Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bayramlık Urba mı Müslümanlık? (2 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bayramlık Urba mı Müslümanlık?

RECEB-I KAMER yazdı:
Ozaman en komiklerinden hiç unutamadığım bişey anlatayım inşaAllah, onun gibi anlatamam ama özetle yazayım işte..
Birgün dede almış traktörü, arka römorka da nineyi yaylaya gitmeye yola koyulmuşlar..
Neyse dede yaylaya çıkmış arkasına bi bakmış ne römork ve ne nine meydanda:)
Haydaaaaa nere gitti bu römork:)
Tabiki yaylanın taşlı yollarında römork kancadan sıyrılmış, taşın üzerinde kala kalmış..
Nene sesini duyuramamış tabi o traktörün sesinden mümkünmü???
Geri dönmüşler bi bakmışlar nene römorkta oturmuş dede gelsin diye bekliyo:)
Ama Recep kardeşim bir anlatışları var gülmekten kırılıyorsun resmen, ben güzel anlatamadım tabi idare et:)

:D:D:D:D:DS.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN GÜL KARDEŞİM..MERAK ETME SEN GEREKEN ÜSLUPLA OKUDUM BEN:):):)YA AMCAM NE AMCAYMIŞ..İNSAN HİÇ BAKMAZMI REFİKA-İ HAYATINI YOLDA BIRAKIYO AMA FARKINA BİLE VARMIYO:):):):)NENEM DE AYNI AMCA GİBİ KOMİKMİŞ GARİBİM NAPSIN BİÇARE AMCAYI BEKLEMİŞ:):):):)HAKKINI HELAL ET BU HİKAYEYİ DÜN OKUDUM AMA BAŞKASINA Bİ CEVAP YAZMAM GEREKTİĞİ İÇİN ANCA YAZABİLDİM SANA..ÇOK GÜZELDİ İNŞAALLAH ARA ARA ANLAT BÖYLE GÜZEL OLUR YURDUM İNSANINI TANIMAK:):)ALLAHA(c.c.)EMANET OL GÜL KARDEŞİM..S.ALEYKÜM

Aleykum selam kadeşim..
Allah c.c. cümlemizden razı olsun.. Aklıma geldikçe yazarım inşaAllah..
Helal olsun hiç sorun değil..
Selametle kal inşaAllah.. Rabbe emanetsin..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

gulbanu yazdı:
S.A. HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM.HEM KOMİK HEM DE İBTER VERİCİ BİR PAYLAŞIMDI EMEĞİNE SAĞLIK SELAM VE DUA İLE

Aleykum selam ablacım.. Sizede hayırlı cumalar..
Beğenmenize sevindim çok sağolun..
İbret alabilmek duası ile selametle kalın inşaAllahB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Sabrinnisa yazdı:
S.A NE GÜZEL KONUŞMUŞ -MUHTEMELEN- BENİM TONTON DEDECİĞİM:pCEMAATLE NAMAZ 7O DERECE DAHA EFDAL İKEN CAMİLERİN HERGÜN DOLU OLMASI GEREKİR DEĞİL Mİ?ALLAH RAZI OLSUN.AEOLUN

Aleykum selam... Çok haklısın kardeşim :)
Ton ton dedemiz güzel anlatmış cemaatin halini..
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim.. SelametleB)B)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum çok güldüm rabbim sizide güldürsün:)hayırlı geceler....emeğinize sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt