Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yüce Rabbim yardımcıları olsun gözyaşları içinde baktım bu resimlere onllar o halde ve biz hala şükretmeyi bilmeyip şikayet ediyoruz.Allahım yardımcıları ol
marziye yazdı:
yüce Rabbim yardımcıları olsun gözyaşları içinde baktım bu resimlere onllar o halde ve biz hala şükretmeyi bilmeyip şikayet ediyoruz.Allahım yardımcıları ol
ben bu resimleri yiğenime gösterdim daha 13 yaşında hiç bir şeyi beyenmez yemek seçer isterde isterdi ama şimdi ne yemek seçiyor nede bizden bişi istiyor oyuncaklarını toplamış bunları onlara gönderelim diyo kardeşim benim amacımda buydu zaten sizi üzmek değildi şükretmesini bilelim selametle
esedturkey07 yazdı: allahım onlara sabır versin....üzülmemek elde değil....hele birde çaresizce beklemek yok mu işte bu kahrediyor....
paylaştığın için teşekkürler...