Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bebeğimize ilk ne öğetiyoruz... (2 Kullanıcı)

kubranur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bebeğimize ilk ne öğetiyoruz...

allah bilinçli anne baba olmayı herkeze nasip etsin...

kubranur

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)

iman

Kayıtlı Kullanıcı

eselamu aleykum Allah rAzı olsun hepinizden maaşallah çok tatlı şeyler yaa:)
çocuk görünce cenneti görmüş gibi oluyorum ve ilk dediğim şey mekanı cennet olur inşaallah...
ben çocuğum olursa biiznillah çok yapacağım şey var.bi kere planlarıma göre çok çalışıcak rabbim yardımcısı olsun:) öle diger çocuklara öğretilen yok kulak nerde, ağız bura, burun şura gibi saçma şeyler öğretmicem. onları zati öğrencek ben demesemde.ben geç başladığm dini eğitimimi çocuguma daha doğmadn vercem inş.
en büyük isteğim 5 yaşında hafız olması. ben canımın cehenneme gitmesine dayanamam.:(
AMAÇ: RABBİME hayırlı kul PYGAMBERİME hayırlı ümmet yetiştirmek
SELAMETLE

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum emeğinize sağlık resimler çok güzel ama konuyla ilgili iman kardeşimizden başka fikri olan yok mu?Ben çok merak ediyorum mesela çocuk yetiştiren diğer ablalarımın abilerimin tecrübelerini.Çünkü ben o kadar çok geç başladımki dinimi öğrenmeye ilerde çocuğum olduğumda benim gibi olsun istemiyorum.Bu yüzden paylaşırsanız tecrübelerinizi benim gibi düşünenler vardır eminim bizlerede yardımcı olursunuz inşallah

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

B)

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı
RE: çocuklarımıza dinini öğretmeliyiz......

RE: çocuklarımıza dinini öğretmeliyiz......

bir hadisi şerifte buyruldu ki "çocuk müslümanlık fıtratıyla doğar ana babası o nu nasıl yetiştirirse öyle devam eder...."sav...

çocuklarımıza dinini öğretmeliyiz.........

bilinmesi gerekn bir şey daha var ki.....erkek çocuk okutulmalı dinini yolunu okuyark öğrenmelidi,ancak;kız evlat nimettir okutulması güzel olur faka;okutulacak imkan yoksa kendimiz öğretmeliyiz.....

allaha emanet olun.......

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

tugba_m yazdı:
Selamun aleykum emeğinize sağlık resimler çok güzel ama konuyla ilgili iman kardeşimizden başka fikri olan yok mu?Ben çok merak ediyorum mesela çocuk yetiştiren diğer ablalarımın abilerimin tecrübelerini.Çünkü ben o kadar çok geç başladımki dinimi öğrenmeye ilerde çocuğum olduğumda benim gibi olsun istemiyorum.Bu yüzden paylaşırsanız tecrübelerinizi benim gibi düşünenler vardır eminim bizlerede yardımcı olursunuz inşallah[/quo

Evet allah razı olsun asıl istediğimiz o zaten. İnşallah bilgilerini paylaşacak ablalar abiler çıkar.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

eweet Rahman'ın yarattığında O'na ait izler bulup şükretmek ve cuş-u huruşa gelmek ne sevindirici Allah kardeşleriyle paylaşan kardeşlerden razı olsun...

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN. ÇOK TATLI Bİ ŞEY, O YAŞTA NASIL BECERMİŞ TERSTEN KAFA ÜSTÜ DURMAYI ANLAYAMADIM YANİ..

m_oguzhan

Kayıtlı Kullanıcı

bebek ilk allah demeli dehmemeli göğsüne namahrem eli

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt