Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bebeğimize ilk ne öğetiyoruz... (3 Kullanıcı)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bebeğimize ilk ne öğetiyoruz...

zeynep44 yazdı:
MESAJ YAZIYORLAR MSN SOHBETİ YAPALIM DİYE, RAHATSIZLIĞIM O SADECE ..

OLABİLİR TABİ HEP GÜZELLİKLER OLMAZ.AMA DEDİM YA SİTEYE BAYANLARDAN ÇOK ERKEKLERİN GİRMESİNE SEVİNİYORUM.BENİM ÇEVREMDEKİ ERKEKELR LAYLAY LOM HAYATI YAŞIYORLAR.MÜSLÜMANLIK BİR TEK NAMAZ KILMAK DEGİLDİR.BEN SİTEDEKE BEYLERİ TANIMIYORUM AMA YORUMLARINDAN ANLADIGIM KADARIYLA HEPSİ SAYGIYA DEGER BEYEFENDİLERDİR.İNANIN BEN SİTEDEKİ ERKEKLERİ GÖRÜNCE ŞAŞIRIYORUM OKADAR GÜZEL DUALAR YAZIYORLARKİ DİNİNİ OKADAR GÜZEL SAVUNUYORLARKİ.BANA GÖRE BAYANLAR ÇİÇEKLER ERKEKLERDE BAŞIMIZIN TACILAR.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
Allah c.c. bayan veya erkek iyilerle karşılatırsın.
Biz islami bir sitede forum düzenliyoruz, burada bile art niyetli insanlar varsa vay halimize.
Ben söylediğim zaman bazı şeyleri yanlış anlaşılmıştım. (Aşk v.s. ile ilgili) işte bu tür sohbetlerden bunların çıkacağından koktuğum için karşı çıkmıştım. Ama keşke ben hatalı olsaydım diyorum şimdi.
Neyse hayat hep öğrenme ile geçiyor. Bu günde bunu öğrendik.
k.s.e.o.

Allah razı olsun abicim allaha emanet olun

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
zeynep44 yazdı:

OLABİLİR TABİ HEP GÜZELLİKLER OLMAZ.AMA DEDİM YA SİTEYE BAYANLARDAN ÇOK ERKEKLERİN GİRMESİNE SEVİNİYORUM.BENİM ÇEVREMDEKİ ERKEKELR LAYLAY LOM HAYATI YAŞIYORLAR.MÜSLÜMANLIK BİR TEK NAMAZ KILMAK DEGİLDİR.BEN SİTEDEKE BEYLERİ TANIMIYORUM AMA YORUMLARINDAN ANLADIGIM KADARIYLA HEPSİ SAYGIYA DEGER BEYEFENDİLERDİR.İNANIN BEN SİTEDEKİ ERKEKLERİ GÖRÜNCE ŞAŞIRIYORUM OKADAR GÜZEL DUALAR YAZIYORLARKİ DİNİNİ OKADAR GÜZEL SAVUNUYORLARKİ.BANA GÖRE BAYANLAR ÇİÇEKLER ERKEKLERDE BAŞIMIZIN TACILAR.

Fatma hanım biz göremiyoruz çevremizde o kadar değerli insanlar varki.
Az önce eve gelirken metroda abimin bitanesi küçük bi kuranı kerim vardı elinde onu okuyordu. İmrendim valla. Ben öle bişey yapamıyorum.

Bu birazda nefis meselesi. Herkse kendini göstermek istemez. AA şuna bak dinci denilmesini pek istemez. Allah razı olsun abicim dedim içimden

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
zeynep44 yazdı:

Fatma hanım biz göremiyoruz çevremizde o kadar değerli insanlar varki.
Az önce eve gelirken metroda abimin bitanesi küçük bi kuranı kerim vardı elinde onu okuyordu. İmrendim valla. Ben öle bişey yapamıyorum.

Bu birazda nefis meselesi. Herkse kendini göstermek istemez. AA şuna bak dinci denilmesini pek istemez. Allah razı olsun abicim dedim içimden

SİZCE ÇEVREMİZDE VARMI BENİM ANLATTIGIM GİBİ ERKEKLER YOK MU ANLAMADIMDA BİRAZ AÇARSANIZ.TABİ HERKES TOPLUM İÇİNDE KURAN OKUYAMAZ.MESELA BEN OKUYAMAM

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Var fatma hanım tabiki niye olmasın

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

SELAM, ARAYA GİRDİM KUSURA BAKMAYIN. BİZİM SINIFTA DERS ARALARI KURAN, CEVŞEN OKUYAN ARKADAŞLARIMIZ VAR. BİZLERDE BAZEN OKUYORUZ ARKADAŞLAR GETİRİYOR LEMALAR, CEVŞEN ...OKUYABİLECEĞİMİZ ŞEYLERİ OKUYORUZ. ANCAK SINIFTAKİ ERKEKLER AÇIKTAN OKURKEN, BİZLER O KADAR CESARETLİ OLAMIYORUZ,SIRANIN ALTINDA OKUYORUZ ...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

zeynep44 yazdı:
SELAM, ARAYA GİRDİM KUSURA BAKMAYIN. BİZİM SINIFTA DERS ARALARI KURAN, CEVŞEN OKUYAN ARKADAŞLARIMIZ VAR. BİZLERDE BAZEN OKUYORUZ ARKADAŞLAR GETİRİYOR LEMALAR, CEVŞEN ...OKUYABİLECEĞİMİZ ŞEYLERİ OKUYORUZ. ANCAK SINIFTAKİ ERKEKLER AÇIKTAN OKURKEN, BİZLER O KADAR CESARETLİ OLAMIYORUZ,SIRANIN ALTINDA OKUYORUZ ...

OH OH MAŞALLAH ALLAH TUTTUKLARI YOLDA SABİT KILSIN ONLARI İNŞALLAH.BAKIN NE KADAR GÜZEL BİDE REKEKLERE BİZ KIZLAR LAF ATARIZ ALIN İŞTE.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

zeynep44 yazdı:

Sizinki bence cesaretsizlik değil hayadır.
Zeynep hanım hazırmısınız resim bombardımanına :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt