Kaan Erdem
Yönetici
Değerli kardeşim,sizinde mesajınız okunduktan sonra ana sayfadaki bu konuya ilişkin 2 konuyuda silmenizi rica ediyorum.Hayırlı geceler.....
Canım benim bende forma baktım ama göremedim maalesef olaylara farklı bakıyorlar herkes görmek istedikleri pencereden bakıyorlar ülkemizde o kadar başka olaylar varken başka şeylere takıyorlar maalesef kızlar okula gitmelimi konusunuda amacın dışına taşıdılar ordada hakaretler diz boyu gerçekten çok acı bir din kardeşi din kardeşinin hakkında o kadar çirkin laflar yazabilir mi evet herkes aynı düşünceye aynı görünüşe sahip olmayabilir ama kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur nerde yazıyor hakeret bir açıklasınlar Peygamber Efendimiz S.A.V.den bir ders alsınlar kimi incitmiş kime kötü bir laf söylemiş gerçekten çok yazık.Hepimiz insanınız hepimizin hataları kusuları olabilir şu dünyada kim dört dörtlük göstersin Allah'tan başka hepimiz sonuçta insanız Allah kimseyi şeytana nefsine uydurmasın sadece namaz kılmakla ibadet yapmakla kapanmakla Kur'an okumakla bitmiyor müslüman elinden dilinden emin olunan kişidir kalbide dilide buna örnek olalı kiseyi tanımadan insanlar hakkında hoş olmayan sözler söyleyemez bakıyoruzda herkes kendi kafalarından insanları yargılıyorlar müslümanlıklarına laf söylüyorla yok müslüman adam yok cennetlik cehennnemlik bizler kim oluyoruz ki bakalım bizler kendimizi kurtardık mı ki başkalartının müslmünalığına laf söylüyoruz herkes kendinden sorumludur Allah ile kul arasında herşey ibadetlerimizi yapıyorsak Allah rızası için görevimiz olduğu için yapıyoruz başkaları görsün duysun diye değil kul bilse ne olur bilmese ne olur amaç Allah rızası değil mi.Forumda hoş olmayan konuşlara mesajlar gerçekten beni çok üzüyor evet bir insan dört dörtlük değildir eğer kişiye iyilik yapmak istiyorsanız dua edin Allah'ım doğrtu yoldan ayrılanları hidayete erdir bilerek yada bilmeyerek işledikleri günahlarını affet deyin bakıyorum sadece kötü laflar söylemekle meşguller çoğu kardeşimiz duaya ihtiyacı olan bir kardeşimiz için bir dua etmiş mi dua bölümüne girmiş mi çok merak ediyoru
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilereek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kal canım.