Maşallah Barekallah Subhanallah
çok güzel kitap tavsiyeleri...:a15:
Severek okumaya devam inşallah
okumanızı tavsiye ederim
benimde var kitabım.yeni aldım
peygamber efendimizin hayatı ...
okumuştum ama o çok inceydi bide çocuklar içindi...
şimdi büyüdğüm için biraz daha kalın kitap aldım.
[color=ındigo]o kitap hakkında güzel yorumlar duymuştum.ben de çok okumak istiyorum da bi nasip olmadı maalesef..[/color]malarzgirtte bir cuma sabahı adlı kitabı okuyorum yavuz bahadıroglunun yarıladım sayılır cokgüzel bir kitap
[color=ındigo]o kitap hakkında güzel yorumlar duymuştum.ben de çok okumak istiyorum da bi nasip olmadı maalesef..[/color]
malarzgirtte bir cuma sabahı adlı kitabı okuyorum yavuz bahadıroglunun yarıladım sayılır cokgüzel bir kitap
ben de bu kitabı okuyorum şu anda.yarısını geçtim herehalde.
Peygamberimizin ve Aişe validemizin yaşamını daha yakından tanımanızda yardımcı olacaktık.
O Yeğeni Hafsa kendisini ziyarete geldiğinde takmış olduğu başörtüsünü ince bulmuş onu ikiye katlayarak nasıl örtünmesi gerektiğini göstermişti. Tesettür konusunda kadınları her zaman ikaz eder ve Nur Suresi’nde emredildiği gibi örtünmelerini hatırlatırdı.
Hz.Aişe..Ben de yeni aldım o kitabı..Çok istiyorum okumak..
Aldım da başlamak nasip olmadı.. Fazla okuyamıyorum
Risale-Sözler ve Gurbet Ufukları ayrıca Hz Aişe annemizin kitabı çok güzel onuda başladım ama daha bitirmedim muhdeşem bir kitap ...
Diğerini bitirdim şükür...
Bu kitaba başladım...
Gözümü Haramdan NAsıl Korurum- M. Yusuf GÜVEN
İÇERİK:
Gözümüz ile ilgili mübtela olduğumuz bir rahatsızlıkta doktorun bize
“Bundan sonra hiç güneşe bakma!” veya “filanca yemeği yeme” demesi ve arkasından “yoksa gözlerinden olursun” diye tavsiyesini bitirmesi neticesi ne yaparız?
Göz nimetini kaybetmenin verdiği korku ile doktorun tavsiyelerine harfiyyen uymaya çalışırız. Değil mi?
Şimdi düşünelim.
Ruhumuzu, dinimizi, Allah ile olan irtibatımızı etkileyecek ve insanı Rabbinden uzaklaştıracak manzaralara bakmaktan bizleri men eden bir doktor değil de bizzat o gözü yaratan ve bize veren Rabbimiz ise o zaman ne yapmalıyız?
Düşünelim ve bir bakmada batmamanın yollarını arayıp bulmaya çalışalım.
Elinizdeki çalışma bu yolda genç kardeşlerimize bir nebze yardımcı olursa, kaleme alınma gayesini yerine getirmiş olacaktır.
Es-Selamunaleyküm abi..
Bu kitabı kardeşimle bizde aldık ama okuyamadan Sakarya yoluna düştü kitap.. gelince inşaAllah bende okuyacağım..
Okunan kitaplar insanlara farklı ufuklar açıyor maşaAllah..
Allah doğru kitapları okumayı nasip etsin..
Yanlış yazılıp ,okunan kitaplarda var malesef..
Selam ve dua ile.
selamünaleyküm abim
Rabbim razı olsun bende ilmihal ve dua kitabı okuyordum ama inşaALLAh son yazdığın iki kitabı alacağım ve inşaALLAH okuyacağım..
Kitap okumak özelliklede faydalı ilimleri okumak gerekiyor..
Allaha emanet olun
selam ve dua ile...
ben de bu kitabı okuyorum şu anda.yarısını geçtim herehalde.
Peygamberimizin ve Aişe validemizin yaşamını daha yakından tanımanızda yardımcı olacaktık.
O Yeğeni Hafsa kendisini ziyarete geldiğinde takmış olduğu başörtüsünü ince bulmuş onu ikiye katlayarak nasıl örtünmesi gerektiğini göstermişti. Tesettür konusunda kadınları her zaman ikaz eder ve Nur Suresi’nde emredildiği gibi örtünmelerini hatırlatırdı.
dun bitirdiğim kitabım
harika ötesi bir kitap dili basit ama gercekten cok guzel ttiğiniz kitapcıda incelemenizi şiddetle tavsiye ederim
şimdi okudugum kitap
mustafa necati bursalının
hz. Haticeyi Kübra
yeni baskısı (beyaz kapaklı)
bu kitabı elimden dusruemiyorum Roman halinde yazılmıs gözyaşlarımı tutamıyorum cok guzel
bu kitabıda gittiğiniz kitapcıda incelemenizi cok isterim