Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

---bayramlari sevmem ben--- (1 Kullanıcı)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
bayramlar hiç bir zaman bayram olmaz annesiz babasızlar için. eziyettir anca. çünkü diğer çocukların anneleri babaları vardır onlara yeni kıyafetler alınır. acaba bakarlarmı insanlar komşumuzun yetimleri yeni giyecek mi diye? komşumuzun yetimi kitap defter alabiliryor mu diye ? ayakkabısı yırtık mı diye? yoksa 3. 5. haclarına gitmekle mi meşguller? kendilerinden ve dinden soğuttuklarının farkında mı acaba böyle kişiler?

???ALLAH C.C. RAZI OLSUN KARDEŞİM.SELAMETLE.HAYIRLI BAYRAMLAR...B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
es selamu aleyküm canım kardeşim.Mevla Teala senden her daim razı olsun kardeşim.. Paylaşım çok güzel ve duygu yüklüydü... Rabbimiz c.c. tesirli kılsın, kardeşlerimizin de yar ve yardımcısı olsun inşaAllah..

Bayramın mübarek ve hayırlara vesile olsun canım kardeşim. Rabbul alemin birlikte nice bayramlara, hayırlarla eriştirsin inşaAllah..Rabbimize c.c. emanetsin güzel kardeşim..Selam, dua ve baki muhabbetle inşaAllah

bayram011zi2qd4.jpg

VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM CANDAN ÖTE CAN KARDEŞİM.RAB'BİM C.C. HEPİMİZDEN EBEDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM KARDEŞİM.AMİN İNŞAALLAH...
ALLAH C.C. RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM,BEN SİTEYE GİREMEDİM Bİ TÜRLÜ TEKNİK Bİ SORUN VARDI PC'DE O YÜZDEN KUSURUMA BAKMAYIN,GEÇ KALDIM GALİBA AMA YİNEDE YETİŞTİM:B BENDE SENİN VE DEĞERLİ AİLENİN BAYRAMINI HAYIRLI VE MÜBAREK OLMASINI TEMENNİ EDER VE BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA ULAŞMAMIZI YÜCE RAB'BİM DEN C.C. NİYAZ EDERİM İNŞAALLAH.YÜCE MEVLA YA C.C. EMANETSİN GÜZEL KARDEŞİM.DUALARIMDA DAİMSİN İNŞALLAH.SELAM VE SEVGİ İLE.BAKİ MUHABBETLERE....B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt