mehmeterkoca
Kayıtlı Kullanıcı
RE: BEKÂRLIK - SULTANLIK MI?
Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir konuya değinmissin.
Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir konuya değinmissin.
yusufk yazdı:
Günümüz şartlarında, haramdan korunmak hemen hemen imkansız hale geldiğinden ev geçindirecek kadar geliri olan gencin hemen evlenmesi şart haline gelmiştir.
FATMA_ERGUN yazdı:
yusufk yazdı:
Günümüz şartlarında, haramdan korunmak hemen hemen imkansız hale geldiğinden ev geçindirecek kadar geliri olan gencin hemen evlenmesi şart haline gelmiştir.
AYNEN KATILIYORUM.ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSINIZ EKLİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM.
Ecrin Hicran yazdı:
selamun aleyküm ablam.rabbim bekar olan tüm kardeşleirme hayırlı eşler nasip eylesin.
Ama öyle kanaat ve fazilet sâhipleri de vardır ki, onlar bütün gayret ve takatlarıyla çalışıp çabalarlar; buna rağmen ellerine geçen mütevazi imkânlarıyla kurdukları vasatî hayatlarından zevk alır, huzur duyarlar. İşte böyleleriyle yapılan evlilik bir vezirlik mâhiyetini de taşır, sultanlık hüviyetini de iktisap eder.
bencede ablam bu böyledir..doğru eş,kanaatkar eş,saygı ve sevgi duymasını bilebilen eş olduktn sonra gerçek sultanlık odur diye düşünüyorum..güzle bir konu ablam.paylaştığın için çok sağolasın.selam ve dua ile..
Rabbim sizledende razı olsun kardeşim,eğer bizler doğru insan olmak için çalışırsak Rabbimde karşımıza doğru insanı çıkaracaktır.Mümin müminin aynasıdır.SELAM VE DUA İLEallah razı olsun ama şu zamanda evlilik hemen isteyince olmuyorki çünkü aradığın doğru insanı bulamıyorsun allah tüm bekar insanlara hayırlı eşler nasip etsin dua ile SAMSUNLU