel fitiginin çaresi yokmu?.. (3 Kullanıcı)

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ben 4 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum ve iki yıldır tedavilere cevap alamıyorum doktorlar ameliyat öneriyor ama çok korkuyorum ayrıca ameliyatın kesin çözüm olmadıgnı duyuyorum ..
bu konuyla ilgili bilgi ve tecrübesi olanların bilgilerinden faydalanmak istiyorum..
alternatif tıp a yöneldim masaj yöntemiyle tedavi olmayı düşünüyorum ..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
________selamun aleykum
rabbim acil şifalar versin yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH
SELAM VE DUA İLE________

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim.
geçmiş olsun,Allah şifa versin.
bel çok hassas bir bölge sinirler omurlardan geçiyor, bu yüzden kulaktan dolma bilgilerle tavsiyelerle hareket etmemenizi öneririm.
şu linkte masajla ilgili bilgiler var, dikkatle okuyun, faydası olur mu bilemem.
Allah'a emanet olun.
tıklayın

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim.
geçmiş olsun,Allah şifa versin.
bel çok hassas bir bölge sinirler omurlardan geçiyor, bu yüzden kulaktan dolma bilgilerle tavsiyelerle hareket etmemenizi öneririm.
şu linkte masajla ilgili bilgiler var, dikkatle okuyun, faydası olur mu bilemem.
Allah'a emanet olun.
tıklayın

ilgilendigniz için teşekkür ederim verdigniz linki inceledim (ayrıca ben masaj tedavisini uyguladım şu an istiratteyim faydasını zamanla görücem söylendi)galiba bana uygulanan yöntemle aynı inşaALLAH faydalanırım rabbim cümlemize şifalar versin ..
düşmanımın başına vermesin bu hastalıgı
selametle kalın:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt