Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAYANLARA ÖZEL (1 Kullanıcı)

buket

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BAYANLARA ÖZEL

herşeyin bir adbı olduğu gibi örtünmeninde bir adabı vardır.lütfen bir şeye karar verdiğimizde ona özen gösterelim.çünkü davranışlarımız ve yaptıklarımız bizim eserimizdir.rabbim!B) bizi hak yolundan ayırma.Amin.paylaşımın içi allah razı olsun.selametle...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

katılmamak mümkünmü artık öyle bir hale geldikki biz kapalı bayanlar dışarı çıktığımız zaman artık insnalar açık bayanlara değilde özellikle kapalılara bakıyorlar giyilen kıyaftelerin açık bayanların giydiklerinden hiç bir farkı tek fark başörtüsü oda bence aksesuar gibi duruyor şunu hatırlatmakta fayda var sanırım tesettür ayeti ilk indiği zaman kureşliler dışarda hiç müslüman bayan göremediler şaşırdılar ve iyice merak etmeye başladılar müslüman hanımlar kendilerini okadar muhafaza etmişlerdiki o kadar sadıklardıkiii kureşliler onların kapandığını anlamamışları işte sadakat işte örnek almamız gereken sahabe kadınlarııı işte bizzz bizi kim örnek alsınnn sonra başımıza gelenlerden başkalarını sorumlu tutuyoruz müslümanların başına herne gelyorsa sebebleri kendileridir rabbim uyandırsın dua ile

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

sağolasın kardeşim haklı değilsin dememek elde değil.....
unutulmasın ki Hz. Meryem ve ondan önceki kadınlarda kapalı idiler bunu asla unutmamak lazım gelir.... teknolojiyi modayı yeni çağı eski çağı bu işlere katmayınız lütfen çünkü başörtüsü Allah'ın rızası için kapanır ne annenin nede babanın hatrı içindir eğer öyle olduğunu sananlar varsa yanılırlar... Mevlam bu hususta bayan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun bir azap gelmeden doğru yolu bulmayı nasip etsin onlara her şeyin en iyisini Allah bilir bu konu benim canımı çok yakıyor hak verenlerin desteğini vermeyenlerin ise eleştirilerini beklemedeyim Allah merhameti adaleti iğiliği hoşgörüyü sever Rabbim yer yüzünde kadın ve erkeğin eşit olduğunu bildirmiş vede peygamberim ise bu konuda şunu beyan etmiştir: "kadınlarınız size Allah'ın emanetidir onlara iyi davranın" vs araştırmak isteyenler öğrenmek isteyenler buharinin kitaplarını karıştırınız selametle

ummuhan

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.ÜSTELİK BU TÜR GÖRÜNTÜLER YÜZÜNDEN BİZDE ZAN ALTINDA KALIYORUZ.ALLAH A EMANET OLUN

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

desteklerinizi bekliyorum Allah'a emanet olun ummuhan kardeş ve diğer kardeşler. selametle

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM ISLAH EYLESİN İNŞALLAH.YARDIMCIMIZ OLSUN.BÖYLE YAPANLAR YÜZÜNDE N NORMAL OLANLAR DA KÖTÜLENİYOR.MESELA NE OLURSA HACIDAN HOCADAN DENİYOR.YANİ BİLMEYENLER ONLARI GÖRÜNCE HEPSİNİ BİR KEFEYE KOYUYOR:(MEVLAM YARDIMCIMIZ OLUR İNŞALLAH

serifecandemir

Kayıtlı Kullanıcı

:pselamın aleyküm dogru söylüyosunuz böyle yaparken islamı zedeliyolar kapalılar şöyle yapıyo diye konuşuyorlar

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm kardeşim.. çok haklısınız..ben bunu tesettüre gereken değeri vermemelerine bağlıyorum.. ya da biliyorlar ama bunu uygulamak, nefislerine ağır geliyor. tesettürün değerini gerçek manada idrak edememeleri, tesettürün bizden istenmesindeki hikmetleri de anlayamamış olmaları da bir başka sebep...
ne diyebiliriz ki, rabbim anlayabilmelerini nasip etsin inşallah.
emeğinize sağlık. Allah razı olsun, selametle

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A MUHAMMED ABİM ALLAH RAZI OLSUN.HELE ŞİMDİ YAZ BAŞLADI ALLAAAAAHHHH GÖR SEN KAPANMAYI.BEN GÖRÜNCE BAYAN HALİMLE BİLE BAKMAKTAN KENDİMİ ALAMIYORUM.GEÇEN SÖZLÜMLE SOKAKTA YÜRÜRKEN İNANIN NE YAPACAĞINI NASIL YÜRÜYECEĞİNİ ŞAŞIRDI.O KADAR KÖTÜ GİYİNİLİYORKİ ALDIKLARI GÜNAHLARIN HESABINI NASIL VERECEKLER BİLMİYORUM.ÜSTELİK İSLAM ADINA GİYİNEN BAŞ ÖRTÜSÜNÜ NE KADAR YANLIŞ KULLALNIYORLAR.GEÇEN PASTANEDE OTURMUŞ ÇAYIMIZ İÇERKEN BİR BAŞÖRTÜSÜ BAYAN GİRDİ İÇERİ ACABA NE OLMUŞ BUAN DEDİM.DAYAKMI YEDİ BOYA KUTUSUNUN İÇENEMİ DÜŞTÜ.AĞIZDA SAKIZ ÇART ÇART İNANIN KALKIP O BAŞÖRTÜSÜ BAŞINDAN ALASIM GELDİ.SEN BUNU HAKETMİYOSUN DİYESİM GELDİ.YA SİZ O MAKYAJLA NEYİ DÜZELTMEYE NEYİ GÜZELLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ FARKINDAMISINIZ.NEYİ BEĞENMİYORSUNUZ FARKINDAMISINIZ.HANGİ YÜZLE BEĞENMİYORSUN EYYY KENDİNİ BİLMEZ ACİZ.:(RABBİM DOĞRU YOLDAN İMANDAN AYIRMASIN.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık.katılıyorum sana çok.bende çok sinirleniyorum.bazen yolda müdahele etmek geliyo böyle anlamsız giyinenlere zor tutuyorum kendimi.madem böyle giyinmekten alamıyosun kendini daracıkk daracık tüm hatlar meydanda,ozaman eşarbını da çıkar niye sıkıntıya giriyosun ki demek istiyorum.kardeşim demişsinki,dışarda gezdiğin kıyafet ve örtüyle namaz kılınmaz..ee çoğumuz çalışıyoruz ama.ve beylerle aynı ortamda mecburen.nasıl olucak peki???canım sıkıldı

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ABIM çOK HAKLISIN KENDI ISTEKLERI DOGRULTUSUNDA DEGILDE AILE ISTEDIGI IçIN KAPANANLARIN GERCEK HALI BU ISTE ... ALLAH HIDAYET NASIP ETSIN INSALLAH EVDEKI KOCALARINA KARSI BOYLE GIYINMELERI GEREKIRKEN DISARDAKI BUTUN ERKEKLERIN DIKKATINI CEKECEK SEKILDE GIYINIYORLAR VE HEM GUNAHA GIRIP HEMDE GUNAGA SOKUYORLAR... NE DIM ALLAH YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH HEM ONLARIN HEMDE HEPIMIZIN BU KONUYA DEGINDIGIN ICIN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SELAMETLE KALIN B)B)

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

esselamün aleyküm kardeşlerim.sitenıze bugün kayıt oldum.şu satırları yazarken kendımı size ifade edemeyecek kadar çok kötü hissediyorum.ne söylıyecegımı ne yazacagımı bılmıyorum ama şunuda belırtmek isterım ki herşeyın farkındayım rabbımızın emrı olan örtünmenın bılıncınde oldugum halde nefsıme hükmedemıyorum yada bazı şeylerı kabullenemıyorum sakın benı yanlış anlamayın YÜCE Rabbımın emrını kabullenemedıgımden değil sadece başka nedenlerden dolayı .........Diyceksınızkı bu bazı nedenler rabbının emrınden daha mı baskın haşa degil ama:(:(Bu son bır yıl dır kendımı öyle boslukta hissedıyorum kı dış ortamdan kendımı soyutlamış durumdayım acık oldugum için dısrıya zorunlu olmadıkca çıkmıyorum.Ve bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum bulundugum ortamdakı türbanlı kardeslerımı gördükce onlara gıpta edıyorum.kapanmak zor geldıgınden değil haşa..ama böyle gidersen kapanamayacagım dan korkuyorum ve şunuda belırtmek isterım kı gelecek ıle ılgılı hayallerım ile şu halım çok çelişkili ne olur benım için dua edın dualarınıza çok ihtiyacım var:(:(:(:(Allaha emanetsınız selam ve dua ıle kalın..

hurrem34

Kayıtlı Kullanıcı

çooookkkk haklısınız...
bende geçenlerde şahit olduğum bir olayı aktarmak istiyorum.eşimle birlikte dolmuştayız,3 yada dört(tam hatırlamıyorum) bayan arkadaş yanımızda duruyorlar.anladığımız kadarıyla kızlardan biri birisi tarafından bir beyle tanıştırılmış ve sohbetleri tanıştıkları beyle ilgili.yemin ediyorum konuştuklarını duymamak için elimden geleni yapmaya çalıştım ama malesef bir kısmını duydum.öyle ahlak dışı ki anlatamam.affınıza sığınarak yazıyorum(üfff, çocuk sana nasıl baktı ama bitti kızım ya eridi resmen evlenince şöyle yaparsınız falan.....) dediğim gibi tam olarak dinlemediğim için hepsini hatırlamıyorum ki duyduklarımın hepsini aktaramıcam inanın öyle üzüldümki anlatamam.ve bunlar daha çok küçük yaştalar ve başlarındaki başörtüsü yüzünden etraf tarafından çok kötü bakışlara maruz kaldılar.Allah islah eylesin büyük konuşup mana bulmak değil niyetim Allah muhafaza ilerde Rabbim bir çocuk nasip eylerse bana benim çocuğumunda böyle şeyler yapmayacağına hiç kimse garanti veremez.Kısacası söylemek istediğim sizinde söylediğiniz gibi başındaki başörtüsüne yakışacak kıyafetler giymeyenler ve olgunlukla davranmayanlar çok fazla bir kaç kişi yüzünden diğerleri de zarar görüyor.LÜTFEN BİRAZ SAYGI!!!

nurumm

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun sizden.

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

yalan_yalan yazdı:
esselamün aleyküm kardeşlerim.sitenıze bugün kayıt oldum.şu satırları yazarken kendımı size ifade edemeyecek kadar çok kötü hissediyorum.ne söylıyecegımı ne yazacagımı bılmıyorum ama şunuda belırtmek isterım ki herşeyın farkındayım rabbımızın emrı olan örtünmenın bılıncınde oldugum halde nefsıme hükmedemıyorum yada bazı şeylerı kabullenemıyorum sakın benı yanlış anlamayın YÜCE Rabbımın emrını kabullenemedıgımden değil sadece başka nedenlerden dolayı .........Diyceksınızkı bu bazı nedenler rabbının emrınden daha mı baskın haşa degil ama:(:(Bu son bır yıl dır kendımı öyle boslukta hissedıyorum kı dış ortamdan kendımı soyutlamış durumdayım acık oldugum için dısrıya zorunlu olmadıkca çıkmıyorum.Ve bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum bulundugum ortamdakı türbanlı kardeslerımı gördükce onlara gıpta edıyorum.kapanmak zor geldıgınden değil haşa..ama böyle gidersen kapanamayacagım dan korkuyorum ve şunuda belırtmek isterım kı gelecek ıle ılgılı hayallerım ile şu halım çok çelişkili ne olur benım için dua edın dualarınıza çok ihtiyacım var:(:(:(:(Allaha emanetsınız selam ve dua ıle kalın..
RABBİM YARDIMCIN OLUR İNŞALLAH.SENİNDE RABBİMİN EMRİNE YERİNE GETİRİP O KUTLU BAŞÖRTÜSÜNÜ HAKKIYLA TAŞIMAN DİLEĞİYLE...

KERAY

Kayıtlı Kullanıcı

HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN SOKAKLAR BU TÜR GİYİMLERDEN GEÇİLMİYOR ÜSTELİK ANNELER DE KAPALI İNSANLAR ÇOĞU BEN BİR BAYAN OLARAK RAHATSIZ OLUYORUM.

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah razı olsun derya_derya kardeşim.Yüce Rabbım o mübarek başörtüyü hakkı ile taşımamı nasip eder insallah.

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

derya kardes ben gecen ramazanda kapandim elhadulilah yaz geldi kor seytanya kendi kendime bu yazin sicaginda ya dayanamayip gene acilirsan diye korkuyordum ALLAHA SONSUZ SUKURLER OLSUN BAS ORTUMU GURURLA TASIYORUM SICAK OLUR DIYORDUM RABBIM OYLE BIR SERINLIK VERIYORKI HIC KORKMA BEN AMERIKA GIBI BIR YERDE KAPALI ELBISE BILE BULAMIYORUM AMA ALLAHIN IZNIYLE KAPANDIM VE ISLAMIN BAYRAGI BASORTUMUDE GURURLA TASIYORUM ONCEN DISARI CIKTIGIMDA SACIM ACIKKEN BENIMDE BUNLARDAN FARKIM YOK DIYORDUM SIMDI DISARI CIKTIGIMDA ELHAMDULILAH MUSLUMAN OLDUGUM BELLI OLUYOR

RABBIM SANADA NASIP ETSIN INS:(:(:(

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

CENABI ALLAH MİLYON KEZ SİZLERDEN RAZI OLSUN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt