Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bekliyorum (1 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Ümidimi kesmeden
Gelecek diyorum,bitecek
Elbet birgün gelecek,günler geçecek

mir_erhan

Moderator
Bağırsam diyorum kimse susturmadan
Avaz avaz bağırsam
İçim boşalana kadar
Kendimi iyi hissedene kadar ama
Yüreğim
Susturuyor.
Bekliyorum dur durak bilmeden
Ümidimi kesmeden
Gelecek diyorum,bitecek
BEKLİYORUM BEKLİYORUM BEKLİYORUM...

kardeşim ellerine yüreğine kaleminesağlık...
çok güzel bir duygu dökümü hepimiz birer vusulat hasretiyle yandığımız için
kendimize dair çok şey bulduk..Allah senden razı olsun
devamını bekleriz.
selam ve dua ile

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Bağırsam diyorum kimse susturmadan

Avaz avaz bağırsam
İçim boşalana kadar
Kendimi iyi hissedene kadar ama
Yüreğim
Susturuyor.
Bekliyorum dur durak bilmeden
Ümidimi kesmeden
Gelecek diyorum,bitecek
BEKLİYORUM BEKLİYORUM BEKLİYORUM...

kardeşim ellerine yüreğine kaleminesağlık...
çok güzel bir duygu dökümü hepimiz birer vusulat hasretiyle yandığımız için
kendimize dair çok şey bulduk..Allah senden razı olsun
devamını bekleriz.
selam ve dua ile
Allah cümlemizden razı olsun inşallah devamı gelir kardeşim selametle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Yağmur düşüyor gökyüzünden
Dışarı çıksam ve sırılsıklam olana kadar ıslansam
Yağmur taa içime işlese diyorum
Tutamadığım yağmur taneleri
Sana özlemimi anlatsa
Sana olan sevgimi gösterse…

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
güncellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
tebrik ederim ablacım çok başarılı bir şekilde duygularını ifade etmişsin.
Rabb'im ömrüne ömür kalemine ilhamlar nasip buyursun inş
selam ve dua ile...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
tebrik ederim ablacım çok başarılı bir şekilde duygularını ifade etmişsin.
Rabb'im ömrüne ömür kalemine ilhamlar nasip buyursun inş
selam ve dua ile...
teşekkür ederim canım
amin nerelerdesin hiç gözükmüyosun
yoğunsun heralde bu aralar yazılılar falan :a32:
iyi çalış tmm canım
Allah emanet ol

goncagül ataşgon

Kayıtlı Kullanıcı
Ey bacım hidayeti istiyorsan gel tepeden tırnağa kadar örtüneceksin sana yobaz derler cahil derler aldırmayacaksın tamammı gerçek bildiğin dostların sana sırt çevirecekler üzülmiceksin tamammı devamı var

goncagül ataşgon

Kayıtlı Kullanıcı
hak için mücadele edeceksin ölümden işkenceden korkmayacaksın yanlız allah için çalışacaksın karşı çıkanlara derslerini vereceksin tamammı ...... her an her zaman acılara hazır olacaksın ...islama karşı çıkanlara baş kaldıracaksın...islamı hep yaymaya çalışacaksın tamammı.....islamı öyle yaşıycaksın ki bacım seni öldürmeye gelenler sende dirilecek...müslümana öyle benziyeceksin ki bacım seni görenler islamı hatırlıyacak tamammı..............

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
hak için mücadele edeceksin ölümden işkenceden korkmayacaksın yanlız allah için çalışacaksın karşı çıkanlara derslerini vereceksin tamammı ...... her an her zaman acılara hazır olacaksın ...islama karşı çıkanlara baş kaldıracaksın...islamı hep yaymaya çalışacaksın tamammı.....islamı öyle yaşıycaksın ki bacım seni öldürmeye gelenler sende dirilecek...müslümana öyle benziyeceksin ki bacım seni görenler islamı hatırlıyacak tamammı..............
Allah razı olsun ablam selamtle

goncagül ataşgon

Kayıtlı Kullanıcı
alıştım artık doğarken ağlamaya ......ağlarken susturulup ağza mama tutmaya........alıştım artık hızlıca oynayıp koşmaya....koşarken yere düşüp avazımca bağırmaya.........alıştım artık ırmaklardan hep su akarmış......sevenler sevdikleri için durmadan ağlarmış......bir gün CANANA varamıcaklar diye hep yanarmış ........sevgiliye varınca YARİİİİİMM deyip coşarmış..........ALLAH ALLAH NİDASIYLA ZİKİR MECLİSLERİ TAŞARMIŞ....alıştım artık aldananda aldatanda varmış.......aldatıp umursuzca sırıtanda varmış........alıştım artık demokrasi denen bi şey varmış..........bazıları onun için imanını satarmış.......belki dinsiz imansız tavizli yaşarmış..............alıştım artık özgürlün gerçek yüzünü..........dillerinden düşmeyen çikletmiş masalmış.........alıştım artık namus için okul okumamaya........imanınla okuyamaman bi çeşit anormal yasaymış..........alıştım artık ölenleri öldirenleri görmeye ......işte bu değiştirilemeyen anayasal bi kuralmış......alışamadığım tek şey ..bazı.insanlar ne kadar günahkar ve murdarmış........bizi aliştırma onlara mevlam bu aciz ve fakirane bi duaymış

_YUSUF_

Yönetici
Emeğine sağlık gerçekten çok hoştu
Selametle kalın

goncagül ataşgon

Kayıtlı Kullanıcı
mücahide olmak istiyom ben ANA...........ölmek ALLAH yolunda büyük bir makam bana...............cihad oldumu duracam inan en baş safta........engel olma çekil yolumdan kurban ana..........cihada gitmem için yardımcı ol bana ve ağlaaa.....ölsem bile duanı esirgemeyesin banaaa.......boğazıma kadar doldum ben vallahi anaaaaaa.....inanki nefret kin kusacağım zalimlerin suratınaaa.....murdar cesetlerini alacağım ayaklar altına........utanmadan dil uzatıyor başımdaki namusumaaaa......el atıyor pardesüme kadınlığımın bayrağı olan o kara çarşafımaaa.......evet dili yok olduğu halde yine dil uzatıyor kardaşıma........okulunu kapatacakmış durma be ana bari ağlaaaaaa.........ağlaki şu cahiller biraz çağdaşlaşsın.......ağla ki insan hakları insafa gelsinnn.......ağla ki başörtülü bacılarım okullarına rahatça alınsın.....ağla ki kardeşim sakalı için zindana atılmasın......çocuğum ALLAH dediği için tekmelenip dövülmesin.....ağla ana ağla ki çocuğun cihad yalunda ŞEHADETLE NİKAHLANSIN.......ağla ki ağlayamayan kalplere hidayet damlaları aksın......ağlaki ağlanacak hallerine hala gülen bu insanlar bi an önce hidayete ersin ermeyeceklerse RABBİM onları kahr etsin........kahr etsinki onlar bizi üzüp kahretmesin.......ağla ana ağla ki yavrun hakkıyla bi mücahide olsun ......davası uğruna canını verip ŞEHİT olsun......AĞLA DUA ET....RABBİM DE BU YOLDA ADANAN Bİ KURBAN EYLEEEE RABBİM DE YAVRUMUDA HAKKIYLA MÜCAHİDE eyleeeeeee

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzel ablam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt