Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAYANLARA ÖZEL (1 Kullanıcı)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
selam bayan arkadaşlar bu konu daha çok sizlere yönelik bu konuda canımı çok sıkıyor bilmenizi istedim:

bazı bayanlar sadece başlarını kapatmış, altına dar pantolon dar badi giymiş sokakta dolaşıyorlar bu olay çok kötü vede sakıncalı olaydır günahı büyüktür başörtüsü niçin örtülür. kim için örtülür bunları lütfen öğrenin ondan sonra kapanmaya karar verin yoksa günahı büyük bunun üstelik istanbul'da oturanlar bilirler dışarda ki modaya bakın: başörtüsü yarım yamalak bağlanmış boyun açık surette çok aşırı makyaj dar etek yada pontolon yine dar badi hemde beni düşük olanlardan onu öyle giyip sokağa çıkıyorlar vede açılıyor diyede sürekli aşağı çekip duruyorlar bütün erkelerin dikkatleri onun üzerinde bunu çok rahatlıkla başarıyorlar ama zina olduğun farkında bile değil.. onu öyle sürekli çekiştireceğine seni rahatsız ediyorsa, ki belli giymeyin anlınıza silahmı dayıyorlar illa giyin diye ayrıca onları giyip sokağa çıkıcaksan başındaki başörtüsünü çıkar bu belki büyük bir sorumluluk ama sonları çok kötü olur.... Bilinçli değilsen o türbanı zorla aile baskısıyla lütfen takmayın çünkü vebali çok büyük lütfen islam dinini kabullendiysen dine göre giyin bol pantolonlar bol bulizler giyinin vede sokağa çıkınca başka bir elbise yani sokak elbisesi gibi elbiseler giyinin çünkü erkeklerin görmüş olduğu soka çıktığınız başörtünüzle elbisenizle namaz kılamazsınız unutmayın....

Allah aşkı için bunları yapmayın birde şu çarşaf giyen bazı genç bayan arkadaşlar makyaj yapıyorlar çarşafın altında oldukça çirkin vede çoksırıtıyorlar neden kimse doğallığını kabullen miyor.. her insan doğal daha güzeldir bunu bilmiyorlarmı... ayrıca hadis var ayet var
kadın kocası için iyi giyinimli süslü olabilirler.. ama ancak kocaları isterlerse bunları unutmayalım..

daha sonra islamı kötülüyorsunuz arkadan duyduklarım beni çok üzüyor maderenleşicem diye dini kendinize uydurmayın lüften artık bunları bunlarda yapıyorlarsa diyorlar

"Duymuyormusunuz. Sade giyinmek imandandır." hadisi şerif...

Muslima

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BAYANLARA ÖZEL

Bismillah.gif

Salam.gif

Allah bir degil bin kere Razi olsun senden kardesim,Allah seni Cennetleri ile Müjdelesin InsaAllah !!!

Kapanan hanim arkadaslarimizdan söyledigin bicimde giyineneler benide üzüyor.Islam bu sekilde Dejenere oluyor!Sokakta görenler,Kafirler bile artik Islamda kapanisin nasil oldugunu ögrenmis bu sekilde giyiynen arkadaslarin sayesinde saniyorlarki kapanmak istemiyor ama Aile zoru ile kapaniyorlar diye yirtiniyorlar Islami kötülüyorlar..Nedeni yari kapali yari acik olmalari.
SubhanAllah ,Müslüman kadinlarada söyle iffetlerini korusunlar,Basörtülerini yakalarinin üstüne salsinlar Ayeti kerimesinden nasil bir anlam cikariyoruzki ;yari acik yari kapali giyinmeyi ayetle bagdastiriyoruz!
Yakalarin üstünden salinmasi anlami,bol giyinmis bile olsan gögüs bölümünün tamamen gözden kaybetmeye calismak demektir benim anladigim!
Senin de dedigin gibi kardesim disariya giyilen elbise ile namaza durulmaz muhakkak dis elbisesi(pardesu uzun ceket gibi vs.)olacak.
Sonra Zina olayi Vallahi Zina ya giriyor bayan kardeslerim gelin vazgecin IFFETLERINIZ koruyun Allah tan korkalim kardeslerim!!!

nur%2031.jpg

ARAF%2026_jpg.jpg

Allah Cumlemizide ISLAH etsin dogrudan ayirmasin !!!!

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşlerim.çok sağolun Allah razı olsun.bu konuya çok güzel açıklık getirmişsiniz..inşAllah rabbim güzel kapanmayı nasip eder o kardeşlerime..bizde elimziden geldiğince anlatalım kardeşlerim.çünkü çoğu insan bilmiyor.Allah sizlerden razı olsun kardeşlerim.hayırlı akşmlar.

lana

Kayıtlı Kullanıcı

Selamunaleyküm Allah çoook razı olsun senden İNŞ. çok önemli bir konuya değindin. Kardeşlerimiz bundan ders çıkarırlar İNŞ.Selametle kalın...B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN.NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM.BİR ERKEK BUNLARI YAZMIŞ YA ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK SEVİNDİM FİKİRLERİNİ AÇIK AÇIK YAZMIŞSIN ALLAH RAZI OLSUN

nursena72

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm.Kardeş ALLAH razı olsun.Çok önemli bir konuya değinmişsiniz.Bir bayan olarak bende aynı konudan dolayı çok rahatsız oluyorum.İslam dinini iyice bilmeyen biri böyle giyim tarzını islami giyim tarzıymış gibi algılıyor.Ve yaptıkları hataları da bütün müslümanlara atfediyorlar.Bende burdan sesleniyorum lüfen örtünecekseniz tam örtünün veya modaya uyacağım diye örtünecekseniz hiç örtünmeyin ve gerçekten ALLAH (c.c) emrettiği için örtünenleri de karalamayın. Allaha emanet olunuz.B)

feyza85252

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razıolsun ben bir bayan olarak
bahsettiğiniz tarda giyinmediğim halde kendime pay çııkardımm bu konudan ve gereken intizamı ve özeni göstemeliyizzz...Başımızdaki örtü bazılarına göre bez parçası olan şey bizim dinimizin imanımızn imzası ve onurumuzun göstergesi
Nasıl yansıtırsak insanlar öle görürr...Bende dikkat çekme konusundaki hassasiyetinize sonuna kadar katılıyorum ALLAH RAZI OLSUNNNNN

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

mevlam cümlemizden razı olsun bu konular çok hassasiyet isteyen konulardır.. herkez hak ettiğini alır bu konuda tepkim büyük bu konun devamını tatilden dönüşte açıçam şimdilik Allah'a emanet olun selametle...

sleepless

Kayıtlı Kullanıcı

Anlattığın gibi örtünenler(!) yüzünden diğer başörtülülerin de adı karalanıyor ve ben onları görünce utanıyorum.Başörtülüler neler yapıyor diye insanların ağzında söylentiler dolaşıyor:(
Dediğin gibi kardeşim anlamını bilmiyorsa aile baskısıyla örtünmesinler

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim Allah razı olsun.Çok güzel anlatmışsın.Dışarı kıyafetimiz pardesü ama benimde gayretim inş çok canlı renklerde başörtüler takmamak.Bir tane aldım onuda inş uygun yerlere takmaya çalışıcam.Aslında hiç kullanmasak daha iyi. Bunu burda açıklamak istedim ki benim gibi olan kardeşler varsa gayret edelim,takvayı yaşamaya çalışalım.Allaha emanet olun.

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşlerim bende sizlere katılıyorum.

Çalışıp bir çok zorlukla elde ettkleri kazançları, moda adı altında hanım kardeşlerimizin elinden çekip alınıyor fakat farkında değiller.

Peygamber Efendimiz(s.a.v) bile yamalı kıyafet giyerken ne olduda bizler böyle moda düşkünü olduk.

Kardeşlerim mümkün oldukça göz alıcı kıyafetler giymemeye, Baş örtüsünün hakkını vermeye, sade ve kendimizi kem bakışlardan korumaya çalışalım.

Selametla kalınız...

seda

Kayıtlı Kullanıcı

selam herkeze bu yazıyı yazan kardese çok dua edıyorum çokhakklı ama ınsanlara bız yalnıs ogretıyoruz kapanmayı aslında onlara daha guzel sekılde anlatsak bence onlarda anlayısla yaptıkları seyın yalnış oldugunu anlayacaklar allah dan soyle dua etmemız lazım dın kardeslerımıze hakıkatı gosremeyı nasıp etsın tabıkı pantolan gıynemılır ama ustune unzun ve dar olmamak sartıyla gıyınsın ... ben ce allah onları guzel yaratmıstır boya surmekle ve acık olmakla kendılerını guzelmı sanaıyorlar yanılıyorlar ALLAH onları ve butun musluman kardeslerı guzel yaratmıstır...herkez kendı hatalrına baksa dogruyu gorurler ama baskalrına baktıgı ıçın hatalarını gormuyorlar...saygılarımla..bykırıcı soz varsa affedın...B)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun seda kardeşim tatildeğim ama duramıyorum birşeyleri paylaşmak bilgilendirmek bilgilenmek istiyorum Allah biliyorya daha fazla bu hatalara tahamül edemiyorum

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

KAPANMAYI GÜZEL ŞEKİLDE ANLATSAK VE EN ÖNEMLİSİ BİZ GÜZEL ÖRNEK OLSAK ONLAR ÖRTÜNMEKTE ZORLANMAZLAR

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

amacımda bu ya zaten kardeşim Rabbim vesile etti bu konuda konuşmamı artık yapılan bu çirkinlikler ruyalarıma bile girmete ben davamdan asla vazgeçmem son nefesime kadar bu davanın adamıyım bu yol dikenli haşaratlarlada dolsa bu yol benim yolum bu yol isalamın yolu azmı bu uğur için efendim taşlandı başından aşağıya işkenbe döküldü hor görüldü ezildi bu dava bernim davam bu dava seninde de davan olmalı fatoş telisim kardeşim selametle

dost_37

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK DOĞRU.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt