Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bay bay bay bay..... (3 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim..haklısın..sende receb-i kamer kardeşim gibi firardasınız nerelerdesiniz siz...:K selam ve dua ile kalın selametle...:H

selam ve dua ile kalın kardeşlerim...

dERSLERİM OLUYOR ABİ Varya şuanda izleyeceğim ders cd si var ..:K
ama dedim biraz bakayım ne var ne yok...

Abi kısaltmalarda da haklısın s.a aeo bunlar ne bide şey vardı kseo bu nedemek hep merak etmişimdir biliyormusun?
Açıkçası bende yazıodum ilk üyeyken anlamını bilmediğim halde:D

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı
güzel yorumlarınız için sağ olun..bunada birde ben ekleme yapmak isterim..buda bay bay'dan aşağı kalır değil aslında neler mi?
işte bunlar....

aeo (ALLAH cc emanet ol)

as (aleykümselam)

sa (selamünaleyküm)

kib (kendine iyi bak) vs..daha yazalım mı?

selam ve dua ile kalın selametle...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..
OK(okey) yazana bile inat hep "tamam" demişimdir. lakin hep birinin neden hiç ok demiyorsun demesini bekledim demedi. sanırım böylelerini internete yabancı görüyorlar. :)

aeo konusunda pek kullanmazdım bir gün bir büyüğüme yazma gafletinde bulundum uyarısı beni kendime getirdi "Allah lafzını kısaltarak yazma!" dedi.

a.s. yazana da başına we koybari diyorum :)

çok komik yazışmalar insan ister istemez tebessüm ediyor. onlarda bize ediyordur onlara ayak uyduramadığımız düşünerek. bi bilse, bi sorsa... zira sormayana mreak etmeyene bir şeye öğretmek o kadar zor oluyorki, ters etki yapıyor.

tekrar selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
:Kresul kardeşim çok güldüm...bilmeden yazmana..kseo inan bende bilmiyorum bilen varsa yazsın çok merak ettim...:K

dERSLERİM OLUYOR ABİ Varya şuanda izleyeceğim ders cd si var ..
ama dedim biraz bakayım ne var ne yok...

Abi kısaltmalarda da haklısın s.a aeo bunlar ne bide şey vardı kseo bu nedemek hep merak etmişimdir biliyormusun?
Açıkçası bende yazıodum ilk üyeyken anlamını bilmediğim halde

Kaan Erdem

Yönetici
evet haklısınız okurken tebessüm ettik ve ediyoruz..selametle kalın..ALLAH cc emnanet olun...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..
OK(okey) yazana bile inat hep "tamam" demişimdir. lakin hep birinin neden hiç ok demiyorsun demesini bekledim demedi. sanırım böylelerini internete yabancı görüyorlar. :)

aeo konusunda pek kullanmazdım bir gün bir büyüğüme yazma gafletinde bulundum uyarısı beni kendime getirdi "Allah lafzını kısaltarak yazma!" dedi.

a.s. yazana da başına we koybari diyorum :)

çok komik yazışmalar insan ister istemez tebessüm ediyor. onlarda bize ediyordur onlara ayak uyduramadığımız düşünerek. bi bilse, bi sorsa... zira sormayana mreak etmeyene bir şeye öğretmek o kadar zor oluyorki, ters etki yapıyor.

tekrar selam ve dua ile...

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun sizden cok guzel bir konuyla bizim gozlerimizi actiniz.yuce rabbim bizlere merhamet etsin ve hayirli islerle,kisilerle karsilastirsin.dilimizide hayirli sozler soylemeyi nasip etsin.seytanin oyunlarina bizleri bulastirmasin insaallah.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.

KSEO: "KALBİNİZİN SAHİBİNE EMANET OLUN" demek diye biliyorum.

hayırlı akşamlar,Allah'a emanet olun.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
:Kresul kardeşim çok güldüm...bilmeden yazmana..kseo inan bende bilmiyorum bilen varsa yazsın çok merak ettim...:K

Ya çok sevdiğim abi bilirsin M tekik. nerelerde acaba ..Allah(c.c)işini kolay kılsın inşallah amin..Hep o yazıyodu:K bende yazim demiştim.biri dese nedemek diye nebilim ben derdim:K

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı
Açıkçası bende yazıodum ilk üyeyken anlamını bilmediğim halde:D[/QUOTE]

böyle atlamak gibi oldu ama kardeşim kusurumu mazur gör.

"kseo" değer verdiğim bir arkadşım bana yollamış inatla aylarca anlamını söylemedi sen bul dedi. sonra ayrılma anımız geldiği gün onu arabaya bindirip yolcu ederken mesaj attı
"kalbini sevdirene emanet ol" dedi. sonra bi başka yazısında başına bi "k" daha eklamiş "kalbini kalbime sevdirene emanet ol" yapmış :) bu olaydan sonra ne zaman bu kısaltmayı görsem bu arkadaşım aklıma gelir.

niyet, anlam güzel ama dilimizede yazık değil mi?

selam ve dua ile....

Kaan Erdem

Yönetici
inşaALLAH..amin..amin..amin..selam ve dua ile kalın selametle...

ALLAH razi olsun sizden cok guzel bir konuyla bizim gozlerimizi actiniz.yuce rabbim bizlere merhamet etsin ve hayirli islerle,kisilerle karsilastirsin.dilimizide hayirli sozler soylemeyi nasip etsin.seytanin oyunlarina bizleri bulastirmasin insaallah.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.

KSEO: "KALBİNİZİN SAHİBİNE EMANET OLUN" demek diye biliyorum.

hayırlı akşamlar,Allah'a emanet olun.

Ve aleykümselam...Allah(c.c) razı olsun inşallah..
öğrenmiş olduk sonunda.. yanlız bana hep yazıolardı bende sormaya utanıyodum nedemek bu diye.. :KHayırlı akşamlar..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam...Allah(c.c) razı olsun inşallah..
öğrenmiş olduk sonunda.. yanlız bana hep yazıolardı bende sormaya utanıyodum nedemek bu diye.. :KHayırlı akşamlar..

amin, cümlemizden inşaAllah...:)
size de hayırlı akşamlar kardeşim.

Kaan Erdem

Yönetici
"kalbini kalbime sevdirene emanet ol"

t.ederiz..kardeşim..selam ve dua ile kalınız...

Açıkçası bende yazıodum ilk üyeyken anlamını bilmediğim halde:D

böyle atlamak gibi oldu ama kardeşim kusurumu mazur gör.

"kseo" değer verdiğim bir arkadşım bana yollamış inatla aylarca anlamını söylemedi sen bul dedi. sonra ayrılma anımız geldiği gün onu arabaya bindirip yolcu ederken mesaj attı
"kalbini sevdirene emanet ol" dedi. sonra bi başka yazısında başına bi "k" daha eklamiş "kalbini kalbime sevdirene emanet ol" yapmış :) bu olaydan sonra ne zaman bu kısaltmayı görsem bu arkadaşım aklıma gelir.

niyet, anlam güzel ama dilimizede yazık değil mi?

selam ve dua ile....[/quote]

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Neyse abi sohbetinize doyum olmuyor gidimde şu ders cdimi izleyeyim inşallah...Bi de bir şey sorcaktım benim forumum vardı sohbet meydanı diye ne güzel sohbete başlıyoruz üyeler o foruma girince haliyle ilk konuyu görüyorlar ilk konu da arabayı bayanlarmı erkeklermi iyi kullanır diye :D mesela biz muhabbet ediyoruz... bir üye de bence bayanlar iyi kullanır diyor konu dağılıyor... nasıl yapıcam benim forma giren direk son sayfayı görsün :D
:K:K

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı

kusura bakmayın, gerçekten buraya yazı yazmak çok hoşuma gitti. Kaan kardeşim teşekkürederimin kısaltması t. ederiz değil . "tşk" :K:K:K:K

hayırlı geceler. yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.

selam ve dua ile..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

kusura bakmayın, gerçekten buraya yazı yazmak çok hoşuma gitti. Kaan kardeşim teşekkürederimin kısaltması t. ederiz değil . "tşk" :K:K

hayırlı geceler. yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.

selam ve dua ile..

Selamün aleyküm..Bazen ingilizceye kaçyor ty,thnx gibi git gide değişiyoruz...Bazı ahmaklarda çağ atladık diyorlar...Hallerine şükür edeceklerine:K:K

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Paylaşim Için Allah Razi Olsun .( Güzel Bir Hatirlatma Olmuş)
Mevla Yar Ve Yardimicinz Olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt