Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsünden neden korkarlarki yorum ekleyebilirsiniz (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
baş örtüsünden neden korkuyorlar bilen varmı ben bu korkanlara çok gülüyorum evet inanın çok gülünç durumdalar ve bu kişiler için yorum bile yapamıyorum yorumlarınızı bekliyorum

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: başörtüsünden korkanlar

ben bişeyi çok iyi biliyorum ABİM oda;(BEN BAŞÖRTÜMÜ ÇOK SEVİYORUM)
ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR

ALLAH C.C RAZI OLSUN İNŞ

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

onlar degil aslında içlerindeki şeytan korkuyor

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:
baş örtüsünden neden korkuyorlar bilen varmı+

Değerli kardeşim Başörtüsünden değil Başörtünün içindeki beyinden Korkuyorlar Selametle Hayırlı geceler s.a.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

bence güzelliklerinin görünmemesinden erkeklerin tesettürlüyken bakmayacaklarından vs.gibi şeyler

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE KENDİLERİNE YAKIŞMADIKLARINI SANIYOLAR..HALBUKİ KAPALILIK HERKESE ÇOK YAKIŞIYO..YETERKİ İÇTEN KAPANSIN YETER...VE BENDE BAŞÖRTÜMÜ ÇOK SEVİYORUM ..MEVLAM HERKESE NASİP EDER..AMİN..B)B)B)B)B)

SELAMETLE.....

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. başörtüsünden değil düşündürdüklerinden korkuyorlar

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

neden korkuyalar bilemem mustafa kardeşim ama bence onlar.içlerindeki kötü ve nefsani arzular o kadar bürümüşki,gerçekleri kabullenmek istemiyolar kapalı gördüklerinde,hayatın gerçegini bu dünyanın baki omadığını hissediyolar.ve bizler etraflarında olduğumuz sürece rahatsızlık duyuyorlar.birazda işin siyasi boyutuda var.yani kendini bilmez dinden ve islamdan yoksun kişler.onların düşüncesi ,bunlar içimizde olursa türkiyeyi islam devleti haline getirirler diye korkuyorlar .bunu açıkça söylemeyip
atatürkçülük ve laiklik adı altında söylüyorlar.
halbuki laikçilikte :kişi din ve kıyafetinde özgürdür.hani nerde özğürlük ,,ne acıdırki güya islam topraklarında ve bir islam ülkesinde yaşıyoruz....
ben şunu ayırt etmekte zorlanıyorum
başörtüsü ve türban insan köyde başını kapatır bunun adı başörtüsü olur
şehire gelince gene kapatır ama bu kez türban olur bunun ardında hep korku var
imam hatipleri kapattılar kuran kurslarını kapattılar.kendi akıllarınca bizleri durdurmaya çalışıyolar..bizim rabbimiz var.onların ise hiççç...........hemde koca bir hiççç.....
ama insanın kalbin deki allah sevgisini ve kalbindeki başörtüsünü nasıl engelleyecekler onu çok merak ediyorum.B)

feyza85252

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:
baş örtüsünden neden korkuyorlar bilen varmı+

s.a. bence ne derece doğru bilemem ama onlar başörtüsünün bizleri birbirimize bağlanıp örgütlenebilmek için bi işaret gibi görüyolar.sanki müslüman olanlar kapanırsa kim ne belli olacak ve onlar azınlıkda kalacaklar ama bilmiyolarki bizler imanımız için onun oyuncak edilmemesi için zaten çoktan anne karnında örgütlenmişiz manevi olarak zaten bağlıyız Rabbim bütünlüğümüzü bozmasın.... kısacası işlerine gelmiyo

gulhan1616

Kayıtlı Kullanıcı
RE: başörtüsünden neden korkarlarki yorum ekleyebilirsiniz

merhaba ben gulhan kapalı degılım ama cok ıstıyorum kuran ogrenıyorum namazlarımıda kılmaya calısıyorum

azraali

Kayıtlı Kullanıcı

gülhan kardeşim inşallah en yakın zamanda kapanırsın faziletleri ne kadar büyükse günahı o kadar çok örtüsünnet değil farz,sünneti belki terkedebilirsin ama farzı asla...neden sorusuna gelince: kişisine göre değişir mesela bazıları güzellikleri gidecek die korkar,bazıları aileden kapanamaz,okuldan kapanamaz,ama bence şu varki örtünün faziletini bilen ve allahtan korkan kişi kapanır...selametle

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ben bu soruyu kendi üzerime alınmıyorum.B)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM BENIM KAPANALI DAHA Bİ SENE BILE OLMADI KESKE DAHA ÖNCE YAPSAYDIM DIYORUM ÖNCELERI NIYE KAPANMADIM CEVREM YÜZÜNDEN ONLAR BİŞEY DICEK DIYE EVET BURDAKI DAVRANISIM SACMAYDI AMA ÖYLE VE ÇOGU EVLENINCE KAPANIRIM DERLER YADA HAZIR DEGILIM ACILIRIM DIYE KORKUYORLAR HALBUKİ BI BİLSELER KAPANDIKLARINDA BİDAHA HİÇ ACILMAK İSTEMIYECEKLER

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

sadece farkında diiller.ve haram tatlı geliyo ondan.kapanmadan önce ben de korkuyodum.açıkcası süslenmek püslenmek hoş geliyodu,çünkü bilinçsiz ve cahildim.toplumdan soyutlancam gibi geliyodu yani kısıtlancam gibi...ama yazık açık geçen yıllarıma.meğerse özgürlükmüş,hiç de bişeyim kısıtlanmadı.meğer süs püs olmadan daha güzel olabilyomuşum,çünkü rabbimin yarattını bozmuyorum.Allah herkese emirlerini uygulayabilicek yürek versin bilinç versin ve nasip etsin

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE KORKMUŞTUM İLK BAŞLARDA ŞİMDİ KAPANALI 1 YILI GEÇTİ..
KEŞKE DAHA ÖNCE KAPANSAYMIŞIM..
AMA İLK GÜNLER KOLAY GEÇMEDİ AÇIKCASI..
HERKESİN İLK TEPKİSİ 1 AY SONRA AÇILIRSIN OLDU....
GİYİMİMİ DEĞİŞTİRDİM VE ŞİMDİ BENİ TANIYAMIYORLAR..
İYİKİ KAPANMIŞIM..
TAVSİYE EETMEYE ÇALIŞIYORUM ( BİZİM İÇİMİZ TEMİZ KAPANMASAKTA OLUR DİYORLAR ) KIZIYORUM..
BAHANE ÇOK ANLAYACAĞINIZ... ÇOOOOKKKKKKKK......B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt