Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bayramımız zehir oldu (1 Kullanıcı)

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Rabbim ıslah etsin.
Rabbim kardeşimin yardımcısı olsun.
Dua ile inşallah

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim.Allah celle celalühü yardımcısı olsun.10 tane ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin,sıkıntılarını gidersin inşaAllah.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim
rabbim hayirlisini versin.öok üzüldüm.3 ayetel kürsi okudum.selametle

ALLAh razı olsun kardeşim ben liste yapmasam diyorum içinden gelen okusun listeyide rabbim tutsun
aleyküm selam
rabbimde sizlerin sıkıntılarını gidersin ettigniz ve ediceniz dualar kendinize dönsün inşaALLAH

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim...öncelikle bu davranışınızdan dolayı sizi içtenikle kutluyorum...Allah razı olsun sizden...ben 10 tane Ayetel Kürsi okudum...Rabbim kabul buyursun, sıkıntıda olanları feraha çıkarsın, kendi yolunda sabit kılsın,bizi her türlü fitneden fesattan korusun ( Amin!), yarattıklarının şerrinden Allah'a sığınırız!
Böyle kaynanalara-kayınbabalara da Allah hidayet nasip eylesin diyorum...
Selametle kalın...
Hayırlı ve bereketli günler diliyorum...

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim...öncelikle bu davranışınızdan dolayı sizi içtenikle kutluyorum...Allah razı olsun sizden...ben 10 tane Ayetel Kürsi okudum...Rabbim kabul buyursun, sıkıntıda olanları feraha çıkarsın, kendi yolunda sabit kılsın,bizi her türlü fitneden fesattan korusun ( Amin!), yarattıklarının şerrinden Allah'a sığınırız!
Böyle kaynanalara-kayınbabalara da Allah hidayet nasip eylesin diyorum...
Selametle kalın...
Hayırlı ve bereketli günler diliyorum...

aleyküm selam efendim ALLAH sizlerden razı olsun ..
dualarınıza katılıyorum ..
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizleride..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
rabbim zalimlere vicdan versin insaf versin hidayet versin...
içlerinde birazcık hak korkusu olsa yapmaz bunlar...
rabbimin hiddetinden azabından korkmuyorlar mı.. bir mazluma bir garipe eziyet ediyorlar...

bir insan bir inasanı dövüyorsa bence zavallıdır.. asıl o acınacak haldedir .. hele bu bir bayansa ve hele bu kadınsa çocukları zaten saymıyorum !!! ...kadınlar eşlerine birer emanet degilmi... onlara zülüm yapıyorlarsa ve burda başka birilerinede yaptırıyorlar .. emanete ihanet etmiyorlarmı..bunun hesabını nasıl verecekler...

rabbim bu zavallılara insaf versin insaf versin insaf versin........

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim zalimlere vicdan versin insaf versin hidayet versin...
içlerinde birazcık hak korkusu olsa yapmaz bunlar...
rabbimin hiddetinden azabından korkmuyorlar mı.. bir mazluma bir garipe eziyet ediyorlar...

bir insan bir inasanı dövüyorsa bence zavallıdır.. asıl o acınacak haldedir .. hele bu bir bayansa ve hele bu kadınsa çocukları zaten saymıyorum !!! ...kadınlar eşlerine birer emanet degilmi... onlara zülüm yapıyorlarsa ve burda başka birilerinede yaptırıyorlar .. emanete ihanet etmiyorlarmı..bunun hesabını nasıl verecekler...

rabbim bu zavallılara insaf versin insaf versin insaf versin........

aminn kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt