Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAST-I ZAMAN (ZAMAN GENİŞLEMESİ) (2 Kullanıcı)

çelebiler

Yasaklı Kullanıcı
AH CANIM BENIM EVINDE MÜSAITMISIN DIYE SORSANA BANA??:D
OGLUMU ALIP(KRE$TEN)DÜKKANA GELIYORUM AKSAM EVE EN ERKEN GITME SAATIMIZ 21.30-22
BURDAN ALDIGIM HATIM-YASIN-TEFRICIYELERDEN OKUYABILIYORUM ANCAK.HAFTASONUMUZ BILE YOK.O YÜZDEN KOLAYLIK OLSUN DEDIM AMA SORUN DEGIL.OKUYAN OKUR BENIM GIBILERDE OKUYABILDIGI KADAR OKUR.

Zaman genişlemiyor muydu?Yoksa yukarıda okuduklarımız bunu anlatmıyor mu?Bence gerçek olan sizin yaşadığınız.Yukarıda anlatılanlar çok fazla abartılı ispatı mümkün olmayan iddialar olmuş.

Ayrıca İdris ve İsa peygamberler bildiğimiz bir şekilde vefat etmiş ve bu dünyadan ölüp giden insanlar nereye gidiyorsa onlar da oraya gitmişlerdir.Dünya bedenleriyle semada bir yerlerde yaşadıklarına dair Kuran'da bir ayet yoktur.İsa peygamberin geleceğine dair bir bilgi Kuran'da yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt