Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

YUSUFHAMZA YİĞİT

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Celle-celalü Yardimciniz Olsun Herzaman Dualarim Sizinle Uzulmeyiniz Allahin Dini Mutlaka Muzaffer Olacaktir.biz Aciz Kullara Dusen Sabirdir.

monece

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsüne Sonuna Kadar Evet Evet Evet

lavin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende bir kapalı olarak örtüye evet ALLAH yardımcımız olsun

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'in Emrine, Ar Ve Namusun örtüsüne
Her Iman Ettim Diyen, Ben Müslümanim Diyen "evet" Demelidir......

coy

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
RABBİM iNŞALLAH BİZLERİ BU YOLDA FERAHA ULAŞTIRIR. BENDE BİR KAPALIYIM. RABBİMİN BİZE VERDİĞİ BU GÜZEL NİMET İÇİN BENDE EVET DİYORUM.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsü yasakçıları elbet kaybedecek hem dünya hayatında hemde ahirette ALLAH yardımcımız olsun özgür bir yaşam istiyoruz BAŞÖRTÜSÜNE EVET ( ayrıca bıktım artık avrupayı geçti mini eteklileri gördükçe utanıyorum :( )

C

CMS27

Basortusu Bizim Namusumuz KiMse Avrupa Modasi Cikartmasin Analarimizin Bacilarimizin Namusundan Oynamasin Basortusune Evet Evet Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet

gülençiçek

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kapali Değilim Ama Kampanyaniza Cani Gönülden Katiliyorum... Başörtüsü, Sahip Olunan Hiç Bir Hakka Engel Olmamalidir...

KIVILCIM06

Kayıtlı Kullanıcı
BUGÜN OKUDUM,GAZİ ÜNİVERSİTESİNDE PERUKLU ÖĞRENCİ AVI BAŞLAMIŞ,PERUKLU OLARAK OKULA GİRMEYİ YASAKLAMIŞ SEVGİLİ (!) OKUL YÖNETİCİLERİ,SÖZDE LAİKLİĞE AYKIRI YA. DEMOKRATİK VE ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ SÖZÜM ONA. NORMALDE HİÇ BİR İNSAN İNANÇLARI YÜZÜNDEN KISITLANMAMALI DEĞİLMİ,AMA BİZ ANORMALİZ,BİZİM ÜLKEMİZDE İSLAM ADINA HERŞEY KISITLANABİLİR.MİNİ ETEK GİYDİĞİMİZ ZAMAN KIRMIZI HALILARLA KARŞILANIRIZ DA BAŞÖRTÜSÜ TAKTIĞIMIZDA YÜZÜMÜZE BAKILMAZ,BÜTÜN KAPILAR SURATIMIZA KAPATILIR,SORUYORUM SİZLERE MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE Mİ YAŞIYORUZ.
ÖZ DE DEĞİL,KİMLİKTE İSLAM DİNİMİZ.
NEYMİŞ TÜRKİYE MALEZYA OLURMUYMUŞ,SOKAK BASKISYMIŞ,BİLMEM NEYMİŞ.HIRSIZLIĞI,HAİNLİĞİ,DOLANDIRICIĞI,FAKİR-ZENGİN ARASINDAKİ AYRIMI HALLETTİK,SIRA TÜRBANA GELDİ.SENİN TÜRBAN DEDİĞİN 1 METRE BEZ PARÇASI YA,O MU ENGEL TEŞKİL EDİYOR LAİKLİĞİNE.
ALLAH'A HAVALESİNİZ,ALLAH BÜYÜK,BİZİ SİNDİRMEYE ÇALIŞSANIZ DA O EMRETTİĞİNİ SAHİPSİZ BIRAKMAZ...

İNŞALLAH HERKESE,HERŞEYE İNAT EN GÜZEL ŞEKİLDE YAŞAYALIM DİNİMİZİ...

BAŞÖRTÜSÜNE EVEEEEEEEEEEEET

abdussamet_5885

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar hepinize duyarlılığınızdan dolayı çok minnettarım. ben de size katılıyorum. ve ve ve ve BAŞÖRTÜSÜNE EVET DİYORUM

ÇİÇÇERO

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüyü Inkar Eden Zihniyetler,nerelerden Geldiklerini Bir Hatirlasinlar Bence.

şahaşan

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH HERŞEYİ GÖRENDİR. BAŞI ÖRTÜLÜ KARDEŞLERİM SİZLER MÜSLAMAN TOPLUMUN YANİ BİZLERİN NAMUSU ŞEREFİ OLARAK ALLAH RIZASI İÇİN BAŞINIZ DİK YÜZÜNÜZ AĞ GEZİN. "ALLAH HERŞEYE KADİRDİR" O YARDIMCIMIZ OLACAKTIR...

fani52

Kayıtlı Kullanıcı
bütün hücrelerimle beraber baş örtüsüne mevlam emrettiği için EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET........

silent12

Kayıtlı Kullanıcı
kıvılcım kardeşimize katılıorum bütün sölediklerin için helal olsun benm düşüncelerimi tercüme etttiğin içinde saol kesinlikle türbana evet açıkkların baskıya uğrucağını sölüolarda peki bu zamna kadar türbanlı kardeşlerimiz baskı ve itilme duygusu içerisinde deilmiydi türbana evet

leni

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar bende örtünmeyi çok istiorum e ne duruosun diosunuz biliorum bunu artık tüm kalbimle istiorum en kısa zamndada kapanıcam ALLAH'ın izniyle nolur benim için dua edin kapalıları kapnmak isteyenleri ALLAH yolunda olanları sonuna kadar destekliyorum ve tabiki
BAŞÖTÜSÜNE EWEEEEETTT

has.polat

Kayıtlı Kullanıcı
bende bir İmam Hatip Lisesi Mezunu olarak bu kampanyayı canı gönülden destekliyorum elimizden gelen birşey olursa seve seve yapmaya hazırız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt