allah razı olsun ama olmaz kadir gecesi ben kapanmak istiyorum. ölüm her saniye olabilir ama ne yapayım işte ben küçülüğümden beri hep derdim kapanırsam kadir gecesi kapanmak isterim rabbim inşallah kısmet eder.d ualarınızda beni de unutmassanız sevinirim.Annem kapanmamı istemiyor hatta baş örtülülere kırıcı laflar söylüyo bazen üzülüyorum ona dua edin anneme olurmu.
Allah c.c yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim. ama ben şaşırıyorum annen kapanmanı neden istemiyorkii..
böyle şeyleri duydukça şaşırıyorum neden ya bir anne evladınız dogru yola gitmesini istemezki. açık oldugunda çok mu iyi imişkide annen istemiyor. allah hidayet nasip etsin annene ne diyim kardeşim. bende kapandım ama çok şükür benim ailem birşey söylemedi. ne söyleyebilirki dogru olanı yaptım ben. inşallah kardeşim sende kapanırsın kadir gecesinde. ve hiçbir zorlukla karşılaşmazsın inşallah..
ben öyle çok büyük bir zorlukla karşılaşmadım çok şükür. çevrede bir iki kişi birşeyler söylemeye çalıştı, duymamazlıktan geldim. ben kendim isteyerek kapandım. vede pişman degilim hiçbir zamanda olmayacagım. inşalah sizlerde kapanırsınız bu huzuru hissedersiniz dedim. sustum..
allaha emanet ol kardeşim..
hakkında hayırlı olan olsun inşallah en kısa zamanda..