Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

guleren

Kayıtlı Kullanıcı
RE: başörtüsüne evet (KAMPANYA)

arkadaşlar gönülden hepinize katılıyorum kesinlikle eveeeeeeeeeeeeet

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

sa bende varım EVET B)

seda_abdllh

Kayıtlı Kullanıcı

BAS ÖRTÜSÜNE EVET

seda_abdllh

Kayıtlı Kullanıcı

B)BEN BU YOLA BAS KOYDUM ÖLECEKSEM DE ÖRTÜMLE YASAYACAKSAM DA ÖRTÜMLEB)

ebrar_nur

Kayıtlı Kullanıcı

[marq]B)B)B)EVETB)B)B)[/marq]

RABBİM HAKKIYLA BAŞÖRTÜMÜZÜ TAŞIMAYI NASİP EYLEYİN İNŞALLAH...

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. KARDEŞİM,

BAŞÖRTÜSÜ BİZİM KIZLARIMIZIN , ANNELERİMİZİN, EŞLERİMİZİN ,BACILARIMIZIN NAMUSUNUN TEL ÖRGÜSÜDÜR.
BAŞÖRTÜSÜ (YANİ TESETTÜR) İÇİN EFENDİMİZ MEDİNEDEN YAHUDİLERİ SÜRGÜN ETMİŞŞTİR.
BAŞÖRTÜSÜNE EL UZATILDIĞI İÇİN HEMŞEHRİM SÜTÇÜ İMAM KAHRAMANMARAŞTA KURTULUŞ SAVAŞINI BAŞLATMIŞTIR.
DÜŞMAN ELLERİ BAŞÖRTÜMÜZE EL UZATMASIN DİYE ÇANAKKALEDE DESTAN YAZILMIŞTIR.

HAL BÖYLE İKEN BİZLEERDE O ECDADA LAYIK OLMAK, ONLARIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ.

KIYAMETE KADAR BAŞÖRTÜSÜ ÖZGÜR OLMALI, BAŞÖRTÜSÜNE SINIR ÇİZİLMEMELİ.ewet

[marq]"BAŞÖRTÜSÜNE EVET"[/marq]

eng-yas

Yasaklı Kullanıcı

"BAŞÖRTÜSÜNE EVET

serkan390

Kayıtlı Kullanıcı

selamın aleküm ben de bir müslüman olarak sizler gibi BAŞÖRTÜSÜNE VE TESETTÜRE EVET DİYORUM... EVET EVET EVET BU BENİM DAVAM HEPİMİZİN DAVASI ÇÜNKÜ

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

birgün delicesine ağlayan o gözlede yaşlar duracak
başörtüsünü çözerken titreyen eller artık titremeyecek.
bir kesimin bez parçası dediği kanının iffet,inanç simgesi başötümüz layığını bulacak.
kimsede buna bişey diyemeyecek
BİZİM BAŞÖRTÜMÜZE KALKAN ELER KIRILACAK İNAŞALLAH

eng-yas

Yasaklı Kullanıcı

BİZİM BAŞÖRTÜMÜZE KALKAN ELER KIRILACAK İNAŞALLAH

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE Bİ KAPALIYIM VE BAŞÖRTÜSÜNE EVEEEEEEEEEET DİYORUM ACIN ARTIK BİZLERİN ÖNÜNÜ

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

evet arkadaşlar bende katılıyorum...ne isterler başörtüsünden....
yurtdışında neden böyle bir engel yok...onlar neden karışmazlar bu başörtüsüne...neden...
kendi ülkemizde istediğimiz gibi davranamazken...okullarda,iş yerlerinde...başörtüsünü sorun yaparlarken...yurdışında bu böyle değil...gençler okumaya başörtüsü yüzünde neden yurtdışına gitsinlerki...neden her türlü zorluklarla okuduktan sonra sırf başörtüsü engeline takılıp çalışmayalım...ben anlamıyorum nedir bunların derdi...hertürlü eğitimi alıyorsun ancak başörtülü diye işe almıyorlar...başında örtü olmayan daha mı akıllı daha mı iyi çalışıyor ...okullarda üniversitelerde başörtüsü eğitime engelmidir...nedir...kaç öğrenci , kaç işi olan bayan başörtüsü yüzünden okulundan işinden ayrılıyor...neden...hani biz demokratik,özgür,ileriye doğru giden bir ülkeydik hani....bunca öğrenci başörtüsü yüzünden eğitiminden geri kalıyor neden...kızlara eğitim kampanyası yapılıyor ama özgür bir ortamda kendi inançları doğrusunda eğitimine izin verilmiyor...bu nasıl bir sistem...
ve en önemlisi....
başörtüsünü istemeyen böyle bir engel koyan, bu insanlar bu devlet büyükleri yada bu özel sektör yöneticileri,bunlar hep biz müslümanız diyip sadece okadarla kalanlar bence...
başörtüsünün onlara ne gibi bir zararı var acaba...ve acaba bunların ALLAH korkusu yokmu?
inşallah bu yeni başımıza gelecek olan başkanın en hayırlısı olmasını isterim...kendi ülkemizde kendi inançlarımız doğrusunda yaşamak istiyoruz artık...ve artık böyle başörtüsü gibi şeyleri engelllemekle uğraşacaklarına artık şu kısa kalan zamanımızda en doğru yolu bulmaya çalışırlar inşallah...
ALLAH'IM C.C. EN DOĞRU YOLA CÜMLEMİZİ HİDAYET EYLESİN İNŞALLAH...AMİN...

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

h_denizkizi yazdı:
evet arkadaşlar bende katılıyorum...ne isterler başörtüsünden....
yurtdışında neden böyle bir engel yok...onlar neden karışmazlar bu başörtüsüne...neden...
kendi ülkemizde istediğimiz gibi davranamazken...okullarda,iş yerlerinde...başörtüsünü sorun yaparlarken...yurdışında bu böyle değil...gençler okumaya başörtüsü yüzünde neden yurtdışına gitsinlerki...neden her türlü zorluklarla okuduktan sonra sırf başörtüsü engeline takılıp çalışmayalım...ben anlamıyorum nedir bunların derdi...hertürlü eğitimi alıyorsun ancak başörtülü diye işe almıyorlar...başında örtü olmayan daha mı akıllı daha mı iyi çalışıyor ...okullarda üniversitelerde başörtüsü eğitime engelmidir...nedir...kaç öğrenci , kaç işi olan bayan başörtüsü yüzünden okulundan işinden ayrılıyor...neden...hani biz demokratik,özgür,ileriye doğru giden bir ülkeydik hani....bunca öğrenci başörtüsü yüzünden eğitiminden geri kalıyor neden...kızlara eğitim kampanyası yapılıyor ama özgür bir ortamda kendi inançları doğrusunda eğitimine izin verilmiyor...bu nasıl bir sistem...
ve en önemlisi....
başörtüsünü istemeyen böyle bir engel koyan, bu insanlar bu devlet büyükleri yada bu özel sektör yöneticileri,bunlar hep biz müslümanız diyip sadece okadarla kalanlar bence...
başörtüsünün onlara ne gibi bir zararı var acaba...ve acaba bunların ALLAH korkusu yokmu?
inşallah bu yeni başımıza gelecek olan başkanın en hayırlısı olmasını isterim...kendi ülkemizde kendi inançlarımız doğrusunda yaşamak istiyoruz artık...ve artık böyle başörtüsü gibi şeyleri engelllemekle uğraşacaklarına artık şu kısa kalan zamanımızda en doğru yolu bulmaya çalışırlar inşallah...
ALLAH'IM C.C. EN DOĞRU YOLA CÜMLEMİZİ HİDAYET EYLESİN İNŞALLAH...AMİN...

s.a kardesim ne yazikki almanya ve hollandada bu yasak yururluge girdi sayilir bizim islami kimligimiz her zaman bir korku olmustur rabbim hidayet etsin ama yine soyluyorum bu kampanyanin yeri burasi degil neden cunku hepimizin cizgisi ayni bizim sesimizi baska kurumlara duyurmamiz lazim bu kampanya 10 milyon insanla tbmm gondermeliyiz herkes bize destek verirse sonuc alinir

fevzisultansu

Kayıtlı Kullanıcı

evet

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

.A. KARDEŞİM,

BAŞÖRTÜSÜ BİZİM KIZLARIMIZIN , ANNELERİMİZİN, EŞLERİMİZİN ,BACILARIMIZIN NAMUSUNUN TEL ÖRGÜSÜDÜR.
BAŞÖRTÜSÜ (YANİ TESETTÜR) İÇİN EFENDİMİZ MEDİNEDEN YAHUDİLERİ SÜRGÜN ETMİŞŞTİR.
BAŞÖRTÜSÜNE EL UZATILDIĞI İÇİN HEMŞEHRİM SÜTÇÜ İMAM KAHRAMANMARAŞTA KURTULUŞ SAVAŞINI BAŞLATMIŞTIR.
DÜŞMAN ELLERİ BAŞÖRTÜMÜZE EL UZATMASIN DİYE ÇANAKKALEDE DESTAN YAZILMIŞTIR.

HAL BÖYLE İKEN BİZLEERDE O ECDADA LAYIK OLMAK, ONLARIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ.

KIYAMETE KADAR BAŞÖRTÜSÜ ÖZGÜR OLMALI, BAŞÖRTÜSÜNE SINIR ÇİZİLMEMELİ.

kanımın son damlasına kadarrr ewwwwwwwwwEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

arikurinshika

Kayıtlı Kullanıcı

basörtüsüne her zaman ve her yerde evet.eğer bi simgeyse evet islami yasamın simgesi,vazgeçilmezim....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt