a.selam Abicim Bende Senin Bayramini şimdiden En Içten Dileklerimle Kutlarim..
Rabbim Bayramini Sağlikli Huzurlu Mutlu Bir şekilde Geçirmeni Sağlasin Inşallah....
Ayrica Aileninde Bayramini Kutlarim...
A.e.ol.dua Ile...
S.a.abi Allah Razi Olsun,senin Ve Tüm Islam Aleminin Bayrami Mübarek Olur Inşallah Ve Sağlikla Hayirla Huzurla Hidayetle Tekrarina Ulaşiriz... Selametle Aeo
esselamu aleyküm abi kurban bayramınızı en içten dileklerımle kutlar...hayırlara vesıle olmasını dilerım...herşey gönlünüzce olsun... hayırlı bayramlarrrrB)
Selamunaleykum öncelikle tüm islam aleminin bayramını kutluyorum.cevdet abi senden bi kardeşin olarak ricamız olacak abi sende uygun görürsen kampanya 5 in duasını yapmanı bi buyugumuz olarakta kampanya 6 nın konusunuda senin secmeni istiyoruz a.e.ol
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENDE SİZİN BAYRAMINIZI KUTLARIM SAĞLIK ESENLİK İCİNDE GECİRİR SİNİZ İNŞALLAH KARDEŞİM İSTEĞİNİZ BAŞIM GÖZÜM ÜZERE AMA BEN O KAMPANYANIZA KATILAMADIM KATILMAKTA İSTERDİM AMA OLMADI ONUN İCİN BAŞKA KANPANYADAN BİR KARDEŞİMİZ YAPARSA DAHA İYİ OLUN BU ŞEREFE BENİ LAYIK GÖRDÜĞÜNÜZ İCİNDE ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN
Tüm Islam Aleminin Ve De Siz Sitedeki Kardeşlerimin özellikle Cevdet Abimin Mübarek Kurban Bayramini Kutlar Sağlik Huzur Ve Esenlik Dolu Günler Temenni Ederim.hepiniz Allaha Emanet Olun.
s.a sitedeki bütün kardeşlerimin ve tüm müslüman aleminin kurban bayramını kutluyorum..daha nice bayramlarda birlikte olmak dileği ile allaha emanet olun...
İSLAMİYET.GEN.TR.
BENİM GÜZEL KARDEŞLERİM.
HEPİNİZİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.
RABBİM DAHA NİCE BAYRAMLAR GÖSTERSİN.AMİN.B)B)B)B)
cevdet abi,senden bir ricam var.erciyes1984 ün başlattıgı kampanya 5 in duasını yaparmısın.eger duayı sen yaparsan çok memnun olacagız.seni çok seviyoruz.ABİMMMMMMMMMMMMM.
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SENİNDE KURBAN BAYRAMIN KUTLU OLSUN ŞEKERLERİMİN DE GÖZLERİNDEN ÖPERİM YALNIZ KARDEŞİM ERCİYES KARDEŞİMDE YAZDI AMA BEN BURADA ŞUNU HİSSETTİM BEN YAPMAK İSTEMEME DEĞİL YAPMAYA HAKKIM OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜM BEN KATILMADIM O KAMPANYAYA O İCİN DEMİŞTİM ERCİYES KARDEŞİM BİRAZ DARILDI GALİBA MESAJINDAN ÖYLE ANLADIM RABBİME EMANET OLUN