Kardeşim salı akşam başladım, çarşamba akşamı bitirdim aşkın gözyaşlarını, okumaya başlayınca bitirmeden bırakmassın ...
Çok güzel bir kitap
Bende öyle düşünüyorum kardeşim bi başlayabilsem bitircemde bu aralar kitap okumak hiç istemiyorum
Kardeşim salı akşam başladım, çarşamba akşamı bitirdim aşkın gözyaşlarını, okumaya başlayınca bitirmeden bırakmassın ...
Çok güzel bir kitap
anlatmam oku
Okudugumda kendımı çok sorguladım ama
Ewet gerçekten çok güzel agladım ben okurken
Kardeşim uzun bir süredir bende okuyamamıştım ama yeniden başladım şükürBende öyle düşünüyorum kardeşim bi başlayabilsem bitircemde bu aralar kitap okumak hiç istemiyorum
Kardeşim uzun bir süredir bende okuyamamıştım ama yeniden başladım şükür
iki günde bir kitap bitirmeye çalışıyorum,yeni kitaplar aldım yedi tane okumamı bekliyorlar
Önemli olan başlamak başlayınca devamı geliyor
Aşkın gözyaşlarını birazdan başla okumaya uyuyana kadar bitirirsin
ara vermek iyi oluyo beynını toparlıyosun
Oku huzur sokagını Gerçekten sevıceksın
En yakın zaman da izliyorum kardeşimŞuan çalışıyorum eve gidiyim inşallah okumaya başlıycam
O kitabı mevlana celaleddin rumi aşkın dansı belgeselini izledikten sonra daha çok merak etmeye başladım bu belgeselide izlemenizi tavsiye ederim çok güzel
Evet cnm inşallah okuyabilirim gerçekten çok merak ediyorum
En yakın zaman da izliyorum kardeşim
Allah celle celaluhu razı olsun
başlarda sıkıyo ama sakın bırakma sonradan çok güzel oluyo melek
Çok güzel bir kitap
hangisini bu kadar çabuk bitirdin
Tebrizli Şems'i Cankardeşim
Birazdan Hz.Mevlana'ya başlıyorum,o bitince de Kimya Hatun'a başlıyorum cankardeşim,önceki sene bu zamanlar Konya'ya gezmeye gelmiştim,ama şimdi bunları okuduktan sonra gelmem lazım asıl, hissederek gezeceğim o havayıo zaman kimya hatunuda şiddetle tavsiye ederim cankardeşime
Birazdan Hz.Mevlana'ya başlıyorum,o bitince de Kimya Hatun'a başlıyorum cankardeşim,önceki sene bu zamanlar Konya'ya gezmeye gelmiştim,ama şimdi bunları okuduktan sonra gelmem lazım asıl, hissederek gezeceğim o havayı
Aynen cankardeşim, önceki gezmem biraz boş olmuş maalesef , şimdi farklı bakıyorum , daha güzel olacak bu sefer inşaALLAH rabbimin izniylekitabı okuduktan sonra bende başka bi çerçeveden bakarak ziyaret ettim mevlana ve şems hazretlerini daha öncekiler biraz boşmuş malesef kitaptan sonra anladım
buyur gel bizide dualardan eksik etme ziyaretlerinde
İslamiyet '' İlim Öğrenmemizi '' şiddetle öneriyor bizlere.
Ve bir müslümanın en güzel mülkü , ona Rehber olabilecek kitaplarıdır diyor.
Çok güzel bir uygulama.
Gerçi ben yatağı ve yastığı gördüğü anda uyumaya başlayanlardanım. :a03:
Ancak her akşam düzenli olarak kitap okumaya gayret ediyorum , tabii yataktan uzak mekanlarda. :a16:
Bu uygulamayı herkese ulaştırmak amacıyla , sayfayı Mutlaka güncellemeliyiz inancındayım.
Rabbim razı olsun MAVCİ abimiz.Yine sizin önderliğiniz ve vesilenizle güzel bir çalışma olacak inşaAllah.
Hayırlı günler dilerim.
Kardeşim izledim belgeseliO kitabı mevlana celaleddin rumi aşkın dansı belgeselini izledikten sonra daha çok merak etmeye başladım bu belgeselide izlemenizi tavsiye ederim çok güzel