Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Beklediğin biri mi var (2 Kullanıcı)

asude_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
tamam anlatacağım ve bir daha bu siteye girmek yok

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
ablama katılıyorum siteye girmeyecek sebeb yok kı onca kardesımızın sıkıntıları var herkes dua edıyor o sıkıntıara burda cozum arıyorlar

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
Bir asker gibi gün sayıyormusunuz beklediğinize dair...
evett sabır ile askerimi bekliyorum..

asude_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
ailemle görüşemiyorum suçluymusum gibi hissediyıorum ya ağlıyorum ya sesim titriyor onların tek bir şey söyledikleri yok hiçbirşey olmamış gibiler

asude_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
söyleyemem.lütfen ben sana sormuyorum.sen de sadece dua et kimseden birşey beklemiyorum.biliyorum herşey dörtdörtlük olmayacak bu hiçbir zaman mümkün değil
inan bazen kıyamet kopsun istiyorum dünya bitsin istiyorum

asude_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
tayin yaptıramıyorum eşimle biraraya gelemiyoruz ailesi onu çok etkiliyor beraber kalınca da sorunlar oluyor ailemi çok özlüyorum kardeşlerimi annemi babamı

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
keşke şeytan işi ama keşke bunları hiç yaşamasaydım şimdi çok mutsuzum allaha şükür işim var belki uzak olmam daha hayırlı ama belki daha bunlardan daha ağır yaşayacaklarım vardır sağlam temeller çok önemli benim bırak sağlamını hiç temelim yok
asude abla allahım yardımcın olsun yasadıgın durum kötü allahım sabır versın bızler yasamadan anlayamayız tabı ama dua ederız abla

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt