Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?

^^bazen çeresiz kalıyorum!!!!! (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
kızıma yazdıgım ilk mektup sizinle paylaşmak istedim

Dört aydır birlikte yaşıyoruz.miğde bulantılarıyla merhaba dedin annene ilk zamanlar rahatsızlık,hastalıktı hissettiğim sonra kıpırdamaya başladın o harika duyguyu bana hissettirdiğin için sana teşekkür ederim bebeğim.sonra geçen hafta doktora gittik seni ilk defa gördüm sen benim bir parçamdın ve gerçekten varsın birlikte nefes alıyoruz,yediklerimi paylaşıyoruz anne olmanın,seni hissetmenin ne harika bir şey olduğunu anlatmam imkansız.
Henüz 19yaşındayım 2yıl önce tanıştık babanla ve 6aydır evliyiz aslında anne olmaya hazır mıyım bilmiyorum ama sana iyi bir anne olacağıma inanıyorum ve seni çok seviyorum.
O minicik ellerine,yanaklarına,minicik gözlerine,sana kavuşacağım günü iple çekiyorum seni kucağıma alıp koklamak kim bilir ne güzel bir duygudur

15.04.2004
küçüğüm 6aylık….
Hani imiş annesinin küçüğü,güzelim,tatlı kızım benim.zaman ne çabuk akıp gitti ne tatlı heyecanlarla alıştırdın bizi kendine başlarda yadırgarken şimdi sensiz bir hayat düşünemez olduk.artık seninde içinde bulunduğun bir hayat planlıyoruz,dualarımızda senin için her şeyin en güzelini diliyoruz,en tatlı hayalleri senin üstüne kuruyoruz.bilmem duyuyor musun bazen kızıyoruz sana(hay şımarık şimdiden yaptıklarına bak)diye söyleniyoruz ya bakma öyle dediğimize senden kaynaklanan sancılar bile bir başka güzel.hani o bize dünyanın en tatlı duygularını tattıran tepmelerin var ya bilemezsin onları ne büyük hevesle sayıyor,dinliyoruz.sana isim arıyorum en özel,en güzel olsun istiyorum aslında bunu sana sorma şansım olsun isterdim.
Zaman öyle kötü ki seni dünyaya getirmekten çok yetiştirmeye ilişkin kaygılarım var seni sağlam bir karakter,sağlam bir imanla yetiştirmek ve sana en güzel geleceği sunmak istiyorum.
Bembeyaz,dokunulmamış bir kumaş olarak düşünüyorum seni ve ben bu kumaşı işleyecek bir çırak acemi olduğuma bakma senin ne kıymetli olduğunu en fazla ben bilir ve ona göre itina gösteririm sana…..

rabbim buduyguyu herkese tatdırsın
ÇOK DUYGULANDIM .ASIL GÜZEL OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ.ŞİDİ MEKTUBU OKURKEN CÜZDANIMDAKİ MEKTUBU ÇIKARDIM.KIZIMIN BANA İLK OKUMA-YAZMA ÖĞRENDİĞİNDE BANA YAZDIĞI VE BENİ AĞLATAN MEKTUP.
BENİM MELEK,GÜZEL,İYİ KALPLİ ANNEM,
BU SANA İLK MEKTUBUM.ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN.SABAH İŞE GİDİNCE SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM.YATAKTAN ÇIKMAK İSTEMİYORUM.ANNEM CENNET KOKULU ANNEM.AMA SEN ÜZÜLME DİYE SÖYLEMİYORUM.BESMELE ÇEKTİM,SANA DUA ETTİM,PEYGAMBERİME SELAM GÖNDERDİM,TERLİKLERİMİDE GİYDİM MERAK ETME ANNECİM.BAZI ÇOCUKLARIN ANNESİ ÇOK BAĞIRIYOR AMA SEN BANA HİÇ BAĞIRMIYORSUN ANNECİM.İŞTEN GELİNCE DİKKAT ET KENARDAN YÜRÜ ANNECİM.ALLAH KORUSUN ARABA ÇARPAR.SENİN KALBİN BENİM KALBİM.SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİM.MEKTUP BURDA BİTİYOR.ALLAH SENİ KORUSUN ANNEM.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK DUYGULANDIM .ASIL GÜZEL OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ.ŞİDİ MEKTUBU OKURKEN CÜZDANIMDAKİ MEKTUBU ÇIKARDIM.KIZIMIN BANA İLK OKUMA-YAZMA ÖĞRENDİĞİNDE BANA YAZDIĞI VE BENİ AĞLATAN MEKTUP.
BENİM MELEK,GÜZEL,İYİ KALPLİ ANNEM,
BU SANA İLK MEKTUBUM.ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN.SABAH İŞE GİDİNCE SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM.YATAKTAN ÇIKMAK İSTEMİYORUM.ANNEM CENNET KOKULU ANNEM.AMA SEN ÜZÜLME DİYE SÖYLEMİYORUM.BESMELE ÇEKTİM,SANA DUA ETTİM,PEYGAMBERİME SELAM GÖNDERDİM,TERLİKLERİMİDE GİYDİM MERAK ETME ANNECİM.BAZI ÇOCUKLARIN ANNESİ ÇOK BAĞIRIYOR AMA SEN BANA HİÇ BAĞIRMIYORSUN ANNECİM.İŞTEN GELİNCE DİKKAT ET KENARDAN YÜRÜ ANNECİM.ALLAH KORUSUN ARABA ÇARPAR.SENİN KALBİN BENİM KALBİM.SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİM.MEKTUP BURDA BİTİYOR.ALLAH SENİ KORUSUN ANNEM.

bende bu mektuba çok duygulandım ,rabbim inşallah banada bu güzel anı yaşatsın ,böyle tatlı bikız yetiştirdigniz için sizi tebrik ederim rabbim kızınızın ahlakını daim eylesin ve bizede nasip eylesin:):)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
A VALLA ÇOK KÖTÜ OLDUM YA.GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLAMIYORUM.ALLAHIM NASIL BİR SEVGİDİR BU KURBAN OLDUĞUM.ÇOK ŞÜKÜR.OLMAYANLARADA NASİP ET.RABBİME EMANETSİN GÜZEL KARDEŞİM.CİMCİMEYİ ÖPÜYORUM.:H

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
A VALLA ÇOK KÖTÜ OLDUM YA.GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLAMIYORUM.ALLAHIM NASIL BİR SEVGİDİR BU KURBAN OLDUĞUM.ÇOK ŞÜKÜR.OLMAYANLARADA NASİP ET.RABBİME EMANETSİN GÜZEL KARDEŞİM.CİMCİMEYİ ÖPÜYORUM.:H

allah razıolsun bende sizinkini öpüyorum ve dualarınıza katılıyorum hayırlı günler :gulegule

laves

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. benım bu konularla ılgılı az cok bı bılgım var ve bı ablam var anaokulu ogretmenı esı psıkolog yınede ona sordum cevabını yazıyo sızınle dogru bılgılerı paylasmak ısterım bıraz vaktınız varsa bırazdan cevabını yollıycam sıze

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Genel olarak uyum sorunları üzerinde farklı sınıflandırmalar yapmakla birlikte,genellikle gelip geçici olan ve psikoz ve psiko-somatik bir hastalık teşkil etmeyen durumlar uyum ve davranış bozuklukları uyum bozuklukları adı altında toplanmaktadır.
Davranış bozuklukları çocuğun çeşitli ruhsal ve bedensel nedenlere bağlı olarak, iç çatışmalarını, huzursuzluklarını davranışa yansıtmaları ortaya çıkar. Bunun dışında birde aileden ve çevreden en önemli şikayet ve davranış sonucu olarak bildirilen saldırgan davranışlar ( arkadaşlarına, eşyalara sert ve haşin davranış; birbirini dövme, kavga etme; büyüklere yönelik söz dinlememe ve karşı gelme )konusu olabilir Davranış bozuklukları her çocuk için özgün, bireysel, nedenlerden kaynaklanabilir. Bu cocugun sureklı ortam değiştirmesindende kaynaklanabilir. netice olarak bu cocuklar ortamlara alısmakta guclukler ceklerler aslında kendılerıde ortama alısma konusunda ısteklı olurlar fakat ıstedıklerını goremeyınce yukarıda yazdıgım gıbı hareketlerde bulunabılırler korkulmaması gereken annenın sabırlı davranıp cocugunu ıkna edıcı davranıslar gostermesı bu sorunu cozecektır. belırtıldıgı bıbı cocuk hırcınca hareketler yapıyosa dıkkatının baska tarafa yonlendırılıp onu yumusatma yonunde egılımlerde bulunulması gerekmektedır

laves

Kayıtlı Kullanıcı
mahsun kul ablam ve efzairem kardeşim bende 21 yasındayım ve evlı deılım ama bende agladım aglıycam benıd duygulandırdınız Rabbım ınsaallah bu guzel duyguyu bana ve tum kardeslerımızede tattırır Rabbıme emanet olun

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Genel olarak uyum sorunları üzerinde farklı sınıflandırmalar yapmakla birlikte,genellikle gelip geçici olan ve psikoz ve psiko-somatik bir hastalık teşkil etmeyen durumlar uyum ve davranış bozuklukları uyum bozuklukları adı altında toplanmaktadır.
Davranış bozuklukları çocuğun çeşitli ruhsal ve bedensel nedenlere bağlı olarak, iç çatışmalarını, huzursuzluklarını davranışa yansıtmaları ortaya çıkar. Bunun dışında birde aileden ve çevreden en önemli şikayet ve davranış sonucu olarak bildirilen saldırgan davranışlar ( arkadaşlarına, eşyalara sert ve haşin davranış; birbirini dövme, kavga etme; büyüklere yönelik söz dinlememe ve karşı gelme )konusu olabilir Davranış bozuklukları her çocuk için özgün, bireysel, nedenlerden kaynaklanabilir. Bu cocugun sureklı ortam değiştirmesindende kaynaklanabilir. netice olarak bu cocuklar ortamlara alısmakta guclukler ceklerler aslında kendılerıde ortama alısma konusunda ısteklı olurlar fakat ıstedıklerını goremeyınce yukarıda yazdıgım gıbı hareketlerde bulunabılırler korkulmaması gereken annenın sabırlı davranıp cocugunu ıkna edıcı davranıslar gostermesı bu sorunu cozecektır. belırtıldıgı bıbı cocuk hırcınca hareketler yapıyosa dıkkatının baska tarafa yonlendırılıp onu yumusatma yonunde egılımlerde bulunulması gerekmektedır

İLGİNİZ İÇİN TEŞKKÜR EDRİM ŞÜKÜR KAVGAYI HENÜZ BİLMİYO OYUNCAGI BAŞKASININ ELİNDEN ALANA KADAR AGLIYO .TAVSİYELERİ ÖNEMSİYORUM SAGOLUN:H

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
mahsun kul ablam ve efzairem kardeşim bende 21 yasındayım ve evlı deılım ama bende agladım aglıycam benıd duygulandırdınız Rabbım ınsaallah bu guzel duyguyu bana ve tum kardeslerımızede tattırır Rabbıme emanet olun

EFZAİREM KIZIMIN ADI BEN HATİCE AMİN KARDEŞİM RABBİM ÖNCE HAYIRLI Bİ EŞ NASİP ETSİN İNŞALLAH SENDE ALLAHA EMANETOL:H

laves

Kayıtlı Kullanıcı
EFZAİREM KIZIMIN ADI BEN HATİCE AMİN KARDEŞİM RABBİM ÖNCE HAYIRLI Bİ EŞ NASİP ETSİN İNŞALLAH SENDE ALLAHA EMANETOL:H
amin inşaallah bende nişanlıyım ama evlılık aılelemın sayesınde baya uzuycak gıbı sızın gıbı genc yaslarda anne olanlara cok ımrenıorum optum efzairemimizi ozman :) Rabbıme emanet ol hatıce ablacım

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN İYİ KALPLİ KARDEŞİM BENİM.HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN RABBİM.SENDE ALLAHA EMANET OL.:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt