Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bayan kardeslerim (1 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm bayan kardeslerim merak ediyorum forumdakı ortulu bayan arkadaslar nasil kapandilar ve bu karara nasıl vardılar?kapanmadan önceki ve sonraki günlerinizi biraz anlatirsaniz memnun olurum.. kapanip yakin cevrenize ciktiginiz o gün neler yasadiniz, nasil bir duyguydu... nasil tepkiler aldiniz, hayatinizda ne gibi degisiklikler oldu? paylasmak isteyyenler yazabilir..ve ayrica kapanmayi düsünen kardeslerimiz icinde belki biraz daha cesaret olabilir..

Sen örtünle güzelsin, seni alem degil Mevlam begensin...:)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim..
şöyle anlatayım...kapanmayı istiyordum zaten çevremden ve aileden dolayı ve kendi isteğimle...biraz tuhaf olacak ama o yaşta nasıl bir olgunluksa ilkokul 5ten çıktım okulun son günü karneleri aldık eve geldim ve hemen başımı kapattım..o anda bende bi yükümlülük hissi oluştu.sorumluluğumun ogün başladığını anladım hissettim...sonrada orta okul lise imam hatiple geçti zaten.hiçbir güçlük yaşamadım olamazdı zaten...işte böyle..selam ve dua ile......

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
................................

fedakaranne

Kayıtlı Kullanıcı
örtülü değilim ama inancım ve cabam var bu konular samimi değil kul ile allah arasında kalmalı

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Kapanali Yeni Oldu. Sadece şu Kadarini Diyebilirim, Daha önce Kapanmadiğima Pişmanim. Ama Elbette Her Işte Bir Hayir Var. Bana Kapanmam Için Cesaret Veren Arkadaşimdan Allahim Razi Olsun. Allah Tesettürü Layiğiyla Yaşayanlardan Eylesin Bizi.Amin.Veddua Vesselam...

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a benim de emanet kardeşim gibi ilk okuldan sonra ailem istedi kapandım...iyi ki de kapanmışım..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim..
şöyle anlatayım...kapanmayı istiyordum zaten çevremden ve aileden dolayı ve kendi isteğimle...biraz tuhaf olacak ama o yaşta nasıl bir olgunluksa ilkokul 5ten çıktım okulun son günü karneleri aldık eve geldim ve hemen başımı kapattım..o anda bende bi yükümlülük hissi oluştu.sorumluluğumun ogün başladığını anladım hissettim...sonrada orta okul lise imam hatiple geçti zaten.hiçbir güçlük yaşamadım olamazdı zaten...işte böyle..selam ve dua ile......

aleykumselam
zeynepcım
tebrık ve taktır ettım o yaşta ne mutlu sana
ve aılene
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
örtülü değilim ama inancım ve cabam var bu konular samimi değil kul ile allah arasında kalmalı

tabiki allah ile kul arasın da ama bişeye hemde kapanmak gibi muhteşem bişeye kardeşlerimizin sebeb olması harika bişey bende kapalı değilim ama çok istiyorum o yüzden kapalı kardeşlerimiz bize yardımcı oluyorlar ben çok samimi buluyorum inşallah bizde o güzelliği tadarız
slm ve dua ile:H

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki allah ile kul arasın da ama bişeye hemde kapanmak gibi muhteşem bişeye kardeşlerimizin sebeb olması harika bişey bende kapalı değilim ama çok istiyorum o yüzden kapalı kardeşlerimiz bize yardımcı oluyorlar ben çok samimi buluyorum inşallah bizde o güzelliği tadarız
slm ve dua ile:H

:Gaynen katılıyorum

E.zehra

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende ilkokul 7.sınıfta kapanmıştım.ailemin isteğiyle...başta cok zordu agladım falan ama napıyım acılmak yok..okula giderken yolda birini gorsem hemen basımı acar o gidince tekrar kapardım..dedim ya cok zordu ama suan o kadar rahatım ki..acıkken utanıyorum artık...ama yok ya başta cok zor olsada insan zmanla alışıyor...cokta huzurlu hissediyor kendini..

Kur'an yolunda

Kayıtlı Kullanıcı
lise-1. sınıfın ilk haftasında kapandım.çünkü etrafımda herkes kapalıydı.arkadaşım kapalıydı ve kendimi farklı hissediyordum.bu yüzden kapanmaya karar verdim.hiçbir zorluk çekmedim çünkü zaten niyetim vardı.Allah bundan öncesini affetsin inş.

KAYAR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm !
Ben Rüyamda Peygamber Efendimizi Gördüm Cok Etkilendim Ve örtünmeye Karar Verdim. örtündükten Sonra En Samimi Arkadaslarim Bana Selam Vermez Oldular Ama Ben Onlar Icin Degil Allahin Emri Oldugu Icin örtündüm...

yaralı kalp

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.bende depremden sonra kapandım keşke daha önce kapansaydım okadar mutlu huzurluyum ki anlatamam Rabbim açık olan kardeşlerimizede nasip etsin allaha emanet olun dua ile kalın.

TUBİX

Kayıtlı Kullanıcı
ben biraz geç kapandım lise bitince çünkü bi kapanıp 1 açılmak istemiyodum yani böyle olacağını zannediodum ama şimdi çok pişmanım keşke ilkokulda kapansaydım başörtümü çok seviyorum severek takıyorum çok mutluyum bazen bazı insanlar işte çok gençsin zor olmuyo mu diyo evet onlar beni etkiliyo ama çok olumlu oluyo daha sıkı sarılıyorum başörtüme allah ayırmasın beni ondan ve ibadetlerimden çünkü bi yerden başlamak gerekio benm başlangıç noktam da bu oldu iyiki olmuş rabbim herkese nasip etsin hakkıyla kapanmayı...

xxgulsumxx

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben daha bu sene allahıma binlerce şükür kapandım çevremden destek aldığım zaman kendimi güvende hissettim ve şimdi kapalıyım allahıma binlerce şükür çok mutluyum.. sonuçta daha yaşım küçük ve okuyuorum çok zorluklarla karşılaştım bu yıl içinde ve dahale karşılaşıorum ama hep geceleri dua ettim allahım yardım etti... şimdi çok huzurlu ve mutluyum allaha şükür.... allah herkese nasip eder inşallah
DUA EDER DUA BEKLERİM

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeslerim hakkinizi helal edin bana uyari mailleri gelmiyor birkac gündür o yüzden cevaplarinizdan haberim olmuyor..
bende 7. sinifta babam zorladigi icin kapanmistim zorladi diyorum cünkü benim cevremde okulda arkadaslarim acik oldugu icin kapanmak istemiyordum..hatta babam okula gelip giderkende kapali gideceksin demisti bende dogrusu babam olmadigi zaman basimi örtmeden gidiyorudm..ve disarda birisi beni kapali gröecek diye ödüm kopuyordu.bazi arkadaslrim benle dalga geciyordu...ne garip ama simdi o günlerime de cok pismanim..iyiki de kapanmisim..simdi ailem ac dese bile acmam..onlarda cok sükür öyle bisey asla demez..ve seneye üniversite sinavi var.bir günlükte olsa sinav icin basimi acmak istemiyorum..dua edn Rabbim yardimcim olsun...Allaha emanet olun..

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
-----------------------------------

Bywinston

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
namazvebiz.tr.gg
Allah Öyle Güzel Bir Şey Emretmişki Ortunun Diye

Kim Orte Maşallah Çok Yakışıyor Ortu Butun Bacilarimiza

Ortu 1 Ve Tesettur Bence 1 Zirhtir.

Ortulmeyen O Zirhi Taşımazmi Diye 1 Sey Yoktur.

fedakaranne Ablamin Dedigi Gibi Ortulu Olmak la Ortulu Olmamak Arasinda ki Konu Tartişilir

Ama Kişi yüreginden Allah (c.c) Arasindaki Bagi Koparmasin Yeter.

1 Laf Vardir Bazilarinin Azindan Düşmez (Ustu Cami Alti Kılıse)

Sen Onun İcindekine Bak

Belki Ailesi Baski Kurdu Ortulmesi İcin Belki Baska Nedenden Dolayı Ortuldu Kim Bilir..

Ama Ne Tur Olursa Olsun Oda Tasıdıgı O Zirhin Anlamini Ogrenir Birgün Oda Ne Kadar Temiz Ve Güzel Bir Şey Oldugunu Anlar İnşallah (amin)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt