Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAŞÖRTÜSÜ SORUN MUDUR? (1 Kullanıcı)

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BAŞÖRTÜSÜ SORUN MUDUR?

guler yazdı:
beadgirl yazdı:
guler yazdı:
DEĞERLİ KARDEŞİM İNŞALLAH NASİP OLUR SANA..İNŞALLAH BAŞIMIZIN TACINI TAKMAK SANADA NASİP OLUR GÜZEL KARDEŞİM.UNUTMAKİ HER ŞEY ALLAHIMIN(CC) RIZASI İÇİNDİR..EĞER Kİ BUDA SENİN GÖNLÜNDE VARSA VE DİLİNDEDE BUNUN DUASI VARSA İNŞALLAH KAPANIRSIN KARDEŞİM..ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE...GÜZEL HABERLERLE BEKLİYORUM SENİ KARDEŞİM..SELAMETLE..VEYS KARDEŞİM İNŞ BU GÜZLE KONUN BİR ÇOK HAYIRLI İŞLERE VESİLE OLUR..TEKRAR RABBİM RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE..

nede güzel yazmışsın ablacım ellerine ve yüreğine sağlık duaların için teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin tekrar
teşekkürler inşallah herşey dediğin gibi olurda başımızn tacını ben de takarım ve rabbimn rızasını kazanırım inşallah ablacım inşallah bu arada veys kardeşim sanada teşekkür ederim inşallah dediğin gibi banada yakışır başımızın tacı ve onu en güzel şekilde taşıyabilirim hepinizden allah razı olsun kardeşlerim dualarda buluşmak dileğiyle B)B)B)selametleB)B)B)
kardeşim inşAllah olur inşAllah bir gün siteye KARDEŞLERİM BENDE BAŞ TACIMI TAKTIM"diye bize mutlu bir haber verirsin kardeşim.en yakın zamanda inşAllah bu haberi bizlerle paylaşırsın kardeşim..rabbim kalbindeki bu arzuyu dahada artırsın ve onu uygulamayı nasip etsin..veys kardeşim inşAllah hayırlara vesile olur bu güzel konun..selam ve dua ile..

GÜLER KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BUNDAN EMİN OL Kİ SENİ AYNI KARDEŞİM GİBİ SEVİYORUM BİLİYORSUN SENI TANIMIYORUM AMA RABBİM İÇİMİZE OYLEKI SEVGI VERIYORKI ANLATILMAZ SENİ BEN MANEVİ KARDEŞİM OLARAK GÖRÜYORUM SENİNDE DEDİĞİN GİBİ İNŞALLAH BENİM BU KONU DEDİĞİN GİBİ HAYIRLARA VESİLE OLUR İNAN ETKİ ŞUAN İÇİMDE Bİ MUTLULUK VAR.İNŞALLAH VESİLE HEP BERABER OLURUZ BAZI ŞEYLER İÇİN BUDA İNANILMAZ Bİ MUTLULUK VERİR.KARDEŞİM İNŞALLAH BİZİMLE PAYLAŞIRSIN İŞTE TAKTIM DİYE
ALLAHA EMANAT OLUN.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

--------------------------------------------------------------------------------
Bela insanın diline bağlıdır. Bir kimse bir şeyi yapmam dedi mi, şeytan her işini bırakıp onu yaptırana kadar uğraşır.

Her evin kapısı vardır. Kabirin ki ayak tarafındandır.

İman iki eşit parçadır. Yarısı sabır,yarısı şükürdür.

Mümin yumuşaktır. O kadar ki onu yumuşaklığından dolayı ahmak zannedersin.

Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma.

ÇOK GÜZEL ALLAH RAZI OLSUN VEYSEL BEY

GECE_YAGISI

Kayıtlı Kullanıcı

ABİ YİNE ÇOK GÜZEL Bİ KONU ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH KAPANMAK İSTEYEN BAYAN ARKADAŞLARIMA VESİLE OLUR ESRACAN KARDEŞ NE GÜZEL YAPMIŞSIN KAPANMIŞSSIN.ÖZELLİKLE KONU NUN İÇİNDE Bİ BÖLÜM VAR COK GUZEL(Kendi ülkemizde, kendi şehrimizde, kendi mahallemizde, kendi öz apartmanımızda başörtüsüne önyargı ile bakan komşularımız varken, bir Avrupalı kurumdan hakkımızı teslim etmesini beklediğimizde yanıldığımızı da er geç öğreniyoruz. Ancak yine de böyle bir çabanın içinde olup bir şekilde pişmek de güzel. )
ÇIK GÜZEL İFADE ETMİŞ.
TEKRARDAN ALLAH RAZI OLSUN ABİ

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

merhaba değerli kardeşim inan yazıyı okurken gözlerim dolu dolu oldu ne kadar güzel ifade etmişsin aslında görünüşte sorun olan bazı durumlar bizim ahiretteki makamımızı yükseltiyor ben günün birinde dolma bahçe sarayını gezmeye gitmiştim sırf çarşaflıyım diye peşimde devamlı bir güvenlik görevlisi dolaştı okadar zoruma gitti öz yurdunda garipsin diye işte buna derlerdl ben kendi vatanımda acdadımın bıraktığı hatırları görmek için gidiyorum peşimde güvenlk görevlisi ama bu vatan üzerind ehiç bir emeği olamayan turist adıyla gelen ler itibar görüyor bir örnek daha bir rahatsızlığımdan dolayı askeri hastaneye gitmem gerekiyordu ama gidemedim sorun çıkıyormuşbunlar belki en basit örnekler bunlar sadece benim yaşadığı örnekler ama daha niceleri varrr bunlar benden bir eksilttimi peki zannetmiyorum daha olgunlaştırdı sakın ve sakın değerli kardeşlerim üzülmeyin başımız kapalı çeşitli sıkıntılara maruz kalıyoruz diye aslında yükselen bizleriz değersiz değilsiniz DEĞER SİZ SİNİZ DUA İLE

islamicforce

Kayıtlı Kullanıcı

" Garbin afakini sarmissa celik zirhli duvar Benim IMAN DOLU gögsüm gibi serhattim var. Ulusun, Korkma! Nasil böyle bir imani bogar Medineyet dedigin tek disi kalmis canavar"

Ne güzel demis M.Akif.. Allah razi olsun ondan.. Bizim iman dolu yüreklerimiz oldukca medeniyet kisvesi altinda anamin bacimin basörtüsüne al uzatanlar bir gün görecekler insallah ne kadar büyük bir ise kalkistiklarini ve hatalari..
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..
Selam ve dua ile..

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

islamicforce yazdı:
" Garbin afakini sarmissa celik zirhli duvar Benim IMAN DOLU gögsüm gibi serhattim var. Ulusun, Korkma! Nasil böyle bir imani bogar Medineyet dedigin tek disi kalmis canavar"

Ne güzel demis M.Akif.. Allah razi olsun ondan.. Bizim iman dolu yüreklerimiz oldukca medeniyet kisvesi altinda anamin bacimin basörtüsüne al uzatanlar bir gün görecekler insallah ne kadar büyük bir ise kalkistiklarini ve hatalari..
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..
Selam ve dua ile..
Allah(CC) razı olsun kardşeim.katılıyorumm sana..selam ve dua ile

gun

Kayıtlı Kullanıcı

zerda yazdı:
merhaba değerli kardeşim inan yazıyı okurken gözlerim dolu dolu oldu ne kadar güzel ifade etmişsin aslında görünüşte sorun olan bazı durumlar bizim ahiretteki makamımızı yükseltiyor ben günün birinde dolma bahçe sarayını gezmeye gitmiştim sırf çarşaflıyım diye peşimde devamlı bir güvenlik görevlisi dolaştı okadar zoruma gitti öz yurdunda garipsin diye işte buna derlerdl ben kendi vatanımda acdadımın bıraktığı hatırları görmek için gidiyorum peşimde güvenlk görevlisi ama bu vatan üzerind ehiç bir emeği olamayan turist adıyla gelen ler itibar görüyor bir örnek daha bir rahatsızlığımdan dolayı askeri hastaneye gitmem gerekiyordu ama gidemedim sorun çıkıyormuşbunlar belki en basit örnekler bunlar sadece benim yaşadığı örnekler ama daha niceleri varrr bunlar benden bir eksilttimi peki zannetmiyorum daha olgunlaştırdı sakın ve sakın değerli kardeşlerim üzülmeyin başımız kapalı çeşitli sıkıntılara maruz kalıyoruz diye aslında yükselen bizleriz değersiz değilsiniz DEĞER SİZ SİNİZ DUA İLE

KONU ÇOK GÜZEL SİZİN YORUMUNUZ COK GUZEL KESINLIKLE KATILIYORUM MÜSLÜMAN ÜLKEMDE ÇARŞAFLI VEYA KAPALI İKİNCİ PLANDA GORUNUYOR YAZIK BİZ GURUR DUYUYORU KAPALILIĞIMIZLA ALLAH BİZLERİN YARDIMCILARI OLSUN.EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN VEYSEL KARDEŞİM İNŞALLAH VESİLE OLUR SİZİN KONUNUZ KAPANMAK ISTEYEN ARKADASLARIMA SELAMETLE...

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Emeği geçen herlkesten ALlah razı olsun zerda kardeşim çok saol cok guzel demıssın dediğin gibi senin soyledıklerınden nıcelerı var bılıyorum bunlar elbet birgun biticek elbet anlıyacaklardır bır gun baş örtüsünü.
baş örtülü kardeşlerim sıkıntı çekiyorsunuz biliyoruz ama bunu siz kendınıze sıkıntı yapmayın elbet bunn karsılıgını görüceksınız.Allaha emanet olun.

gun

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN BIZ ÖNYARGILARI SINEYE CEKIP SABRETMESINIDE BILIRIZ DEGIL MI VEYS KARDE$IM ELLERINE SAGLIK.RBBIM SALIH VE SALIHA KUL OLMAYI NASIP ETSIN CÜMLEMIZE.tekrar Allah Rzi olsunB)B)B)

abdullahazzam

Kayıtlı Kullanıcı

Bugün yeryüzüne egemen olan, açıklığın, örtüsüzlüğün öne çıktığı, kadın cinselliğinin her alanda kendisini gösterdiği yaşama biçimi ne Musevi kaynaklıdır, ne İsevi kaynaklıdır ve ne de İslami kaynaklıdır, öncelikle bunu bilelim. Yani vahye kapalı, hatta vahiyle savaşır konumda, vahiy de onunla savaşır konumda, Allah ile ilişkisi olmayan, seküler, dinsiz bir hayat tarzıdır. Her ne kadar böylesi toplumlarda yaşayan bireylerin bir kısmı kendilerini bu dinlerden biriyle ilişkilendirse de, hayatlarına hakim olan bu yaşama biçimi bu dinlerden kaynaklanmamaktadır. Yani hayatlarına egemen olan bu kimlik ne Musevi kimliği, ne İsevi kimliği ve ne de İslami kimliktir. Biz bu konuyu baştan beri kendi kelimelerimizle açıklamaya çalışıyoruz.

Onlar istedikleri kadar kendilerine güzel isim verseler de, cahili toplumlardır. Bu cahilî toplumların ve cahili düzenlerinin hepsinin ortak en bariz özellikleri, egemenliklerinin örtüsüzlük üzerine kurulmuş olmaları, çıplaklık üzerine kurulmuş olmaları ve kadının dişiliğinin ön plana çıkarılması üzerine kurulmuş olmalarıdır.

Her dinin, her ideolojinin, her felsefenin kendisine göre olmazsa olmazları vardır, büyük sütunları vardır, bugünün tabiriyle kırmızı çizgileri vardır, onlar olmadan bu dinler, bu felsefeler ve ideolojiler olamazlar. Nasıl ki namaz, oruç, hac, Ka'be, cami, ezan ve benzeri şiarlar İslam'ın olmazsa olmazları ve önemli sütunları ise, ve yine haç, teslis, vaftiz, kilise gibi şeyler Hristiyanlığın olmazsa olmazları ve sütunları ise, ve o sütunlardan birini veya bir kaçını çekip aldığınız zaman yıkılacağına göre, geriye kalan şeyin "İslam" veya “Hristiyanlık” sayılamayacağına göre, bugün başta Batı olmak üzere yeryüzünün önemli bir bölümüne egemen olan vahiy dışı, Allah ile irtibatı olmayan modernist, seküler küfür toplumlarının, küfür sistemlerinin olmazsa olmazlarının başında da çıplaklık, cinsellik ve kadının dişiliğinin sergilenmesi gelmektedir. Hem de en başında gelmektedir ve sütunlarının en büyüğü, en önemlisidir. Siz bunları onların ellerinden aldığınız zaman onların sistemlerinden geriye hiç bir şey kalmaz, derhal çöküverir.

Her ne kadar bu küfür toplumları bunu yazılı bir belge olarak belirtmeseler de, küfür sistemleri anayasalarında bunu bu şekilde açıkça yazmasalar da, gerçekte ve uygulamada bu böyledir. Siz bu küfür ve fuhuş toplumlarının, küfür sistemlerinin bu sütunlarına dokunmaya kalkıştığınız zaman, bunun böyle olduğunu çok rahat anlarsınız. Yani, onların çıplaklıklarına, hayasızlıklarına, edepsizliklerine müdahale etmeye kalkıştığınızda derhal feveran ederler. Hatta onların bu kötülüklerine hiç müdahale etmeden, sadece örtünmeyi, edep ve hayalı davranmayı yaymaya çalıştığınızda buna asla ve asla tahammül edemezler!

Evet, küfür toplumlarının bireyleri de, kurumları da her şeye tahammül edebilirler, fakat tesettüre, bayanların müslümanca hayat tarzlarına asla tahammül edemezler. Varlıklarına kasteden en büyük düşman olarak görür ve bunun gereğini yaparlar.

Eğer siz böylesi bir toplumda bayanlar olarak örtündüğünüzde, edep ve hayaya bürünerek bir hayat yaşamaya başladığınızda, bunu yaygınlaştırmaya çalıştığınızda ve birazcık da başarılı olduğunuz takdirde, bunların sistemleri kökünden çatırdamaya başlayacaktır. Çünkü bunların bütün sermayeleri budur, cinselliktir, kadınların dişiliğini sergilemektir. Ticaretleri, ekonomileri, edebiyatları, romanları, hikayeleri, tiyatroları, her türlü sanatları, medyaları ve kısaca her şeyleri cinsellik üzerine, kadının dişiliğini ön plana çıkarma esası üzerine kurulmuştur. Bizim dilimizle, bunların bütün düzenleri fahşa üzerinde, fuhşiyat üzerinde, açık saçıklık üzerinde durmaktadır.

Çok ilginçtir, şu anda bu toplumlarda milyonlarca insan AİDS'e yakalandığı ve bu hastalıktan öldüğü halde ve bu hastalığın da çok büyük oranda fuhuş ve ahlaksızlık yoluyla yayıldığı bilindiği halde, alınan tedbirler arasında Fuhşiyata Son Verme diye bir madde ve düşünce asla bulunmamaktadır.

Durum böyle olunca elbette böylesi toplumların en amansız düşmanlıkları tesettüre olacaktır, örtünmeye olacaktır, edebe, hayâya ve utanma duygusuna olacaktır, nikaha olacaktır, helâl yoldan kurulmuş tertemiz aile hayatına olacaktır. Bütün hücumlarını bu erdem noktalarına yapacaklardır!

(mehmed göktaş )

GECE_YAGISI

Kayıtlı Kullanıcı

buda farklı bi görüş acısı Allah razı olsun.

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

DUN_SURGUNU_YA yazdı:
Allah razı olsun.

Başörtüsü tabiyki sorun değildir fakat bu gün artık bu meseleyi o kadar büyüttülerki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Bir çokinsan bu yüzden madur edilmekte hatta bana göre resmen zulmedilmektedir.

Kardeşlerim bir de şu gerçek varki bizler önce Müslümanlar olarak kendilerimize saygılı hoşgörülü olmalıyız daha sonrada başka toplumlardan bunu beklemeliyiz.

COK HAKLISIN KARDE$IM ZIRA EN COK HAKARETI MÜSLÜMANIM DIYEN KI$ILERDEN DUYDUM(BA$ÖRTÜM ICIN) INANIN MÜSLÜMAN OLMAYANDAN DUYMAKTAN DAHA ACI VERICI:(

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

gurbetten yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN BIZ ÖNYARGILARI SINEYE CEKIP SABRETMESINIDE BILIRIZ DEGIL MI VEYS KARDE$IM ELLERINE SAGLIK.RBBIM SALIH VE SALIHA KUL OLMAYI NASIP ETSIN CÜMLEMIZE.tekrar Allah Rzi olsunB)B)B)

çok saol kardeş.
sabır müslümanın silahıdır.
Katılıyorum size.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt