Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BEDDUA YERİNE DUA (2 Kullanıcı)

eeda

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BEDDUA YERİNE DUA

esselamu aleyküm
haklısın abla allahından bulsun ben bırşey demıyorum zaten hatırlanmaya değen bır ınsan değıl..............üç kuruşluk ınsan beş kuruşluk değer verırsın ama o seni iki kuruşluk insana satar anlayan anladı abla selametle
B)rabbım yar ve yardımcımız olsunB)

523452

Kayıtlı Kullanıcı

B)Allah razı olsun ablacıgım.kötülüge bizler suyla,gülle hoşgörüyle cevap vermeliyiz ki dostlar belki kötülük yapanlarda birgün hidayete mahsar olurlar.Dualarda buluşmak dileğiyle.B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ayse karatas yazdı:
hafize anne artık bana yapılan kötülüğe karşılık boşver bilmiyorlar bilseler yapmazdı diyemiyorum.kesinlikle kendimi tanıtıp aaa bak bu böyle birisi demeleri içinde yazmıyorum.sadece o iyi düşüncemin saf olan düşüncemi nasıl yıktıklarını bu hayata nasıl olumsuz baktırdıklarını anlatabilmek için yazıyorum.üniv. kapandım.gerçekleri orada öğrendim.bana yaılan kötülüklere de asla kötülük yaparak cevap vermedim.prensiplerim içinde ihanet etmek va intikam almak yoktu.inş. bundan sonrada olmaz .elime geçmedi değil ihanet etmek ve intikam almak geçt. ama fırsat elime geçtikten sonra boşver allahından bulsun dedim ve geçtim.ne zaman sosyal hayata çalışma hayatına girince baktım ki aynı davada olduğumuz kişiler bile çok farklı düşündüklerini gördüm.para onların hayattaki amaçları old.öğrendim.anladımki para için senide dininide herşeyinide feda edebileceklerini gördüm.şaşırmadım değil.bumuydu davamız az demedim.bu muydu bizi anlayıp bize destek olacak olanlar diye de az demedim değil.bu nedenle artık hiç kimseye ama hiç kimseye güvenmiyorum.hayatada olumlu bakamıyorum.beddua etmiuorum ama bana bu acıları yaşatan herkesi allaha havale ediyorum.onlarla ahirette görüşürüz.ben bana kötülük yapan herkesin davasını ahirete intikal ettirdim.evet allah ıslah etsin hepimizi ama elimde değil artık boşve rbilmiyorlar bilselerdi yapmazlardı demek.artık sadece dediğim allahondan bulsunlar

Ayşe iyiliğe iyilik herkezin işi kötülüğe iyilik er kişinin işi eğer eline geçmişken aynı kötülüğü iade etseydin sende onun konumuna düserdin aferin kızım selametle :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

523452 yazdı:
B)Allah razı olsun ablacıgım.kötülüge bizler suyla,gülle hoşgörüyle cevap vermeliyiz ki dostlar belki kötülük yapanlarda birgün hidayete mahsar olurlar.Dualarda buluşmak dileğiyle.B)

Tabi herkez ektiğini biçer demişler selametle B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt