Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsünden neden korkarlarki yorum ekleyebilirsiniz (2 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: başörtüsünden neden korkarlarki yorum ekleyebilirsiniz

aska mecnun yazdı:
mustafa11 yazdı:
baş örtüsünden neden korkuyorlar bilen varmı+

Değerli kardeşim Başörtüsünden değil Başörtünün içindeki beyinden Korkuyorlar Selametle Hayırlı geceler s.a.

Cevap buydu bence..B)B)Aleykümselam...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
mustafa11 yazdı:

Değerli kardeşim Başörtüsünden değil Başörtünün içindeki beyinden Korkuyorlar Selametle Hayırlı geceler s.a.

S.A MUHAMMET ABİM AĞIZINA SAĞLIK.BENCEDE İÇİNDEKİ BEYİNDEN VE KİŞİDEN KORKUYORLAR.ÇÜNKÜ O KİŞİDE ALLAH KORKUSU VAR ONALAR O KORKUDAN O DUYGUDAN KORKUYORLAR.SELAMETLE.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:
baş örtüsünden neden korkuyorlar bilen varmı ben bu korkanlara çok gülüyorum evet inanın çok gülünç durumdalar ve bu kişiler için yorum bile yapamıyorum yorumlarınızı bekliyorum
onlar başörtüsünden diil başörtüsünün içindeki düşüncelerden korkuyorlar..olay sadece bundan ibaret değerli kardeşlerim..nasıl bir memlekettir anlamış diilim yaa..açık saçık dolaşıp insanları günaha sevkederek dolaşmak serbest ama günahlardan kendini muhafaza etmek için başını kapatmak yasak..heyhatt hani diyolar ya atalarımızın kemikleri sızlıyor diye asıl atalarımızın kemikleri onların böyle davranmasından dolayı sızlıyor..umarım bu kısıtlamalar bir an önce hallolur ve insanlar özgürce kendilerini ifade edebilir ve diledikleri gibi giyinebilirler..dediğim gibi problem baş örtüsünde diil onun altındaki düşünceden korkmalarıdır..RABBİM tez zamanda bu saçma sapan oyunları akim bırakır inşallah..hep beraber dua edelim kardeşlerim.ALLAHA EMANET OLUNUZ...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB BOZKUS yazdı:
mustafa11 yazdı:
baş örtüsünden neden korkuyorlar bilen varmı ben bu korkanlara çok gülüyorum evet inanın çok gülünç durumdalar ve bu kişiler için yorum bile yapamıyorum yorumlarınızı bekliyorum
onlar başörtüsünden diil başörtüsünün içindeki düşüncelerden korkuyorlar..olay sadece bundan ibaret değerli kardeşlerim..nasıl bir memlekettir anlamış diilim yaa..açık saçık dolaşıp insanları günaha sevkederek dolaşmak serbest ama günahlardan kendini muhafaza etmek için başını kapatmak yasak..heyhatt hani diyolar ya atalarımızın kemikleri sızlıyor diye asıl atalarımızın kemikleri onların böyle davranmasından dolayı sızlıyor..umarım bu kısıtlamalar bir an önce hallolur ve insanlar özgürce kendilerini ifade edebilir ve diledikleri gibi giyinebilirler..dediğim gibi problem baş örtüsünde diil onun altındaki düşünceden korkmalarıdır..RABBİM tez zamanda bu saçma sapan oyunları akim bırakır inşallah..hep beraber dua edelim kardeşlerim.ALLAHA EMANET OLUNUZ...

S.A EVET ABİM İÇİMDEN FERAH BİR SES HERŞEY YOLUNA GİRECEK DİYOR.ARTIK RAHATÇA KENDİİMİZİ İFADE EDEBİLECEĞİMİZİ SÖYLÜYOR.;);) İNŞALLAH O GÜNLER YAKIN İNŞALLAH.:D;);)

yesil_03

Kayıtlı Kullanıcı

geçenlerde sınavım vardı daha okula girmeden okul bahçesinden içeri giriyordukki arabanın camı çok hızlı bi şekilde çalındı. camı açtım kardeşimin baş örtüsünü gösterek oradaki görevli "aç başını dedi". kardeşim neye uğradığını şaşırark bi anlak korkuyla elini başına götürdü. açma dedim sınava sen değil ben giricem okul bahçesinde beklerkendemi açık tutalım dedim. bu beni okadar çok etkilediki o gün boyunca insanlardan nefret ettim elimde değildi. kendimi engelleyemedim. sonra düşündüm niye böyle... ben bu cvpların hiç birisini kabul etmiyorum bizim başörtümüzden değilde içindeki beynimizden korkanlar zaten bizden değildir... peki ya bizden olupta bizden korkanlar????

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

ne zaman tesettür ile ilgili bir yazı okusam yüreğim kanıyor ya.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

meftun61 yazdı:
aska mecnun yazdı:
mustafa11 yazdı:

S.A MUHAMMET ABİM AĞIZINA SAĞLIK.BENCEDE İÇİNDEKİ BEYİNDEN VE KİŞİDEN KORKUYORLAR.ÇÜNKÜ O KİŞİDE ALLAH KORKUSU VAR ONALAR O KORKUDAN O DUYGUDAN KORKUYORLAR.SELAMETLE.

S.A.EVET HAKLISINIZ.AYRICA ALLAH A KUL OLANIN BAŞKASINA KUL OLMAYACAĞINI BİLİP,İSLAMI YAŞAYAN İNSANLAR ÜZERİNDE HEGAMONYA KURAMAYACAKLARINI BİLDİKLERİNDEN,ÇANAKKALE Yİ GEÇEMEME SEBEPLERİNİN BU İMAN DOLU GÖĞÜSLE ROLDUĞUNU BİLDİKLERİNDEN.........A.E.O.

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm çükü kardeşim sinirleri bozuluyor bu memleketin bütün kalelerini feth etselerde tehvid kalesinin dimdik ayakta olduğunu görüyorlar başörtüsü LAİLAHEİLLALLAH dır başörtüsü MUHAMMEDEN RESULULlAH tır yalnız bir bez parçası değildir o yeşeren cennet güllerinin sancağıdır korkmayın kardeşlerim islam bakidir baki kalacaktır ve ona kim sahip çıkarsa sancak onun elinde dalgalanacaktır ESSELAMÜNALEYKÜM...:p

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
mustafa11 yazdı:

S.A EVET ABİM İÇİMDEN FERAH BİR SES HERŞEY YOLUNA GİRECEK DİYOR.ARTIK RAHATÇA KENDİİMİZİ İFADE EDEBİLECEĞİMİZİ SÖYLÜYOR.;);) İNŞALLAH O GÜNLER YAKIN İNŞALLAH.:D;);)
İNŞALLAH BAHARINI YAŞADIĞIMIZ O GÜNLERİN YAZINI DA GÖRCEZ..ALLAH BÜYÜKTÜR VE KEDİSİNE İNANANLARLA BERABERDİR..O HER AN BİZİMLE NE DÜŞÜNDÜĞÜMÜZÜ,İÇİMİZDEN GEÇENİ GEÇMEYENİ,BİZİ BİLİYOR..SADECE ALLAH'A KULLUK VAZİFESİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN TESETTÜRÜ SEÇEN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

yesil_03 yazdı:
geçenlerde sınavım vardı daha okula girmeden okul bahçesinden içeri giriyordukki arabanın camı çok hızlı bi şekilde çalındı. camı açtım kardeşimin baş örtüsünü gösterek oradaki görevli "aç başını dedi". kardeşim neye uğradığını şaşırark bi anlak korkuyla elini başına götürdü. açma dedim sınava sen değil ben giricem okul bahçesinde beklerkendemi açık tutalım dedim. bu beni okadar çok etkilediki o gün boyunca insanlardan nefret ettim elimde değildi. kendimi engelleyemedim. sonra düşündüm niye böyle... ben bu cvpların hiç birisini kabul etmiyorum bizim başörtümüzden değilde içindeki beynimizden korkanlar zaten bizden değildir... peki ya bizden olupta bizden korkanlar????
ONLAR SADECE BİR MAŞA..NE DEDİKLERİNİ,NİYE DEDİKLERİNİ BİLE BİLMİYOLAR..SADECE PARAZİTLİK YAPMAK İÇİN DAVRANMAKTALAR VE SİZİN GİBİ DOĞRU YOLU SEÇMİŞ İNSANLARI BEZDİRMEK İSTİYOLAR..AMA ASLA BU MÜCADELEDEN VAZGEÇMİYCEZ VE SONUNA KADAR DEVAM EDİCEZ..VE RABBİMİZE DE DUA EDİCEZ ALLAH'IM BU İNSANLARIN KÖTÜ EMELLERİNDE BAŞARILI OLMALARINI ENGELLE VE BİZE BU YOLDA YARDIM ET..ONLAR DA MAHKEME-İ KÜBRADA KEŞKE DİYCEKLER KEŞKE ALLAH'IM SÖYLEYEMEZ OLSAYDIM,DİLİM TUTULSAYDI DA O İNSANLARA BİR NEBZE DE BİLE OLSA ÜZÜNTÜ YAŞATMAMIŞ OLSAYDIM..AMA ÇOOK GEÇ OLCAK ONLAR İÇİN...SELAM VE DUA İLE

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
KAPANIN BACILAR KAPANIN, KİM NE DERSE DESİN, DİL UZATIR AMA EL ASLA, YASAK KOYAR AMA EL UZATAMAZLAR ASLA..
SİZLER GÜZELLİGİNİZİ KAPANARAK KORUYACAKSINIZ Kİ BAKİ KALASINIZ...
ALLAH(CC)A EMANET OLUN..
RABBİM HERKESE NASİP EDER İNŞ...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
ne zaman tesettür ile ilgili bir yazı okusam yüreğim kanıyor ya.
KANAR CANIM BENİM ÇÜNKÜ SEN DOĞRUNUN BU OLDUĞUNU BİLİYOSUN.ÇÜNKÜ SEN ALLAHA KULSUN SADECE.ÇÜNKÜ SEN ONA İNANIYORSUN.VE BEN SENİN EN YAKIN ZAMAN DA KAPANACAĞINA İNANIYORUM.YÜREĞİNİN KANAMASIDA BUNA İŞARETTİR.SELAMETLE CANIM BENİM.

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşlerim ..Hepiniz haklısınızbiz başlarımızı Allah rızası için kapadık bunuda yaparken sorumluluklarımızın farkına vararark bilinçli bir şekilde yaptık bunun içinde başörtünün gereklerini yaparkende önce allah rızasını düşündük insanların ne diyeceklerini düşünmedik bunları önemsemedik ..onların tek korkuları bir çok kardeşiminde belirttiği gibi beynin içindekiler , onlar kendi işe yaramaz düşüncelerinin abdalca sevdalarının ve kalıplaşmış taklitciliklerinden öteye gidemedikleri için hiç bir şeyi kendilerine mal etömedikleri için farklı davranışlar onların nefsi arzularına hizmet vermediği için korkuyorlar taklit edemiyecekleri bir yaşam tarzıdır türbanla yaşamak bence türbanlı insan herşeyin hesabını vicdanen yapar davranışlarından kendi sorumlu olduğu için başkasını taklit edemez örnek alır ancak bunun içinde yapıcı olur ..ama buna karşı olanlara bakın tamamen kendi gerenek ve görenekleriyle zıtlaşmış neyi niçin yaptığını bilmeyen insanlar haline geliyorlar kıyafetlerine bile anlam kazandıramıyorsunuz çoğu kişinin..kardeşlerim toplumumuzu temelde çürütmeye başladılar biz islam ülkesiyiz hala eyer hala bu semalarda 5 vakit ezanı duyabiliyorsak bu topraklarda umut tükenmemiştir
biz bizim gençlerimizi iğrenç emellerine alet etmek isteyen kişilere cevap olara çevremizdeki insanları kazanmaya bakalım ..ne olur herkesi uayralım ....insanlar ne der ne düşünür bunlara takılmayalım ..Allah daima yardımcımız olucaktır yeterki temiz bir niyetle başlıyalım ...hakkınızı helal edin yine çok konuştum ..Allaha emanet olun .ve selamun aleyküm

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Bir Bacımızın İtirafı ve Pişmanlığı

Selamün Aleyküm

OrtaOkul Sekizinci Sınıfı Okuyordum . Okulun sonlarına doğru İslami tesetture girmiştim. Okul bitince daha güzel kapanacaktım. Hatta çarşaf giymeyi bile okdar istiyordum ki?…. hem dinimi güzelce öğrenecek ve başkalarına da öğretecektim. Hem kendim okuyacak hem de talebe okutacaktım böyle düşünceler içinde zaman yine delice geçi vermişti farkında olmadan. Derken yıl sonu geldi ve karnemi aldım. İki dersten kalmıştım fazla üzülmedim, her halde imtihanlara girince verirdim
İmtihan günleri nihayet gelmişti. İşte benim azabım imtihan günü başlamıştı. Örtülü imtihana girmem yasaktı ne yapacaktım? Ben böyle düşünürken etrafımdakiler, beni benden çok daha iyi düşündüklerinden mükemmel(!) fikirlerini söylemeden edemediler. “iki ders bu nasılsa verirsin.” “diploma ilerde lazım olur” “ne olacak canım, iki kere başını açacaksın. Sanki hiç açmadın mı?.” “hem sen kendin isteğinle açmıyorsun ki, kim açtırıyorsa günah onun olur.” “o kadar okudun hiç olmazsa sonunu getir” “sen bir git beklide öğretmenler seni idare ederler, başını açtırmazlar. Bir dene bakalım?”

Evet işte ben bu son söze dayanarak isteksizce okula gittim. İmtihan yerine girerek hemen müdahale edildi. “başını aç, öyle gir.” “açmazsam olmaz mı?” diyebilmiştim sadece “olmaz bu okulun kuralıdır” cevabını aldım daha fazla ısrar etmeye ne gücüm nede imanım vardı sesimi çıkaramadım. En yakın arkadaşım bile “bir şey olmaz” aç demesiyle, kendi ellerimle başımın örtüsünü aldım…

İşte bir dünyevi imtihanı kazana bilmek için ALLAHa c.c böyle isyanda bulundum. Erkek öğretmenler, erkek öğrenciler vardı orada. ALLAHın onlardan gizlenmemi “FARZ” kıldığı saçlarımı kendim açarak teşhir oldum. Nasıl yaptım. ALLAH c.c “kapat” emrini vermişti bende emre karşılık kendi cüzi irademle “aç” emrini verdim ellerimle oysa ben fetva makamında değildim?… İslam insanların kendi mantıklarına göre yaşanamayacağına göre?… peki ben bu kararı neye göre vermiştim acaba?… böyle bir saatlik isyan içinde ALLAHın yüce emrini hiçe saymış, çiğnemiş ve sahte ilahları sevince boğmuştum. Bana ne oluyordu ki, ben Kuran dışına çıkıyordum?… “zorda kalınca başını aç” emri hangi hadisde hangi ayette vardı? Ashab kadınlarının hangisi örtüsünü kendi eliyile kafire vermişti?… İslam tarihinde böyle bir olayın olmadığına ve İslama ek yapılamayacağına göre, ben bu fiilimle İslam dışına çıkmamış mıydım acaba? Demek ki, bu hareket İslami değil, isyani bir hareket idi.

Bir saatlik isyandan sonra, bir leş halini alan bedenimi sürükleyerek eve geldim. Bu isyanın üzerimde büyük bir ağırlığı vardı RABBİMİN emrini ihlal etmenin azabı!…
Bilmem bundan daha büyük azab olabilirmiydi?… bundan daha korkuncu düşünülemez heralde?…. ruhumun şimdi çektiği azab acaba ahirette çekeceğim azabın kaçta kaçıydı?….
Eve girdim Ablam merakla bana hemen sordu:
- başını açtınmı?
- Evet
- Yani başını açtın yalan mı diyorsun yoksa?… şaka mı?
- Sus!… üstüme gelme.. ben zaten yeterince sıkıldım…
- İmtihan nasıl geçti peki?
- Heralde kalırım..
- Asıl büyük imtihanı küçük imtihana girmekle kaybetmiş oldun. ALLAH seni denedi ve sen imtihanı kaybettin. Fransızcadan geçsen ne çıkar, ahireti kazanma imtihanından geçemedikten sonra?… diplomanı alsan ne fark eder, ahiret diplomasını kaybettikten sonra?… doçent, doktor, prof. Olsan ne çıkar; İslamdan taviz vermeyen, tağuta boyun ve RESULULLAHIN s.a.v yolunda yürümeyen bir Müslüman olduktan sonra.
Bir saniye bile baş örtüsüz kalmayı zillet, alçaklık ve ****lik telakki eden İslam kadınlarını ağlattıktan ve gücendirdikten sonra “müslümanım” demek abes kaçmaz mı?
- peki abla niçin imtihana girmeden söylemedin?… ozaman girmezdim ama?…
- bir şey söylememe lüzum yoktu. Zira İslam gerekeni söylemiştir. Emirler açık ve net şekilde meydandadır
- Evet haklısın Bilerek yaptım her şeyi biliyordum. Doğruydu Fakat olmuştu bir kere çekmiştim isyan bayrağını bir kere?… şimdi bu akan göz yaşlarım, bilmem benim isyanımın cezasını siler mi ahirette bu ALLAH’ın c.c. emirlerine karşı ihanetimin ahirette hesabını nasıl soracaktı acaba benden?… ya ALLAH bana “kulum” demezse?…. ya PEYGAMBERİM s.a.v bana “ümettim” demezse? Birde ashab kadınları benden yüz çevirirse?…

İşte böyle bütün ısrarlara rağmen ikinci imtihana girmedim.. BAŞINI AÇARAK OKUYAN KARDEŞLERİM; bu haraket İslami değil isyanidir. Başınızı açarak geçirdiğiniz zaman zarfında, ALLAH’ın ilahlığından çıkıp, nefsiniz ve diğer ilahların emrine girmiş oluyorsunuz. Zira bu emir ALLAH’dan değil başkasından gelmiştir. Başka ilahların emrine girmek Müslümanı kahretmeli EN BÜYÜK AZABI DİPLOMA ALMADIĞIMIZ İÇİN DEĞİL, İLAHLARA BOYUN EĞDİĞİMİZ İÇİN ÇEKMELİYİZ…B)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

haklısınızbiz başlarımızı Allah rızası için kapadık bunuda yaparken sorumluluklarımızın farkına vararark bilinçli bir şekilde yaptık bunun içinde başörtünün gereklerini yaparkende önce allah rızasını düşündük insanların ne diyeceklerini düşünmedik bunları önemsemedik

ararat kardeşim allah senden razı olsun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm kardeşim. onlar başörtüsünü emreden dini istemiyorlar aslında. dertleri bir bez parçası değil. islamı yaşayan insanların eğitim gibi haklarını ellerinden alarak bir nevi tecrit etmek istiyorlar bizleri. saçımızdan başımızdan değil, kafamızın içindekilerden korkuyorlar. islam kadar rahatsız oldukları başka bir şey de yok, siz görüyor musunuz olduğunu??? islamın her alana hakim olmasından korkuyorlar.. ama yenilmeye mahkumlar Allah'ın izniyle inş.

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE KORKMUŞTUM İLK BAŞLARDA ŞİMDİ KAPANALI 1 YILI GEÇTİ..
KEŞKE DAHA ÖNCE KAPANSAYMIŞIM..
AMA İLK GÜNLER KOLAY GEÇMEDİ AÇIKCASI..
HERKESİN İLK TEPKİSİ 1 AY SONRA AÇILIRSIN OLDU....
GİYİMİMİ DEĞİŞTİRDİM VE ŞİMDİ BENİ TANIYAMIYORLAR..
İYİKİ KAPANMIŞIM..
TAVSİYE EETMEYE ÇALIŞIYORUM ( BİZİM İÇİMİZ TEMİZ KAPANMASAKTA OLUR DİYORLAR )
KIZIYORUM..
BAHANE ÇOK ANLAYACAĞINIZ... ÇOOOOKKKKKKKK......
onlara şöle deseydiniz;
eğer ALLAH iç temizliğine baksaydı Hz.Muhammed(SAV)in içi hepimizden daha temiz neden gecelerce ibadet vs.etmiş ki?????;)

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı

yesil_03 yazdı:
seni en ii ben anlıyorum canım yaa ALLAHın izniyle bunlarda geçer
bu işte müslüman bir ülke(!)deyz ama girdirmiyorlar okula:(:(
örtüden deil içinden korkuyorlar....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt