RE: BAŞÖRTÜSÜ SORUN MUDUR?
GÜLER KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BUNDAN EMİN OL Kİ SENİ AYNI KARDEŞİM GİBİ SEVİYORUM BİLİYORSUN SENI TANIMIYORUM AMA RABBİM İÇİMİZE OYLEKI SEVGI VERIYORKI ANLATILMAZ SENİ BEN MANEVİ KARDEŞİM OLARAK GÖRÜYORUM SENİNDE DEDİĞİN GİBİ İNŞALLAH BENİM BU KONU DEDİĞİN GİBİ HAYIRLARA VESİLE OLUR İNAN ETKİ ŞUAN İÇİMDE Bİ MUTLULUK VAR.İNŞALLAH VESİLE HEP BERABER OLURUZ BAZI ŞEYLER İÇİN BUDA İNANILMAZ Bİ MUTLULUK VERİR.KARDEŞİM İNŞALLAH BİZİMLE PAYLAŞIRSIN İŞTE TAKTIM DİYE
ALLAHA EMANAT OLUN.
guler yazdı:
kardeşim inşAllah olur inşAllah bir gün siteye KARDEŞLERİM BENDE BAŞ TACIMI TAKTIM"diye bize mutlu bir haber verirsin kardeşim.en yakın zamanda inşAllah bu haberi bizlerle paylaşırsın kardeşim..rabbim kalbindeki bu arzuyu dahada artırsın ve onu uygulamayı nasip etsin..veys kardeşim inşAllah hayırlara vesile olur bu güzel konun..selam ve dua ile..beadgirl yazdı:
guler yazdı:
DEĞERLİ KARDEŞİM İNŞALLAH NASİP OLUR SANA..İNŞALLAH BAŞIMIZIN TACINI TAKMAK SANADA NASİP OLUR GÜZEL KARDEŞİM.UNUTMAKİ HER ŞEY ALLAHIMIN(CC) RIZASI İÇİNDİR..EĞER Kİ BUDA SENİN GÖNLÜNDE VARSA VE DİLİNDEDE BUNUN DUASI VARSA İNŞALLAH KAPANIRSIN KARDEŞİM..ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE...GÜZEL HABERLERLE BEKLİYORUM SENİ KARDEŞİM..SELAMETLE..VEYS KARDEŞİM İNŞ BU GÜZLE KONUN BİR ÇOK HAYIRLI İŞLERE VESİLE OLUR..TEKRAR RABBİM RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE..
nede güzel yazmışsın ablacım ellerine ve yüreğine sağlık duaların için teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin tekrar
teşekkürler inşallah herşey dediğin gibi olurda başımızn tacını ben de takarım ve rabbimn rızasını kazanırım inşallah ablacım inşallah bu arada veys kardeşim sanada teşekkür ederim inşallah dediğin gibi banada yakışır başımızın tacı ve onu en güzel şekilde taşıyabilirim hepinizden allah razı olsun kardeşlerim dualarda buluşmak dileğiyle B)B)B)selametleB)B)B)
GÜLER KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BUNDAN EMİN OL Kİ SENİ AYNI KARDEŞİM GİBİ SEVİYORUM BİLİYORSUN SENI TANIMIYORUM AMA RABBİM İÇİMİZE OYLEKI SEVGI VERIYORKI ANLATILMAZ SENİ BEN MANEVİ KARDEŞİM OLARAK GÖRÜYORUM SENİNDE DEDİĞİN GİBİ İNŞALLAH BENİM BU KONU DEDİĞİN GİBİ HAYIRLARA VESİLE OLUR İNAN ETKİ ŞUAN İÇİMDE Bİ MUTLULUK VAR.İNŞALLAH VESİLE HEP BERABER OLURUZ BAZI ŞEYLER İÇİN BUDA İNANILMAZ Bİ MUTLULUK VERİR.KARDEŞİM İNŞALLAH BİZİMLE PAYLAŞIRSIN İŞTE TAKTIM DİYE
ALLAHA EMANAT OLUN.