Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bayraminiz Kutlu Olsun (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM SEVGİLİ KARDEŞLERİM ŞİMDİDEN KURBAN BAYRAMINIZI KUTLAR SAĞLIKLI SILAHLİ NEŞELİ İMANLI GÜNLER DİLERİM RABBİME EMANET OLUN B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELEMÜN ALEYKÜM BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN KUTLARIM RABBİME EMANET OLUN

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
a.selam Abicim Bende Senin Bayramini şimdiden En Içten Dileklerimle Kutlarim..

Rabbim Bayramini Sağlikli Huzurlu Mutlu Bir şekilde Geçirmeni Sağlasin Inşallah....

Ayrica Aileninde Bayramini Kutlarim...

A.e.ol.dua Ile...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.abi Allah Razi Olsun,senin Ve Tüm Islam Aleminin Bayrami Mübarek Olur Inşallah Ve Sağlikla Hayirla Huzurla Hidayetle Tekrarina Ulaşiriz... Selametle Aeo

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
a.selam Abicim Bende Senin Bayramini şimdiden En Içten Dileklerimle Kutlarim..

Rabbim Bayramini Sağlikli Huzurlu Mutlu Bir şekilde Geçirmeni Sağlasin Inşallah....

Ayrica Aileninde Bayramini Kutlarim...

A.e.ol.dua Ile...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm abi kurban bayramınızı en içten dileklerımle kutlar...hayırlara vesıle olmasını dilerım...herşey gönlünüzce olsun... hayırlı bayramlarrrrB)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum öncelikle tüm islam aleminin bayramını kutluyorum.cevdet abi senden bi kardeşin olarak ricamız olacak abi sende uygun görürsen kampanya 5 in duasını yapmanı bi buyugumuz olarakta kampanya 6 nın konusunuda senin secmeni istiyoruz a.e.ol

yames

Kayıtlı Kullanıcı
Tüm Islam Aleminin Ve De Siz Sitedeki Kardeşlerimin özellikle Cevdet Abimin Mübarek Kurban Bayramini Kutlar Sağlik Huzur Ve Esenlik Dolu Günler Temenni Ederim.hepiniz Allaha Emanet Olun.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a sitedeki bütün kardeşlerimin ve tüm müslüman aleminin kurban bayramını kutluyorum..daha nice bayramlarda birlikte olmak dileği ile allaha emanet olun...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
İSLAMİYET.GEN.TR.
BENİM GÜZEL KARDEŞLERİM.
HEPİNİZİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.
RABBİM DAHA NİCE BAYRAMLAR GÖSTERSİN.AMİN.B)B)B)B)

cevdet abi,senden bir ricam var.erciyes1984 ün başlattıgı kampanya 5 in duasını yaparmısın.eger duayı sen yaparsan çok memnun olacagız.seni çok seviyoruz.ABİMMMMMMMMMMMMM.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.abi Allah Razi Olsun,senin Ve Tüm Islam Aleminin Bayrami Mübarek Olur Inşallah Ve Sağlikla Hayirla Huzurla Hidayetle Tekrarina Ulaşiriz... Selametle Aeo

A.S. KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SENİNDE KURBAN BAYRAMIN KUTLU VE MUTLU OLSUN RABBİMİZE EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm abi kurban bayramınızı en içten dileklerımle kutlar...hayırlara vesıle olmasını dilerım...herşey gönlünüzce olsun... hayırlı bayramlarrrrB)

VE ALETKÜMSELAM KARDEŞİM BENİM. BENDE SENİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM BU ARADA GÖZÜN AYDIN ABLANDA GELİYORMUŞ YEĞENİNİ BENİM İCİN ÖP RABBİME EMANET OL SAĞLICAKLA KAL

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum öncelikle tüm islam aleminin bayramını kutluyorum.cevdet abi senden bi kardeşin olarak ricamız olacak abi sende uygun görürsen kampanya 5 in duasını yapmanı bi buyugumuz olarakta kampanya 6 nın konusunuda senin secmeni istiyoruz a.e.ol

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENDE SİZİN BAYRAMINIZI KUTLARIM SAĞLIK ESENLİK İCİNDE GECİRİR SİNİZ İNŞALLAH KARDEŞİM İSTEĞİNİZ BAŞIM GÖZÜM ÜZERE AMA BEN O KAMPANYANIZA KATILAMADIM KATILMAKTA İSTERDİM AMA OLMADI ONUN İCİN BAŞKA KANPANYADAN BİR KARDEŞİMİZ YAPARSA DAHA İYİ OLUN BU ŞEREFE BENİ LAYIK GÖRDÜĞÜNÜZ İCİNDE ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENDE SİZİN BAYRAMINIZI KUTLARIM SAĞLIK ESENLİK İCİNDE GECİRİR SİNİZ İNŞALLAH KARDEŞİM İSTEĞİNİZ BAŞIM GÖZÜM ÜZERE AMA BEN O KAMPANYANIZA KATILAMADIM KATILMAKTA İSTERDİM AMA OLMADI ONUN İCİN BAŞKA KANPANYADAN BİR KARDEŞİMİZ YAPARSA DAHA İYİ OLUN BU ŞEREFE BENİ LAYIK GÖRDÜĞÜNÜZ İCİNDE ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

Tamam abi canın sagolsun a.e.ol

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Tüm Islam Aleminin Ve De Siz Sitedeki Kardeşlerimin özellikle Cevdet Abimin Mübarek Kurban Bayramini Kutlar Sağlik Huzur Ve Esenlik Dolu Günler Temenni Ederim.hepiniz Allaha Emanet Olun.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENDE SENİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM SAĞLIK MUTLULUK DİLERİM ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM BENİM.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a sitedeki bütün kardeşlerimin ve tüm müslüman aleminin kurban bayramını kutluyorum..daha nice bayramlarda birlikte olmak dileği ile allaha emanet olun...

A.S. KARDEŞİM SİZİNDE KURBAN BAYRAMINIZ MUTLU VE KUTLU OLSUN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
İSLAMİYET.GEN.TR.
BENİM GÜZEL KARDEŞLERİM.
HEPİNİZİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.
RABBİM DAHA NİCE BAYRAMLAR GÖSTERSİN.AMİN.B)B)B)B)

cevdet abi,senden bir ricam var.erciyes1984 ün başlattıgı kampanya 5 in duasını yaparmısın.eger duayı sen yaparsan çok memnun olacagız.seni çok seviyoruz.ABİMMMMMMMMMMMMM.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SENİNDE KURBAN BAYRAMIN KUTLU OLSUN ŞEKERLERİMİN DE GÖZLERİNDEN ÖPERİM YALNIZ KARDEŞİM ERCİYES KARDEŞİMDE YAZDI AMA BEN BURADA ŞUNU HİSSETTİM BEN YAPMAK İSTEMEME DEĞİL YAPMAYA HAKKIM OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜM BEN KATILMADIM O KAMPANYAYA O İCİN DEMİŞTİM ERCİYES KARDEŞİM BİRAZ DARILDI GALİBA MESAJINDAN ÖYLE ANLADIM RABBİME EMANET OLUN

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abi.

yok darılmamış,sakın yalnış anlama.vede üzülme abimm.
soraki duayı sen yaparsın inş..
şekerler ellerinden öperler.selametle.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SENİNDE KURBAN BAYRAMIN KUTLU OLSUN ŞEKERLERİMİN DE GÖZLERİNDEN ÖPERİM YALNIZ KARDEŞİM ERCİYES KARDEŞİMDE YAZDI AMA BEN BURADA ŞUNU HİSSETTİM BEN YAPMAK İSTEMEME DEĞİL YAPMAYA HAKKIM OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜM BEN KATILMADIM O KAMPANYAYA O İCİN DEMİŞTİM ERCİYES KARDEŞİM BİRAZ DARILDI GALİBA MESAJINDAN ÖYLE ANLADIM RABBİME EMANET OLUN

Selamunaleykum abim aklına oyle bişey gelmesin lütfen darılmaya ne hakkım var sadece büyüğümüzsün sen varken bizlere düşmez diye düşündük katılsanda katılmasanda allah razı olsun zaten abi kampnyaların maksatı ben kendi acımdan yorumluyorum tv karsısında otururken ya ben sitedeki kampanyadan zikir almıstım deyip allahı anmak allahı hatırlamak belki yanlış anlayanlar olabılır abi herzaman yanındayız a.e.ol saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt