Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bedensel ve Ruhsal Sorunlarınızın Çözümü (1 Kullanıcı)

therisk

Kayıtlı Kullanıcı
Yapın arkadaşlar, bizler bu dersi menfaat olmaksızın anlatmaya vesile olmaya çalışıyoruz..

Milyonlarca arkadaşımız bu dünya bataklığında açan tomurcuk güller gibiler..

Dersten önceki hayatları ele alınacak bi halde değilken şimdi herşeyini Allah için yapan hale geldiler.. Hem maddi hem manevi tıbbın, ilmin imkansız dediği şeyleri gerçekleştirerek mucizeyi kerameti kendileri yaşadılar..

BU DEVİRDE İNSANLARIN HER TÜRLÜ BİLGİYE ÇOK HIZLI ULAŞABİLDİĞİ NET BİR GERÇEKTİR. DOLAYISIYLA İNSANLARIN CAHİL OLDUĞUNDAN DİNİ BİLGİLER HUSUSUNDA EKSİK KALACAĞINDAN BAHSETMEK YANLIŞTIR...

PEKİ AMA BU İNSANLARA OKUDUKLARI O AN İÇİN GÜZELLİK YAŞATIRKEN BİRAZ SONRA NEDEN HERŞEY NORMALE DÖNÜYOR ??

NEDEN BU KADAR ÇOK BİLGİYE SAHİP İNSANLAR Bİ SAHABE OLAMIYOR. NEDEN DİN ALİMLERİMİZDEN SAPITANLAR OLUYOR. NEDEN ÇOCUKLARI DİN DEĞİŞTİRİYOR ?

BU KADAR BİLGİNİN OLDUĞU YERDE NEDEN HALA GURUR, KİBİR, RİYA, HASED GİBİ DUYGULAR BAŞDÖNDÜRÜCÜ HALDE ÇOĞALIYOR, MÜSLÜMAN MÜSLÜMANA NEDEN KİN DUYUYOR ??

BU SORULARIN CEVABINI BULABİLMEK İÇİN MUTLAK MANEVİ EĞİTİM İÇERİSİNDE OLMAK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMİZİ OLUMLU YÖNDE DÜZELTMEK GEREKİYOR. BUNU OKUYARAK, BUNU TARTIŞARAK DEĞİL BUNU ANCAK VE ANCAK ALLAH TARAFINDAN DÜZELTİLEREK ELDE EDEBİLİRİZ.

BU YÜZDEN İNSANLIĞI BU DERSLE MANEVİ EĞİTİME DAVET EDİYORUZ Kİ, BU DÜNYA BATAKLIĞINDA HZ. ALİ EFENDİMİZİN (R.A.) BAHSETTİĞİ DÜNYA CENNETİNİ YAKALAYALIM... KENDİMİZİ VE RABBİMİZİ TANIYALIM...

HASTALIKLARIMIZDAN, ÇOCUKLARIMIZIN VE EŞLERİMİZİN İSYANINDAN KURTULALIM, TOPLUMDA SAYGIN HALE GELELİM..

KISACA ADAM GİBİ ADAM OLALIM..

ALLAH YARDIMICIMIZ OLSUN...

Son düzenleme:

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim bu dersi veren kimdir cemaatmi cemaatse hangi cemaat

therisk

Kayıtlı Kullanıcı
Dersin sahibi sadece ve sadece Yüce ALLAH'tır.

Çünkü bu dersin gücü ve yaptıklarını ne bir cemaat tarikat yapabilir nede hoca veya hacı....

Bugün milyonlarca insan maddi ve manevi sorunlarını bu dersle çözüyorlar, tıbbın, bilimin imkansız dediği hastalık ve belalardan kurtuldular.

İçki, uyuşturucu, kumar vs. alışkanlıkları olanların bir anda bıçak gibi kesilip sona erdi.. Ardından ne bir nöbet geçirdiler..nede bir daha ihtiyaç duydular..

Aile içi şiddet ve geçimsizlikler kayboldu.. Artık insanlar eşleri ve çocukları ile mutlu şekilde aynı sofrada kavga etmeden yemek yiyorlar..

İşsiz, güçsüz, fakir, toplumun dışladığı aciz hale gelmiş insanlar toplumda itibar görmeye başladı..

Toplumun cehennem odunu gözüyle baktığı, aşağıladığı, bırakın selam vermeyi, karşıdan gelince yolunu değiştirdiği bu insanlar şimdi toplumun gözbebeği haline geldi...

İçimizi kemiren kıskançlık, hased, yalancılık, vesvese, kuşku, iftira gibi olumsuz bütün duygular kayboldu...

İnsanlar sadece ve sadece ALLAH için ağlayan, O'nu seven kullar haline geldi..

Cin ve şeytanın musallat olduğu, toplumda bir arada duramayan, sarhoş gibi gezen, başağrısı, uyuşukluk, solgunluk gibi rahatsızlıklara kalmış insanlar bugün ip atlıyor hale geldi..

Bunlar gibi nice sorunlar, nice sorunlarını yenen insanlar...

Başka dine mensup doğup yaşayan, islamı sadece cihad, savaş, cehennem, cennet gibi metaalardan oluşmuş bilen, bizlerin yaptığı yanlışları sanki güzel dinimizin esasları gören bizlerinde kafir diye nitelendirdiği Yüce ALLAH'ımızın kulları bu dersle hidayete erdiler...

Sence bunu yapan ilahi bir güçten başka ne olabilir ?

Buna kimin gücü yeter ? Hangi hocanın hangi evliyanın ? Hangi tarikat veya cemaatin ?

İsim mi lazım yinede ? o zaman ALLAH cemaati deyin..

Gelin, hangi cemaate, hangi mezhebe, hangi tarikate, hatta hangi dine mensup olursanız olun, hatta inanmayan olun, bu dersi yapın ..

Göreceksiniz ki bir hafta ongün gibi çok kısa sürede içinizde huzur olacak.. Sorunlarınız çözülecek...

İmkansız gibi gözüksede doğrudur, gerçektir.. Deneyin olmazsa bırakın.. Dualarımız sizlerle olacaktır. Hatta etrafınızda ALLAH dostu olanlara sorun..

Ama sakın kötülemeyin.. O zaman sahibini gücendirirsiniz.. Gül bahçesinin güllerini soldurursunuz..

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Yok kardeşim sadece merak ettiğim için sordum elbette kimse söylemez bi kere en başta yazdığında geçenler ayet salavat ve esmaül hüsnadan isimler

therisk

Kayıtlı Kullanıcı
Yok kardeşim sadece merak ettiğim için sordum elbette kimse söylemez bi kere en başta yazdığında geçenler ayet salavat ve esmaül hüsnadan isimler

Elbette.. Allah'ın ve yüce peygamberimizle ilgili ayet, esmaül hüsna, salavat olacak...

Ama insanlar şunu idrak edemiyor sanırım..

her duanın her ayetin her salavatın müthiş bir gücü ve yaptığı şeyler var.. Peygamber Efendimiz (S.A.V), sahabeler ve evliyalar; şu duayı okursan şuna faydalıdır, şu namazı kılarsan şöyle şifa verir şeklinde günümüze değin ulaşan tavsiyelerde bulunmuşlardır..

Ne yazık ki bizler bu duaları okurken gereken duygusunu veremediğimiz için okumamızla kalıyor herşey...düzelen bişey olmuyor...

Mevlana hazretleri Sema gösterisi yaparken bütün konya inim inim inliyormuş..

Peki şimdi yapanlar ???? Aynı işlem oluyor mu ?

Dün kur'anı okurken arşı titrettiler bugün biz okuyoruz kılımız bile titremiyor nedense ???

Bu dersin amacı insanların kaybettikleri güven, tevekkül, sabır, gibi binlerce güzel duyguyu yeniden insanlara kazandırmaktır.

Daha doğrusu Yüce ALLAH'ın bizden istediği duyguları O'na verip, istemediği duygulardan uzak durmaktır..

İşte biz bunu yapmayı bu dünya bataklığını Hz. Ali (R.A.) bahsettiği dünya cennetine çevirmeye çalışıyor, bataklıkta gül yetiştirmeye çalışıyoruz..

Eğer bu dersi yaparsan ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın...

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Evet üzgün 42 açtı bu konuda forum ordan yapıyorum 2 gündür ben siteyede girdim sen biliyosun die merakımdan sormuştum yorumlar sanki birbirlerini tanır gibiydi acaba sohbetlimi die merak ettim allah razı olsun cevabın için

therisk

Kayıtlı Kullanıcı
Öyle rumuzlu birini tanımıyorum. gerçekten insanlığın kurtuluşu için sırf ALLAH için yapıyorsa Allah razı olsun o kişiden..

Herkese bu dersi tavsiye ediyorum ki, herkes Rabbiyle buluşsun.. Bunu ancak kişi kendini tanıyarak yapabilir. Çünkü Kim kendini bilirse Rabbini bilir değil mi ? İnsan yok olursa varlığı bulur, güçsüz ve aciz olursa ilahi güce erişebilir..

Mevlam hep özle ilgileniyor, şekle şemale değil öze bakıyor. O yüzden ayetlerinde ben yaptıklarınıza değil, niyetlerine bakarım diyor...

Hz. Musa Peygamberimiz seyahat ederken bir çobana denk geliyor, çobanla sohbet ederken konu Allah sevgisine geliyor. Çoban ben Allah'ımı çok seviyorum, O'na kucağıma yatırayım seni saçlarını tarayayım, okşayayım, elbiseni yamayayım, en taze sütlerimden içireyim, seni çok seviyorum diye anlatmış..

Musa peygamberimiz kızmış, sen ALLAH'ı ne zannediyorsun bu nasıl sözler diye... Mevlam sonra ikaz etmiş peygamberini.. Ey Musa.. bırak beni nasıl severse sevsin, ben şekline değil gönlüne bakarım demiş..

Bunun gibi binlerce örnek..

Biz sadece ALLAH'ı sevmeyi öğretmeye çalışıyoruz. vesile olmaya çalışıyoruz.

Allah yardımcımız olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt