Susmak; eylemsiz ve durağan bir edim gibi görünse de her susku bir şey anlatır yine de ve her suskunun bir nedeni vardır ve her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir…
_alinti_
[/QUOTE]COK GÜZEL BIR ANLATIM EMEGINE SAGLIK
selamun Aleyküm söyleyecek bişey bulamadım tabiri caizzse ''sustum'' kaldım. Allaha emanet olun.
Selamun aleykum ustam nasılsın ...çok güzel bir paylaşımdı "SUSMAK"
yazarımız cümlelere dökmüş zaten "SUSMAK"ı bizede "SUSMAK "düşer
....SELAM VE DUA İLE ...
VE ALEYKÜM SELAM
Zamaninizi Ayirip Okudugunuz icin Tesekkür Ederim
Sizde ALLAH´a.e.o
selamun aleyküm şimdiye kadar okuduğum nadir yazılardan biriydi zaman mevhumum bunu görmezden gelemezdi. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Susarız…
Hassas ve kırılgan bir tepkidir…Küçücük bir hatırlatmadır belki…Fark edilmesi ve onarılması incelik ister…Ya yeniden bir kazanıştır yada aleyhte bir delil olarak kalır karşımızdaki için…
...SUSTUM...
ELLERİNE SAGLIK KARDESİM
A.E.OLASIN İNŞALLAH
Susmak; eylemsiz ve durağan bir edim gibi görünse de her susku bir şey anlatır yine de ve her suskunun bir nedeni vardır ve her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir…
ES SELAMUN ALEYKÜM BAHAR KARDEŞİM.EMEĞİNE ELLERİNE SAĞLIK.YAZIN OLDUKÇA ANLAMLIYDI.ALLAH C.C. RAZI OLSUN.SEN SÖYLENECEK HER ŞEYİ PAYLAŞMIŞSIN BİZLERLE.BİZE SUSMAKTAN BAŞKA BİŞEY KALMAMIŞ :evetRAB'BİM E C.C EMANETSİN.SELAM VE DUA İLE...B)
selamunaleykum
bazen susmak cok şey anlatır
cok guzel bır yazı
allah razı olsun
susmak gunah ışlemakten alıkoyar ınsanı
susmak bır tepkıdır anlayana tabıı
allaha emanet olun
"Anlayana Sivrisinek saz..anlamayana davul-zurna az !.."
EsSelamuAleyküm BAHAR Kardeşim..
Demiş atalarımız..Yani anlamak isteyen ve istemeyen olayıdır..biz ne yaparsak yapalım..bazen SUSMAK 'da olsa "eylem" ,anlamak istemeyene takındığımız tavır ne ifade edebilir ki ?.. değil mi ?..
Ve sonucunda..tabir yerindeyse..bir de şöyle bir durumla bile karşılaşmak mümkün !..
"Tavşan dağa küsmüş..dağın haberi olmamış !.."
Çoğu zaman da maalesef böyle algılanmıyor mu ?..
Dikkatli..farkında olmayı bilen..bilmesi gerekenleri bağlayan bir durum için gerçekten anlamlı bir yazı..emeğinize sağlık..
Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Selamünaleyküm Kardeşim...
konu güzeldi....teşekkürler...
susmak sessizliktir, ama hareketsizlik değildir...
bazen cümlelerden dahi daha keskin olabilir, yada hareketsizlikten daha donuk bir ifade...
su gibidir susmak...konulduğu kabın şeklini alırcasına değişken...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
_alinti_
Selam Aleyküm kardeşim allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık.Susmak en güzel bir davranıştır insan susarak herşeyi daha güzel bir şekilde ifade edebilir ve bazen olayların büyümesine meydan vermeden yapıcı bir davranıştır.
Allah hepimiizn yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
SELAMUN ALEYKÜM;
Kimi zaman gülmektir kimi zaman susmaktır dünya!
Aslında hayatta bazı sözlere ve kişilere verilecek en büyük cevaptır susmak iftiralara karşı büyük bir cevaptır susmak.PYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V SUSMASI KONUŞMASINDAN UZUN SÜRERMİŞ.
ALLAHIN SELAMI, BEREKETİ, MAĞFİRETİ VE AFFI HEPİMİZİN HEPİNİZİN ÜZERİNE OLSUN.AMİN....