mtekik yazdı:
S.A. KARDEŞİM,
BAŞÖRTÜSÜ BİZİM KIZLARIMIZIN , ANNELERİMİZİN, EŞLERİMİZİN ,BACILARIMIZIN NAMUSUNUN TEL ÖRGÜSÜDÜR.
BAŞÖRTÜSÜ (YANİ TESETTÜR) İÇİN EFENDİMİZ MEDİNEDEN YAHUDİLERİ SÜRGÜN ETMİŞŞTİR.
BAŞÖRTÜSÜNE EL UZATILDIĞI İÇİN HEMŞEHRİM SÜTÇÜ İMAM KAHRAMANMARAŞTA KURTULUŞ SAVAŞINI BAŞLATMIŞTIR.
DÜŞMAN ELLERİ BAŞÖRTÜMÜZE EL UZATMASIN DİYE ÇANAKKALEDE DESTAN YAZILMIŞTIR.
HAL BÖYLE İKEN BİZLEERDE O ECDADA LAYIK OLMAK, ONLARIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ.
KIYAMETE KADAR BAŞÖRTÜSÜ ÖZGÜR OLMALI, BAŞÖRTÜSÜNE SINIR ÇİZİLMEMELİ.ewet
[marq]"BAŞÖRTÜSÜNE EVET"[/marq]
h_denizkizi yazdı:
evet arkadaşlar bende katılıyorum...ne isterler başörtüsünden....
yurtdışında neden böyle bir engel yok...onlar neden karışmazlar bu başörtüsüne...neden...
kendi ülkemizde istediğimiz gibi davranamazken...okullarda,iş yerlerinde...başörtüsünü sorun yaparlarken...yurdışında bu böyle değil...gençler okumaya başörtüsü yüzünde neden yurtdışına gitsinlerki...neden her türlü zorluklarla okuduktan sonra sırf başörtüsü engeline takılıp çalışmayalım...ben anlamıyorum nedir bunların derdi...hertürlü eğitimi alıyorsun ancak başörtülü diye işe almıyorlar...başında örtü olmayan daha mı akıllı daha mı iyi çalışıyor ...okullarda üniversitelerde başörtüsü eğitime engelmidir...nedir...kaç öğrenci , kaç işi olan bayan başörtüsü yüzünden okulundan işinden ayrılıyor...neden...hani biz demokratik,özgür,ileriye doğru giden bir ülkeydik hani....bunca öğrenci başörtüsü yüzünden eğitiminden geri kalıyor neden...kızlara eğitim kampanyası yapılıyor ama özgür bir ortamda kendi inançları doğrusunda eğitimine izin verilmiyor...bu nasıl bir sistem...
ve en önemlisi....
başörtüsünü istemeyen böyle bir engel koyan, bu insanlar bu devlet büyükleri yada bu özel sektör yöneticileri,bunlar hep biz müslümanız diyip sadece okadarla kalanlar bence...
başörtüsünün onlara ne gibi bir zararı var acaba...ve acaba bunların ALLAH korkusu yokmu?
inşallah bu yeni başımıza gelecek olan başkanın en hayırlısı olmasını isterim...kendi ülkemizde kendi inançlarımız doğrusunda yaşamak istiyoruz artık...ve artık böyle başörtüsü gibi şeyleri engelllemekle uğraşacaklarına artık şu kısa kalan zamanımızda en doğru yolu bulmaya çalışırlar inşallah...
ALLAH'IM C.C. EN DOĞRU YOLA CÜMLEMİZİ HİDAYET EYLESİN İNŞALLAH...AMİN...