Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başta tevhid davası ve buna sebebiyet verenleri kutluyorum (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Değerli kardeşim,sizinde mesajınız okunduktan sonra ana sayfadaki bu konuya ilişkin 2 konuyuda silmenizi rica ediyorum.Hayırlı geceler.....

Canım benim bende forma baktım ama göremedim maalesef olaylara farklı bakıyorlar herkes görmek istedikleri pencereden bakıyorlar ülkemizde o kadar başka olaylar varken başka şeylere takıyorlar maalesef:( kızlar okula gitmelimi konusunuda amacın dışına taşıdılar ordada hakaretler diz boyu gerçekten çok acı bir din kardeşi din kardeşinin hakkında o kadar çirkin laflar yazabilir mi evet herkes aynı düşünceye aynı görünüşe sahip olmayabilir ama kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur nerde yazıyor hakeret bir açıklasınlar Peygamber Efendimiz S.A.V.den bir ders alsınlar kimi incitmiş kime kötü bir laf söylemiş gerçekten çok yazık.Hepimiz insanınız hepimizin hataları kusuları olabilir şu dünyada kim dört dörtlük göstersin Allah'tan başka hepimiz sonuçta insanız Allah kimseyi şeytana nefsine uydurmasın sadece namaz kılmakla ibadet yapmakla kapanmakla Kur'an okumakla bitmiyor müslüman elinden dilinden emin olunan kişidir kalbide dilide buna örnek olalı kiseyi tanımadan insanlar hakkında hoş olmayan sözler söyleyemez bakıyoruzda herkes kendi kafalarından insanları yargılıyorlar müslümanlıklarına laf söylüyorla yok müslüman adam yok cennetlik cehennnemlik bizler kim oluyoruz ki bakalım bizler kendimizi kurtardık mı ki başkalartının müslmünalığına laf söylüyoruz herkes kendinden sorumludur Allah ile kul arasında herşey ibadetlerimizi yapıyorsak Allah rızası için görevimiz olduğu için yapıyoruz başkaları görsün duysun diye değil kul bilse ne olur bilmese ne olur amaç Allah rızası değil mi.Forumda hoş olmayan konuşlara mesajlar gerçekten beni çok üzüyor evet bir insan dört dörtlük değildir eğer kişiye iyilik yapmak istiyorsanız dua edin Allah'ım doğrtu yoldan ayrılanları hidayete erdir bilerek yada bilmeyerek işledikleri günahlarını affet deyin bakıyorum sadece kötü laflar söylemekle meşguller çoğu kardeşimiz duaya ihtiyacı olan bir kardeşimiz için bir dua etmiş mi dua bölümüne girmiş mi çok merak ediyoru:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilereek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kal canım.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Kaan kardeşim
benim açtığım konuları mı sileceksin?

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Gülnisa Kardeşim,
Allah büyük kardeşim,konunun silinmesini bende yanlış buluyorum,konuyu silmek yerine,içinde hakareh,hakka girme gibi eylemlerin bulunduğu yazıları silselerdi.
Eğer burada oluş sebebim,Rabbimin rızası,birbirimizi tamamlamak,dinim adına bilgilerimi arttırmak olmasaydı,şuan sitedenbir daha dönmemek üzere giderdim.Belki bu yazıyı okuyan yönetim,konuyu sildiği gibi benide aforoz edecek,bende onları Rabbime havale ederim.Yazık çok yazık,fitne ve fesat itibar görüyor,gerçekten anlaşılmaz bir durum.
Biz Allahın ayetlerini söylemelerine mi karşı çıktık.Sadece saygı ve uslubun müslümana,böyle bir siteye uygun olmasını istedik.Fakat amaçlarının farklı olabileceği kanaatini edindiğim kişiler amaçlarına ulaştı,acaba yanlış yerdemiyim sorusunu bir an olsa bile akla düşürebildi.
Allahım,beni ve tüm kardeşlerimi istikametten ayırmasın.
Seni çok iyi anlıyorum ama ne olur üzülmemeye çalış.Sen bir eğitimcisin ve güzel nesillerin yetişmesine vesile olabilecek,kutsal bir görevin var,bu gibi durumların şevkini ve azmini kırmasına musade etme inş.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Selam ve Dua ile

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam kardeşim
azmim kırlmadı kardeşim...işimi çok seven birisiyim

okul güzel bir yuva idrak edene

sadece hakaret edenlere müsade etmem
olay bu

allah razı olsun kardeşim
allaha emanet olun
çok mutlu kalın

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
YAA BAK NE GÜZEL EĞLENİYORSUNUZ DEĞİL Mi?
GÜLNİSANIN FORMUNU KAPANDI

HARİKA

KİMSEYİ ÜZMEDİNİZ DEĞİL Mİ

BUNUNLA ALEY EDEREK GÜLNEK NE YAKIŞIYOR[/QUOTE
hanımefendi forumunuzun kapanmasının da açık kalmasının da bana bi zararı yok alay ettiğim falan da yok çarpıtmayın lütfen hani siz benim tşk ümü komik bulmustunuz ya bende sizin bu kadar sevineceğinizi bilseydim yorumunuzu komik buldum ona güldüm o kadar

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
YAA BAK NE GÜZEL EĞLENİYORSUNUZ DEĞİL Mi?
GÜLNİSANIN FORMUNU KAPANDI

HARİKA

KİMSEYİ ÜZMEDİNİZ DEĞİL Mİ

BUNUNLA ALEY EDEREK GÜLNEK NE YAKIŞIYOR[/QUOTE
hanımefendi forumunuzun kapanmasının da açık kalmasının da bana bi zararı yok alay ettiğim falan da yok çarpıtmayın lütfen hani siz benim tşk ümü komik bulmustunuz ya bende sizin bu kadar sevineceğinizi bilseydim yorumunuzu komik buldum ona güldüm o kadar

tuhaf olan ne biliyor musunuz
bir mümin kardeşinizin sinirlendiğine gülmeniz
ne olursa olsun
tartışsakda
karşı tarafın sinirli oluşuyla alay etmek yakışmaz
cümleleri çok iyi okudum

akşam akşam güldürdünüz beni dediniz
oysa ki gülünecek ne vardı?
tşk butonu mu?
yada zafer mi?

benim üzgün olduğum herkesce bilirken sizin gülümsemenizi normal karşılamamı beklemiyo musunuz herhalde

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
ben tşk uygun bulup tşk ettim dediğimde ilk olarak siz güzzel haber tebrikler diyerek bana alaycı bi dille cvp yazdınız bu 1,bende esprili bi dille artık bitsin bu tartışma diye yaşasınnnnn diye bi msj yazdım aardından bu kadar sevineceğinizi bilseydim gibi laflar ettiniz uzadı da uzadı yani, zafer falan diyosunuz hanımefendi ne zaferinden söz ediyosunuz öyle bi hale getirdiniz ki sanki benim işim gücüm yok sizin konunuzu kapattırmaya çalışmışım sonra da bununla gurur duymusum üstüne bide sizinle dalga geçmişim gibi bi izlenim oldu tabi bu izlenimin gerçekle hiç ilgisi yok aslında en iyisini cvp yazmaya devam etmeyen arkaedaslar yaptı derdim neyse bende burda adımın bile gecmediği yerde kendimi paralıyorum kendimi sayenizde arkadaşlarımın gözünde hiç olmadığım gibi gösteriyorum benim tek sorunum haksızlığa tahammül edemeyişim ama siz yeri gelince susmak gerektiğini öğrettiniz bana demekki bazen ne kadar çabalasan sonuç elde edemiyo edemediği gibi birde yanlış anlaşılabiliyormuş insan. son olarak her ne kadar sizin dediğiniz gibi davranmış olmasam da sizin anladığınız şekli için sizden özürdiliyorum selametle kalın

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ben burda kimseyle tarışmaya girmemeye çzen gösteriyorum

bu formda isminiz geçmedi

ama siz savunma gereği duydunuz

neden siz?

düşünmek lazım

açıkcası

sizin böyle yazacağınızı da hiç düşünmedim

beklemedim

siz yanlış anlaşıldığınızı düşündünüz

buna sebebiyet veren sizsiniz

eğer bu konu size alakadar etmeseydi
YAZMASAYDINIZ

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
ben burda kimseyle tarışmaya girmemeye çzen gösteriyorum

bu formda isminiz geçmedi

ama siz savunma gereği duydunuz

neden siz?

düşünmek lazım

açıkcası

sizin böyle yazacağınızı da hiç düşünmedim

beklemedim

siz yanlış anlaşıldığınızı düşündünüz

buna sebebiyet veren sizsiniz

eğer bu konu size alakadar etmeseydi
YAZMASAYDINIZ

iyi günler hanımefendi

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Temiz kalpli ögretmenimiz bizim Haklısınız.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
SelamunAleykum Mihrace24 Kardeşim,
Özür dilerim fakat sizin bu sitede bulunma amacınızı çok merak ediyorum.
Selam ve Dua ile

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
bende yazdım tartışma çkarana bişey olmuyo ama forum siliniyo neden anlayamadım siz üzülmeyin gülnisa hocam:(...

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Tevhid davasının amacını anlamaya basladım.

İnsanların açığını aramak; bulursa laf sokmak

Müslüman ahlakı bumu ey terbiyesiz.

Gercek müslüman ise

Hata yapan kardeşini görür eğer görmezden gelinecek birşeyse görmezden gelir.

Eğer uyarılacak birşeyse nazikce uyarır.

Hata yapan kardeslere karsı birkere uyardığını gören oldu mu ?

Hep azar

Falanca hadise göre söylede böyle....

Doğrıu da söylese Mümin değil o

mümin özelliklerinden birini bile görmedik daha...

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Tevhid davasının amacını anlamaya basladım.

İnsanların açığını aramak; bulursa laf sokmak

Müslüman ahlakı bumu ey terbiyesiz.

Gercek müslüman ise

Hata yapan kardeşini görür eğer görmezden gelinecek birşeyse görmezden gelir.

Eğer uyarılacak birşeyse nazikce uyarır.

Hata yapan kardeslere karsı birkere uyardığını gören oldu mu ?

Hep azar

Falanca hadise göre söylede böyle....

Doğrıu da söylese Mümin değil o

mümin özelliklerinden birini bile görmedik daha...

çok doğru kardeşim....söylediği şeyler doğru ama uslup çok sert keşke daha yumuşak bi dille konuşsada bizda tatrıışıcamıza faydalansak yoksa böyle tartışa tartışa kalp kıra kıra hiç kimse fayda göremiyo...

G

Goldenrose

haydi kızlar okula formum silinmiş

ben yoktum
yokluğumda neler yazılmış acaba?bilgi sahibi değilim

ama sonsuz tebrikler
tevhid davası başardın ya

eğer senin yüzündense tabiii

çünkü kişiye ve mülke hakaret eden sendin......

ya ben

ben formu açandım

o kadar
bu forma karşılık gelen yazılar var ki

ama silinmemeiş

ne diyeyeim

açıklama istiyorum sizden

sonuçta
hakaret edenler mi kazanıyor?

hiç kızma ve üzülme gülnisa ablacım. buradaki bazı şahıslar ne yazık ki böyle. benim sadece dua amaçlı açtığım konum kapatıldı. sırf bunu kötü algılayan insanlar yüzünden.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
SelamunAleykum Mihrace24 Kardeşim,
Özür dilerim fakat sizin bu sitede bulunma amacınızı çok merak ediyorum.
Selam ve Dua ile

çok afadersiniz ama kimin bu sitede ne amaçla olduğunu sorgulamak kimseye düşmez... mihrace ablamı tanımıyorsunuz eminim kötü bir niyeti yok.... eğer olsaydı kestirip atmazdı uzata bilirdi lütfen insanlar yargılamayalm....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt