Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bayraminiz Kutlu Olsun (2 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum abim aklına oyle bişey gelmesin lütfen darılmaya ne hakkım var sadece büyüğümüzsün sen varken bizlere düşmez diye düşündük katılsanda katılmasanda allah razı olsun zaten abi kampnyaların maksatı ben kendi acımdan yorumluyorum tv karsısında otururken ya ben sitedeki kampanyadan zikir almıstım deyip allahı anmak allahı hatırlamak belki yanlış anlayanlar olabılır abi herzaman yanındayız a.e.ol saygılarımla.

selamün aleyküm kardeşim benim anlatmak istediğimi anlamışsınızdır umarım ve darılmadığınızada sevindim rabbime emanet olun

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm;
öncelikle sitenin büyüklerinden olan talip amcamın ve hafize annemin ellerinden öperim.mübarek kurban bayramınızı kutlar ailenizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim.bayram dolayısıyla 5 gün izine çıkıcam büyük bir ihtimal .aranızda olamıcam.şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.
cevdet kardeşim senin ve aileninde bayramını kutlarım .inşallah hayırlara vesile olur.rabbime emanet olun.(incinurda ellerinden öpüyor bayramını kutluyor.selamı üstümde kalmasın.):H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm;
öncelikle sitenin büyüklerinden olan talip amcamın ve hafize annemin ellerinden öperim.mübarek kurban bayramınızı kutlar ailenizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim.bayram dolayısıyla 5 gün izine çıkıcam büyük bir ihtimal .aranızda olamıcam.şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.
cevdet kardeşim senin ve aileninde bayramını kutlarım .inşallah hayırlara vesile olur.rabbime emanet olun.(incinurda ellerinden öpüyor bayramını kutluyor.selamı üstümde kalmasın.):H

ve aleyküm selam kardeşim sizinde kurban bayramınızı kutlar sağlık esnlikler dilerim incinurumunda gözlerinden öperim cok selamımı iletirseniz sevinirim kainatın sahibine emanet olun sağlıcakla kalın

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM

İSLAMİYET GEN TR YÖNETİM VE ÜYE KARDEŞLERİMİN KURBAN BAYRAMLARINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR,
SAĞLIK, SIHHAT VE ESENLİKLER DİLERİM.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
SELAM VE DUA İLE KALINIZ

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM SEVGİLİ KARDEŞLERİM ŞİMDİDEN KURBAN BAYRAMINIZI KUTLAR SAĞLIKLI SILAHLİ NEŞELİ İMANLI GÜNLER DİLERİM RABBİME EMANET OLUN B)

ve aleyküm selam sizin de gelecek Bayramınız kutlu mübarek olsun!
ama şunu merak ediyorum Suudi Arabistan bugün Arefe günü diyor ,öyle mi?

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

İSLAMİYET GEN TR YÖNETİM VE ÜYE KARDEŞLERİMİN KURBAN BAYRAMLARINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR,
SAĞLIK, SIHHAT VE ESENLİKLER DİLERİM.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
SELAM VE DUA İLE KALINIZ

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZİNDE KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE SAĞLICAKLA KALIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;536964' Alıntı:
ve aleyküm selam sizin de gelecek Bayramınız kutlu mübarek olsun!
ama şunu merak ediyorum Suudi Arabistan bugün Arefe günü diyor ,öyle mi?

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SİZİNDE BAYRAMINIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN KARDEŞİM SORMUŞ OLDUĞUNUZ HABERDEN BİR BİLGİM YOK AMA BAKAYIM ÖĞRENMEYE CALIŞACAM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam cevdet abi. sizin ailenizin ve sizin nezdinizde tüm site kardeşlerimin ve tüm islam aleminin mubarek kurban bayramını kutlarım rabbim sağlıkla sıhhatle neşe ile daha nice bayramlara eriştirsin inşaallah .rabbime emanet olun .

laves

Kayıtlı Kullanıcı
tum ıslam alemının kurban bayramı mubarek olsun hayırlara vesıle olsun ınsaallah

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam cevdet abi. sizin ailenizin ve sizin nezdinizde tüm site kardeşlerimin ve tüm islam aleminin mubarek kurban bayramını kutlarım rabbim sağlıkla sıhhatle neşe ile daha nice bayramlara eriştirsin inşaallah .rabbime emanet olun .

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SİZİNDE BAYRAMINIZI KUTLAR SAĞLIK VE ESENLİKLER DİLERİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
bayram011zi2.jpg

♥ Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM İSLAMİYET GEN.TR. AİLEM HEPİNİZİN VE BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. RABBİM KESEN KARDEŞLERİMİZİN KURBANLARINI KABUL ETSİN. KAZASIZ BELASIZ BİR BAYRAM GEÇİRMEK DİLEĞİYLE ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN. SELAMUN ALEYKÜM

kaderim

Kayıtlı Kullanıcı
bütün müslümanların kurban bayramını kutlarım rabbim kestiğimiz kurbanları ve dualarımızı kabul eder inşallah

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Cevdet abi sizin ve tüm islam aleminin mübarek kurban bayramı kutlu olsun selam ve dua ile...​

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN OLSUN ABİM.
SİZİN VE TÜM SİTE ÜYELERİNİN VEDE TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI TEBRİK EDER, SEVDİKLERİNİZLE HUZUR İÇİNDE BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ YÜCE MEVLAMDAN DİLERİM. SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN.....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
bayram011zi2.jpg

♥ Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZİNDE KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN İNŞALLAH KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM İSLAMİYET GEN.TR. AİLEM HEPİNİZİN VE BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. RABBİM KESEN KARDEŞLERİMİZİN KURBANLARINI KABUL ETSİN. KAZASIZ BELASIZ BİR BAYRAM GEÇİRMEK DİLEĞİYLE ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN. SELAMUN ALEYKÜM

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZİNDE KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN İNŞALLAH KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt