Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: başörtüsüne evet (KAMPANYA)

hepinize katılıyorum ve sonuna kadar evettt(ELBET BİR GÜN ZAFER BİZİM OLACAK)İNŞAALLAHB)

Muslima

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleikum vr,vb
nur%2031.jpg

MUMINLER ISTE!
NUR%2051_jpg.jpg

RABBIM SONUNA KADAR YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN;BIZLERI UMDUKLARIMIZA NAIL ;KORKTUKLARIMIZDANDA EMIN EYLESIN INSAALLAH!

BASÖRTÜSÜNE HAYIR DEYIP DININ BAZI EMIRLERINI INSANI KÜCÜCÜK AKILLARI ILE SAFDISI BIRAKMA HAKKINI KIM VERDI ONLARA ? BUNLAR ALLAHIN EMIRLERINI KENDILERINE GÖRE ELEKTEN GECIREREK HASA ALLAHIN HAKIM OLDUGU EVRENE HAKIM OLMAYA CALISMALARINDAN BASKA BIRSEY DEGILDIR:YERIN ;GÖGÜN VE IKISININ ARASINDA KI HERSEYIN TEK HAKIMI OLAN ALLAH SUBHANE VE TEALANIN KARSINA MAHSERDE NASIL DIKILECEKLER HICMI DÜSÜNMEZLER YA RABBI? IYI ETTIKLERINI MI SANIYORLAR! VAY ONLARIN HALINE ?

BIZLER SONUNA KADAR INSAALLAH BASÖRTÜSÜ ICIN KARSINIZA CIKACAGIZ
SIZDEN BIZDEN BUYUK ALLAH VAR UNUTMAYIN ;O HERSEYI HAKKI ILE GÖREN VE BILENDIR! ALLAH BIZLERI O ACIKLI GUNDE FELAH BULANLARDAN EYLESIN ;AMIN

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. KARDEŞİM,

BAŞÖRTÜSÜ BİZİM KIZLARIMIZIN , ANNELERİMİZİN, EŞLERİMİZİN ,BACILARIMIZIN NAMUSUNUN TEL ÖRGÜSÜDÜR.
BAŞÖRTÜSÜ (YANİ TESETTÜR) İÇİN EFENDİMİZ MEDİNEDEN YAHUDİLERİ SÜRGÜN ETMİŞŞTİR.
BAŞÖRTÜSÜNE EL UZATILDIĞI İÇİN HEMŞEHRİM SÜTÇÜ İMAM KAHRAMANMARAŞTA KURTULUŞ SAVAŞINI BAŞLATMIŞTIR.
DÜŞMAN ELLERİ BAŞÖRTÜMÜZE EL UZATMASIN DİYE ÇANAKKALEDE DESTAN YAZILMIŞTIR.

HAL BÖYLE İKEN BİZLEERDE O ECDADA LAYIK OLMAK, ONLARIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ.

KIYAMETE KADAR BAŞÖRTÜSÜ ÖZGÜR OLMALI, BAŞÖRTÜSÜNE SINIR ÇİZİLMEMELİ.

[marq]"BAŞÖRTÜSÜNE EVET"[/marq]
ve aleyküm selam kardeşim.
[marq]"BAŞÖRTÜSÜNE EVET"[/marq][/b][/quote]

ayse duru

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm ben yeni üyeyim bende evet evet evet binlerce yüzbinlerce evet allahım yar ve yardımcımız olsun

islamtutkunuyum_

Kayıtlı Kullanıcı

bizler bir mü'mine olduktan sonra ölene kadar tesettür bizlere fazr kılınmıştır.bu baş örtüsünüde herkes taşıyamaz bence ya bide bazı şahsityetsiz kişilerd var ki başörtüsünün altına gizleniyorlar sonrada tesettürlü kişilere söylemedik söz klamıyor bu hak mıdır.ben bu kişilere hakkımı helal etmiyorum arkadaşlar.elbette ötrünmek sonuna kadar..hayat bu değil mi ötrünmek farz mü'mine kardeşlerim....selamm ve dua ile..........saygılar

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM....EVET EVET EVET

eyhayat

Kayıtlı Kullanıcı

evet evet inş bu sorun kalkar

MATASOY

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE SONUNA KADAR EVET DİYORUM. Kİ ÇEVREM ŞİDDETLE BUNA KARŞI ÇIKSA. ALLAH'IM İBADETLERİMİ YERİNE GETİRMEMİZ İÇİN BİZE SIHHAT VE AFİYET VERSİN. BEN BAŞI AÇIK BİR GÜNAHKAR OLARAK BUNU SÖYLÜYORUM... BELKİDE BUNDAN ÖTÜRÜ MAHŞERDE ACI ÇEKECEĞİM. AMA BENİM YÜREĞİMİ ALLAH'IM BİLİYOR. BAŞÖRTÜSÜNE DİL UZATANI ALLAH AFFETMESİN.......

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

bir başörtülü olarak her zaman her yerde her şekilde EVET EVET EVET başörtümüze uzanan eller kırılsın.....

noexpire01

Kayıtlı Kullanıcı

S.A Allah yar ve yardımcınız olsun.Siz baş örtüsünü Allah rızası için taktığınız sürece kimse çıkartamaz ve mükafatını bu dünyada olmazsa bile ahirette kat kat alırsınız inşallah..Baş örtüsüne hayır diyenler Allah ın emrine hayır demiş olmuyorlar mı..Allah onlara hidayet nasip eylesinn...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH DAVANIZDA KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM İNŞALLAH BAŞARILI OLACAĞIZ ALLAHA EMANET OLUN S.A.B)

talha ubeydullah

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm tabiki ölene kadar başörtüsüne evet

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

allah sizlerden razı olsun çalışmamıza katkıda bulunduğunuz için inşallah dahada çok olacağız sesimizi daha çok duyuracağız sonuna kadar EVET

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt