Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başörtüsü mağduru olanlar.... (1 Kullanıcı)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...
genelde arkadaşların yazdıklarını okumaya çalıştım. allahıma çok şükür benim o kadar anım yok. ben kapndım beni ilk ailem dışında kuzenim gördü bi çıglık attı elmas senmisin diye...
evet dedim. çok yakışmış canım devamını beklerim. darısıda bize dedi tebrik etti benii..
bide sana eşarp alacagım hediyem olsun dedi ...
genelde çevremin tekpileri oldugundan büyük göstermiş, açıkken daha güzeldin biraz nineye benzemişsin dedim. bende yoo. sana öyle geliyor dedim. güldüm geçtim..
çogu her zamanki gibi erkek arkadaşınmı istedi, nişanlanıyormusun, yakında açılırsın, sizin ailede kapalı yok gibisinden bir sürü kelimeler....
patronunmun birisi birşey söylemedi, digeride ben böyle bi çalışanım olsun istemiyorum. dışarıda kapan, işe geldigin an açılacaksın dedi. bende burası özel sektör istedigim gibi gelirim. kamu sektörü olsa neyse dedim. eger istemiyorsanız işten çıkartın dedim. susut ve çıkıp gitti...
benim anlılarım bundan ibaret...
çok şükür şimdi iyiyim...
allah razı olsun kardeşim. senden de..
selam ve dua ile..

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
ben başörtülü değilim ama içimde allah korkusu var sonuçta dinimizin emri .....az kaldı kapanmayı düşünüyorum allah razı olsun güzel konu açmışsınız.....:)(bu konuda sıkıntı çeken ablalarımıza allah sabır versin)....

s.a.
Allah c.c. Inşaallah kararını ölüm meleği gelmeden verirsin, bide bu meseleyi kafanda büyütme. Kararını ver be uygula derim.
çünkü buna zor gibi bakarsan, işin dahada zorlaşacaktır.
Kendinle ilgili bu inkılabi kararı verirken hep öbür alemi gözünün önüne getir.
Inşaallah en kısa zamanda bu kararı verir ve muzafferler kervanına katılırsın
selametle

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam sağolun çok doğru söylüyorsunuz ..amin en kısa zaman da inşallah..öbür alem hiç aklımdan çıkmıyor ki ....allah razı olsun bu değerli öğüdünüz için....

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM Allah c.c. razı olsun..diyorum.Siz ne kadar sabırlı davranızsanız o kadar güçlü olacaksınız....
İnsan kapanana kadar bunun tadını bilmiyor.Nasiplenmediğimizden sanırım.Rabbim c.c. bu sevdayı gönlümüze verdimi gerisi boş değerli kardeşim...

Banada aynı şeyleri söylediler..Eşin mi İstedi..Tarikata mı katıldın...kapalı olmasan daha güzel iş bulurdun dediler...Hatırlıyorumda beni kapalı olarak gören ilk üst komşumdu..Ufaktan bir çığlık atmıştı..ne yaptın diye...

Hani kötülük yapsanız bu kadar üstünüze gelmez bu kadar konuşmazlar...
O kadar alışmışlar ki...İSLAMI YAŞAMAMAYA....
UNUTMUŞLAR.....EMİR neydi????? Sünnet neydi???

İnan kardeşim Patronuma bile taviz vermedim bu konuda...çünkü bunda onların söz hakkı yoktu...annemin ailemin...hayat arkadaşım olan eşimin bile...EŞİM BENİ KAPANDIKTAN 2 GÜN SONRA GÖRDÜ işe giderken....Şok geçirdi (sevinçten - Allah c.c. ondan razı olsun ki o çok istemişti kapanmamı)

Şimdi ilk kapandığım gibi değilim.uzun siyah pardesum ve siyah başörtümü gururla taşıyorum...İsteyen kötü baksın...O gözler benim değil ya...Benim amacım nefsimi yenmek...şeytana fırsat vermemek...İSLAMI yaymak...ALLAH c.c. Şanını yüceltmek...zikretmek....inşallah..

uzun oldu kardeşlerim hakkınızı helal edin inşallah

KONUYU AÇAN kardeşimizden Allah c.c. razı olsun..
Kapanmak güzel bir yoldur...İnşallah yazdıklarımız birer öğüt olur..

Allah c.c. yar ve yardımcımız olsun inşallah.

s.a.
ALLAH c.c. sizden razı olsun inş, duruşunuz örnek bi duruş olur inş.
Maksadımızda burada hem bacılarımızın acısını paylaşmak, hem onların acısını taaa içimizde hissettiğimizi bildrmekti.
İnş forum amacına ulaşır

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
selamunaleykum,
Konunun biz tatlı uykuda olanların, bi şekilde acılarını sıcak tutarak, gaflete kapılmamsı gerektiğini düşünmek adına iyi olacağını düşünmüşütüm. Ama sizinde dediğiniz gibi, acaba acıları tekrar yaşatmışmı oldum.
ama şunuda biliyorum ki, bu zulüm hala devam ettiği için acılar devam ediyor zaten.
Bakalım forumun devamında ne gibi sonuçlar çıkacak, belki sizin gibi düşünen çok olur, forumu bitiririz.
Her şeye rağmen sizler galiplersinzi inş. Dünya için ahiretini satmayanlardan.
selam onların üzerine olsun

vealeykumselam
en zor olan bu FANİ dünyada en sevdiğiniz kişinin tokatını yemek işte o yüzden dedim, '''kötü anları tekrar canlandırmak''' diye.
babam canım babam, başörtümü başımdan çekip yırtmaya çalişan CANIM babam, sırf bu yüzden artık eskisi gibi sevemediğim babam, sırf bu yüzden 2 hafta konuşmadığım babam, hala da her an dayağına maruz kalacakmışım gibi hissettiğim ve beni korkudan hata yaparmıyım diye düşünmekten aklımı oynatacak duruma kadar getiren BABAMMM...

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykumselam
en zor olan bu FANİ dünyada en sevdiğiniz kişinin tokatını yemek işte o yüzden dedim, '''kötü anları tekrar canlandırmak''' diye.
babam canım babam, başörtümü başımdan çekip yırtmaya çalişan CANIM babam, sırf bu yüzden artık eskisi gibi sevemediğim babam, sırf bu yüzden 2 hafta konuşmadığım babam, hala da her an dayağına maruz kalacakmışım gibi hissettiğim ve beni korkudan hata yaparmıyım diye düşünmekten aklımı oynatacak duruma kadar getiren BABAMMM...

Allah yardımcın olsun kardeşim..çektiklerinin mükafatni vericektir rabbim.sen yolunda kararla ilerle inşallah.

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
ALLAH C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN DEĞERLİ KARDEŞİM

Her mesajınızda olduğu gibi burdada desteğinizi eksik etmediniz...

Allah'a c.c. emanet olunuz

Amin ablacım.Cenab-ı Hak cümlemizden razı olsun.Elhamdülillah her müslüman gibi biz de koyu bir şekilde başörtüsünün destekçisiyiz.Ablalarıma kardeşlerimize hep destek vereceğiz son nefesimize kadar İnşallahü teala...
Sabredin her çıkışın bir inişi vardır.
http://forum.islamiyet.gen.tr/nasihatler/74963-ruyadaki-bes-sir.html

tevfik

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.
Hakk bildiğin yolda yalnız olsanda yürü yardımcın allah'dır

sahabe efendilerimizden birinin annesi islam dininden dönmesi için kabede açlık oruçına başlamış sahabe efendimiz annesinin yanına gelib defalarca konuşmuş annesi ikna olmamış yemem diyotmuş ve sahabe efendimizden tarihi cevab gelmiş anne yüz canında olsa hepside gözümün önünde çıksa ben yine dinimden dönmem.
Allah'ın farz kıldığı bir konuda anne babaya itaat olmaz
başörtüsü mağdurum olan bütün bacılarımın allah yar veyardımcısı olsun

kalbiminurlandır

S.a.
Hakk bildiğin yolda yalnız olsanda yürü yardımcın Allah'dır

sahabe efendilerimizden birinin annesi islam dininden dönmesi için kabede açlık oruçına başlamış sahabe efendimiz annesinin yanına gelib defalarca konuşmuş annesi ikna olmamış yemem diyotmuş ve sahabe efendimizden tarihi cevab gelmiş anne yüz canında olsa hepside gözümün önünde çıksa ben yine dinimden dönmem.
Allah'ın farz kıldığı bir konuda anne babaya itaat olmaz
başörtüsü mağdurum olan bütün bacılarımın allah yar veyardımcısı olsun
vealeykumselam sağolun kardeşim paylaşımınız için
BENİM AHİRETİMİ ANAM BABAM KURTARMAYACAK,
ama bu demek değil ki onları da hiçe sayayım
benim üstümde emekleri var hakları var

ağbet

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun.öyle güzel şeyler anlatıyorsunuz ki.Allah onun yolunda olan insanların daima yanında olur.Allah hepinizden razı olsun.gün gelecek hiç bir sır kalmayıp o hesaplaşma gününde Allahın yanında olup ona uyanlar ay gibi parlayacaklar inşallah.Allah sizin yanınızda olsun.Allah hepinizi korusun.

ağbet

Kayıtlı Kullanıcı
yeni kapanmama rağmen çok şey yaşadım kısacık dönemde.yanımdan geçip şu partiye oy vermeyeceğim diyorlar.baş örtü bir parti simgesi olmuş.yolda bir grup genç bana bakıp bunlarda kendini böyle korumaya çalıştıklarını zannediyorlar dediklerini unutamam asla.ne oluyor bize anlamıyorum.neden farklılıklara böyle karşı çıkıyorlar.neden hepimizi aynı kılıfa sokmaya çalışıyorlar.ben Allah için kapandım.niye kimse anlamıyor.Kapanıcam dediğimde bir arkadaşım ben saçlarımı seviyorum dedi.bu nasıl bir çelişki.allah herkese doğru yolu gösterir inşallah.

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=4] vealeykumselam[/sıze]
[ı]en zor olan bu fani dünyada en sevdiğiniz kişinin tokatını yemek işte o yüzden dedim, '''kötü anları tekrar canlandırmak''' diye.[/ı]
[ı]babam canım babam, başörtümü başımdan çekip yırtmaya çalişan canım babam, sırf bu yüzden artık eskisi gibi sevemediğim babam, sırf bu yüzden 2 hafta konuşmadığım babam, hala da her an dayağına maruz kalacakmışım gibi hissettiğim ve beni korkudan hata yaparmıyım diye düşünmekten aklımı oynatacak duruma kadar getiren babammm...[/ı]

selamunaleykum,
inanın çok üzüldüm, hakkınızı helal edin, eğer isterseniz bi daha yazmayız foruma biter konumuz.
Ama mutlaka yazınki
arkdaşalrımız ona göre davransın

kalbiminurlandır

yeni kapanmama rağmen çok şey yaşadım kısacık dönemde.yanımdan geçip şu partiye oy vermeyeceğim diyorlar.baş örtü bir parti simgesi olmuş.yolda bir grup genç bana bakıp bunlarda kendini böyle korumaya çalıştıklarını zannediyorlar dediklerini unutamam asla.ne oluyor bize anlamıyorum.neden farklılıklara böyle karşı çıkıyorlar.neden hepimizi aynı kılıfa sokmaya çalışıyorlar.ben Allah için kapandım.niye kimse anlamıyor.Kapanıcam dediğimde bir arkadaşım ben saçlarımı seviyorum dedi.bu nasıl bir çelişki.allah herkese doğru yolu gösterir inşallah.
RABBİM HEPSİNE HİDAYET VERSİN KARDEŞİM
ben de saçlarımı seviyorum :a12: ve onu nazardan kötüden kötülüklerden koruyorum , gözüm gibi sevip saklıyorum:a21:

selamunaleykum,
inanın çok üzüldüm, hakkınızı helal edin, eğer isterseniz bi daha yazmayız foruma biter konumuz.
Ama mutlaka yazınki
arkdaşalrımız ona göre davransın

vealeykumselam
varsa hakkım helal olsun ama ben istedim diye kapatmak olmaz asla , benim vicdanım rahat etmez. konu sizin konunuz. sizde hakkınızı helal ediniz

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM HEPSİNE HİDAYET VERSİN KARDEŞİM
ben de saçlarımı seviyorum :a12: ve onu nazardan kötüden kötülüklerden koruyorum , gözüm gibi sevip saklıyorum:a21:

vealeykumselam
varsa hakkım helal olsun ama ben istedim diye kapatmak olmaz asla , benim vicdanım rahat etmez. konu sizin konunuz. sizde hakkınızı helal ediniz

selamunaleykum,
Bizim hakkımız yok ki helal edelim. yinede varsa helal olsun.
Konu hakkında yazan arkadaşlarımdanda ALLAH c.c. razı olsun.
forumun devamıda arkadaşlar bilirler.
kendi adıma ben takip etmiycem
selametle

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
cok guzel ama bı o kadar da acı bı konu her sınav gunu aynı duyguları yasamak ole zorkı bı yandan guzel seyler yapmak ıstemek bı yandan engeller ınsan ne yapması lazım onu bıle bılmıyor ellerın basına uzanırken kendı elınle onu cıkarmak ne zordur keske bılseler ama zalımler hıc anlamayacaklar

fatma14

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
CAFERİ_TAYYAR isimli üyeden alıntı

selamun aleykum,
hakkınızda hayırlısı inş, ama bilinki hayırlı olan allah c.c. Emri üzere yaşamaktır. Başkaca hiç bir şeyi düşünmeyin bence.
Yusuf a.s. Kuyuya atıldığında
eyuup a.s. Hastalık pençesinde yıllarını, malını mülkünü kaybettiğinde,
ibrahim a.s. Ateşe atıldığında,
musa a.s. Suya bırakıldığında,
hz. Muhammed mustafa s.a.v. Efendimiz taifte taşlandığında
tek bir yerden yardım istediler, ve tek şeye inandılar.
Hasbunallah venimel vekil
yolunuz açık olsun inş
Sağolun Allah razı olsun.Ben de hep hayırlısını diliyorum zaten.

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerimin çektiği sıkıntıları okuyunca inanın kendimden utandım ben kapanmayı çok istiyorum ama bi türlü ailem yüzünden kapanamıyorum şeytanın vesveselerinden kurtulamıyorum cesaretimi toplayıp bir türlü başaramıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum hep dua ediyorum ama cesarete çok ihtiyacım var :( Allah'ım bana yardım etsin..:(

kalbiminurlandır

kardeşlerimin çektiği sıkıntıları okuyunca inanın kendimden utandım ben kapanmayı çok istiyorum ama bi türlü ailem yüzünden kapanamıyorum şeytanın vesveselerinden kurtulamıyorum cesaretimi toplayıp bir türlü başaramıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum hep dua ediyorum ama cesarete çok ihtiyacım var :( Allah'ım bana yardım etsin..:(
canım kardeşim sevgili ablam:a12:
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah. ama bizler büyük kıyameti düşünürken küçük kıyametin (kendi ölüm zamanımız) ne zaman geleceğiniz unutuyoruz. ya Rabbim'in emrini yerine getiremeden ruhumuzu teslim edersek??? bunu da düşünmek lazım değil mi? siz kapndıktan sonra inanın ki buna Rabbim yardım ediyor. ne kadar acı çekerseniz çekin isterseniz odaya eve kapatsınlar hiç farketmez DAVANIZDAN DÖNMEYİN İNŞALLAH
SELAMETLE KALINIZ :a14:

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim sevgili ablam:a12:
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah. ama bizler büyük kıyameti düşünürken küçük kıyametin (kendi ölüm zamanımız) ne zaman geleceğiniz unutuyoruz. ya Rabbim'in emrini yerine getiremeden ruhumuzu teslim edersek??? bunu da düşünmek lazım değil mi? siz kapndıktan sonra inanın ki buna Rabbim yardım ediyor. ne kadar acı çekerseniz çekin isterseniz odaya eve kapatsınlar hiç farketmez DAVANIZDAN DÖNMEYİN İNŞALLAH
SELAMETLE KALINIZ :a14:

doğru soylüyosun kardeşim Allah razı olsun zaten benide en çok korkutan o..ecelimiz bize amellerimizden daha yakın biliyorum ..inşallah ölüm kapımı çalmadan bende kapanabilirim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt