Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bayramımız zehir oldu (2 Kullanıcı)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/54824-o-hamile.html

selamün aleyküm kardeşlerim şu yukarıdaki konuyu epey önce açmıştım sonra size ordan iyi haberler vermiştim nazarmı deydi diycem ama bu biraz daha fazlası..
bu kardeşimiz bayrama 2gün kala kayın pederi tarafından dövülmüş bi durumda anne evine gönderilmiş..
sebebi okadar komikki
kendisi için eşine bayramlık aldırdı diye anlatmakla biticek degil yaşananlar ..
bu kardeşim şu anda boşanma kararı aldı .
onun ve 4 aylık kızı için hayırlısını diliyerek dua edersiniz diye düşündüm ..

bu işin hayırla sonuçlanması için
ayetelkürsi okuyalımmı
yardım edermisiniz sayı belirlemiyorum içten olsun az olsun rabbim yaptıgmız ya yapıcamız duaları kabul eylesin o merhameti sonsuz olandır..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Aman ya Rabbim yaa olamaz böyle bir vicdansızlık bayramlık aldırdı diye kocası olacak adam nerdeymiş Rabbim ıslah etsin o vicdansızları ne diyim Rabbim yar ve yardımcısı olsun hayırlısı neyse o olsun...

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/54824-o-hamile.html

selamün aleyküm kardeşlerim şu yukarıdaki konuyu epey önce açmıştım sonra size ordan iyi haberler vermiştim nazarmı deydi diycem ama bu biraz daha fazlası..
bu kardeşimiz bayrama 2gün kala kayın pederi tarafından dövülmüş bi durumda anne evine gönderilmiş..
sebebi okadar komikki
kendisi için eşine bayramlık aldırdı diye anlatmakla biticek degil yaşananlar ..
bu kardeşim şu anda boşanma kararı aldı .
onun ve 4 aylık kızı için hayırlısını diliyerek dua edersiniz diye düşündüm ..

Aleyküm Selam Hemşerim ,o kardeşimizin hakkında ne hayırlıysa o olsun ,Yüce Rabbim neylerse güzel eyler ,kalın selametle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ınan kı gözlerım dolu okuyorum
anlamıyorum
hayatta o kadar guzellıkler varken bu cırkınlıkler nıye
allah o kardeşımız hakkında en hayırlısını versın
allah korusun onu
allah yardımcısı olsun amın

lanazir

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hidayete erdirsin böyle bir zulüm olamaz hangi vicdan elverir hangi eller kalkar hamile bir bayana hiç mi saygısı yok annesine bacısına erkekliğimden ilkez bu kadar utandım yazık...Allah o annenin yoldaşı olsun.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Aman ya Rabbim yaa olamaz böyle bir vicdansızlık bayramlık aldırdı diye kocası olacak adam nerdeymiş Rabbim ıslah etsin o vicdansızları ne diyim Rabbim yar ve yardımcısı olsun hayırlısı neyse o olsun...

kocası almış babasının elinden ve kovmuş kızın burnu şiş gözleri mor bi halde geldi annesine ..
ramazan günü hayvana atılmaz dayak ..

abimle dayım konuşmaya gittiler niye böyle bişey oldu diye bi kavga koparıyo karşı taraf iki aile mahkemelik olduk çok ayrıntıya girmiyim dava aşamasında oldugu için ..
rabbim hayırlısını göstersin hayırlı insanlarla karşılaştırsın ..
selametle kardeşim

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ınan kı gözlerım dolu okuyorum
anlamıyorum
hayatta o kadar guzellıkler varken bu cırkınlıkler nıye
allah o kardeşımız hakkında en hayırlısını versın
allah korusun onu
allah yardımcısı olsun amın

ahh ablacım minicik bi bebek var biide ortada görseniz ne kadar tatlı dün akşan ordaydım ayak parmakları mercimek gibi rabbim ne mükemmel yaratmış, onu bize göndermiş bu ne buyük lutuf ama kör insanlar oturup şükrediceklerine yaptıklarına bak ..
inşaALLAH dualarınızı bekliyorum

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hidayete erdirsin böyle bir zulüm olamaz hangi vicdan elverir hangi eller kalkar hamile bir bayana hiç mi saygısı yok annesine bacısına erkekliğimden ilkez bu kadar utandım yazık...Allah o annenin yoldaşı olsun.

konuyu tam okumamaışsızız galiba kardeşim artık dogurdu bebegi 4 aylık bi kızı var.
yok bu insanların kadına deger verdigi yok aş pişirsin, temizlik yapsın arada bir de sitres topu gibi kullansınlar diye yaratmış rabbim kadını sanıyolar galiba ama ilahi adalet elbet tecelli eder..
selametle kalın

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
Bir kardeşimizin yazmış olduğu : ŞİMDİKİ EŞLER ÇOK ANLAYIŞLI !
yazısına yazmış olduğum cevabın tam yeridir:

‘‘bu evde sana yer yok, bilirsin ki evden çıkan kız geri dönmez, hadi bakalım dön kocanın yanına, özür dile, yalvar ki seni affetsin’’dedi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
S.A. Bir annenin kızına böyle demesi çok iyi ,damat iyiyse çok iyi .
damat bey dış görünüşte çok iyi kuzu gibi , ama eve geldiğinde kurt oluyorsa , dövüp ,sövüp hayatı zehir ediyorsa durum vahimdir.
kızımız bizim canımızdır ,çok iyi araştırmalıyız. 1-2-3-4'üncüde de
bohçayla geliyorsa başımızın üstünde yeri vardır.Selametle kalın.Elinize sağlık:a21:

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam ablam.çok geçmiş olsun.Rabbim hidayet versin.
böyle tipleri bilirim gelin onlar için köledir.kendini savunmak,düşüncesini söylemek saygısızlıktır onlar için.dövme haklarını kendilerinde görürler.aa buda yetmez aile meclisi toplanır.hadi hep beraber.bide gelin sahipsizse tamam iyice ezerler.canlarına minnet.ya aslında bu konuda ben biraz katıyım aynısını bu tip insanlara yapıcaksın anlıcaklar o zaman.çok geçmiş olsun.selam ve dua ile kal ablam.

S£w£c£n

Kayıtlı Kullanıcı
RABBIM ıslah etsın kardesım okurken tüylerım diken diken oldu ablamız boşanma karırna sevıneyıımmı bılmıyom hayırlısı neyse o olsun kardeşim üzüldümm

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten üzüldüm,ALLAH yardımcısı olsun.
bayramı zehir olmuş İNŞAALLAH hayatıda zehir olmaz.
karısına üstelik hamileyken dayak atılmasına müsade eden bir erkekten,kocadan hayır gelmez.herşeyi en iyi bilen RABBİM dir.
ALLAH ıslah etsin...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
içinde ALLAH CELLE CELALUHU korkusu olmayan insanlarda korkarım ben en buyk zarar onlardan gelir rabbim islah etsin bu haksızlık elbetteki yanlarına kalmıcaktır ya bu dunya ya öteki alem onlara dar gelecektir en azından bacımızın hakkı için..
diyecek pek bişey yok o hamile konusunda iyi haberlerini alınca cok sevınmiştim ama şimdyse neler okuyorum sasırmıyorumda cunku insanoglu
her zamn her yerde bi şekilde kendini gösterıyo vicdan denen seyden nasibini almamişlar hAK TEALA DAN KORKMAYANLAR(KORKUYORMUŞ GİBİ GÖSTERENLER)ancak bunu yaparlar aciz insanlardan olmayalım inşa-ALLAH dayak yiyen degil asıl dayak attıgını sanıp böbürlenenlere HAK TEALA en buyuk tokatı atacaktır hiö süphe yoktur...selametle inşa-ALLAH bu hal hayırlısıyla cozulcektir.​

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam ablam.çok geçmiş olsun.Rabbim hidayet versin.
böyle tipleri bilirim gelin onlar için köledir.kendini savunmak,düşüncesini söylemek saygısızlıktır onlar için.dövme haklarını kendilerinde görürler.aa buda yetmez aile meclisi toplanır.hadi hep beraber.bide gelin sahipsizse tamam iyice ezerler.canlarına minnet.ya aslında bu konuda ben biraz katıyım aynısını bu tip insanlara yapıcaksın anlıcaklar o zaman.çok geçmiş olsun.selam ve dua ile kal ablam.

sagolsınız ablacım temennilerinize amin diyorum .
aynen ifade ettigniz gibi kadının bi degeri yok onlar için ve en nefret ettikleri kişi de benim eşim medeni oldugu için onu erkekten bile saymıyolar ..
köyümüz büyük ama dedikodu çabuk yayılıyo benim kayın validemi kışkırtmaya kadar vardı işler..
aslında katı degildik en azından arada bi çocuk oldugu için sakin davranıp konuşmaya gittiler dayım ve abim bunlar onlarada diklenmişler döveriz döveriz size ne faln gibi sonra hakaret etmişler sonra kaynı dayıma yumruk atmış abimde ALLAH yarattı dememiş babasını ,abisini ve damadı sermiş yere sonrada "kadın dövmeye benzemiyo demi gücünüz onlara yetiyo" demiş ..
sonunda mahkemelik olduk ..
az önce abim aradı uzlaşmak için yalvarmişlar ..
amann neyise kafanızı şişirdim rabbim hayırlısı neyse onu göstersin ..
selametle kalın

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
RABBIM ıslah etsın kardesım okurken tüylerım diken diken oldu ablamız boşanma karırna sevıneyıımmı bılmıyom hayırlısı neyse o olsun kardeşim üzüldümm

sagolsının kardeşim dualarınızı eksik etmeyin neolur o küçücük bebegin hatrına rabbim hayırlı olan tarafını versin..

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten üzüldüm,ALLAH yardımcısı olsun.
bayramı zehir olmuş İNŞAALLAH hayatıda zehir olmaz.
karısına üstelik hamileyken dayak atılmasına müsade eden bir erkekten,kocadan hayır gelmez.herşeyi en iyi bilen RABBİM dir.
ALLAH ıslah etsin...

inşaALLAH kardeşim
bu arada kardeşimizin bebegi dogmuştu 4 aylık kızı var o hamile konusunun sonunda güzel haberler vermiştim ..ama pek uzun sürmedi eşinden zaten yiyodu dayagı ona biyere kadar sabredip belki olgunlaşır diyodu ama bu onların anlıyca dil degilmiş bu defa onların anlıyca dildin konuşuldu
rabbim hayırlı olna tarafını varsin inşaAllah

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
içinde ALLAH CELLE CELALUHU korkusu olmayan insanlarda korkarım ben en buyk zarar onlardan gelir rabbim islah etsin bu haksızlık elbetteki yanlarına kalmıcaktır ya bu dunya ya öteki alem onlara dar gelecektir en azından bacımızın hakkı için..
diyecek pek bişey yok o hamile konusunda iyi haberlerini alınca cok sevınmiştim ama şimdyse neler okuyorum sasırmıyorumda cunku insanoglu
her zamn her yerde bi şekilde kendini gösterıyo vicdan denen seyden nasibini almamişlar hAK TEALA DAN KORKMAYANLAR(KORKUYORMUŞ GİBİ GÖSTERENLER)ancak bunu yaparlar aciz insanlardan olmayalım inşa-ALLAH dayak yiyen degil asıl dayak attıgını sanıp böbürlenenlere HAK TEALA en buyuk tokatı atacaktır hiö süphe yoktur...selametle inşa-ALLAH bu hal hayırlısıyla cozulcektir.​

kalmıyıo kardeşim ama hiç ders almıyolar ..
inşaALLAh kardeşim güzel duaların için ALLAH razı olsun ..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
İşler baya karışık anlaşılan..:( Hayırlısıyla bir çözüme kavuşur inşallah.. Böyle durumlarda Yavrucaklara üzülüyorum arada harap oluyorlar..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim
rabbim hayirlisini versin.öok üzüldüm.3 ayetel kürsi okudum.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt